Ποπολάρος -->
Chris έγραψε:εχοντας μελετησει πολυ Στεφαν εδω μεσα, ειμαι σιγουρος πως τα περναει στη σειρα με υγρο μαντηλακι-οδοντοβουρτσα-μπατονετα πριν τα βαλει εκει
EDDIE_147 έγραψε:100 ζευγάρια Nike (αφόρετα τα 73) και κοστούμι από berto lucci.
Ποπολάρος -->
Deleted User 1 έγραψε:27 μέτρησα τώρα και είναι και 2-3 για σιδέρωμα κι άλλα 2 που έδωσα στον πατέρα μου πριν κάνα μήνα.
H μόνη λύση είναι μεγαλύτερη ντουλάπα θαρρώ και είναι στα άμεσα σχέδια γιατί ίδιο πρόβλημα έχω και στα διπλανά ράφια που έχουν τιγκάρει με φούτερ, τζιν και πουλόβερ. Γενικά χρειάζεται ανακαίνιση η φάση με καμιά συρόμενη πόρτα κτλ.
GTS έγραψε:walk in closet για να προσθεσεις και αλλα. με τοσα πουκαμισα απορω γιατι τα φορες 2 μερες συνεχομενες αφου μπορεις να φορας άλλο κάθε μερα για ένα μηνα.
Ενίοτε ξανασιδερώνονται στο ενδιάμεσο κι ας φοριούνται κάτω από ζακέτα/πουλόβερ.
GTS έγραψε:2 μερες randomly?
maverick έγραψε:Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε Meindl Boots στη Θεσσαλονίκη;
Π.χ.
http://www.meindl.de/model-filter/?product_cat=mountaineering-hiking-en&pa_filter-anwendungsgebiet=bc-en%2Cb-en%2Cab-en&pa_filter-geschlecht=men&lang=en
edmond έγραψε:JimClark έγραψε:κ τα wolf skin δεν ειναι κ τόσο δυσεύρετα...
Ελλάδα που;
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]