- 13 Ιαν 2017, 12:30
bihlas87 έγραψε:1.85 είμαι αλλά με μακριά πόδια, έχω μπει σε ΜΧ5 και θυμάμαι ότι σε λακούβα χτύπησε το κεφάλι
μου στο πανί, με τον Άρη στη Λάρισα ήμασταν, εκείνος όντως δεν χωρούσε (1.90+).
Μέχρι τη 2η γενιά δεν είναι για ψηλούς. Οριακά για 1.80. Δεν είναι ότι δε χωράς αλλά αν είναι τα γόνατα να βρίσκουν στο 9 και 3 του τιμονιού και να χεις απόσταση από την οροφή 4cm δεν ευχαριστιέσαι τίποτα.
dimik έγραψε:To ότι θα το πουλήσεις και δεν θα σου μείνει αμανάτι μην το έχεις και δεδομένο.
Με το κασέρι που έχεις παίρνεις πολύ πιο αξιόλογα, οικονομικότερα, ευκολοσυντήρητα αυτοκίνητα.
Όχι απαραίτητα. Μιλάμε για ιδιαίτερο αυτοκίνητο το οποίο δεν χάνει την αξία του, ναι μεν δε μπορεί να φύγει άμεσα αλλά αν φύγει θα φύγει σε καλή τιμή σε κάποια χρόνια, μην πω στην ίδια τιμή που αγοράστηκε.
Με αυτά τα λεφτά τι πιο αξιόλογο παίρνεις;
Deleted User 1 έγραψε:Ρε τονε φάγατε τον άνθρωπο. Πάνε ρε Bihla πάρτο το ριμάδι και όοοοοταν και άααααμα χαλάσει βρίσκεις τι θα κάνεις. Η Θεσσαλονίκη δίπλα είναι χώρια που αν ψαχτείς σίγουρα θα υπάρχει και κάτι πιο κοντά. Άν πάλι ξεμείνεις από φράγκα ή το αράζεις γκαράζ μέχρι να κάνεις κάνα κουμάντο ή το σκοτώνεις και χάνεις κάνα 1000αρικο. Κλάιν δηλαδή σε σχέση με το τι θα σου δώσει το αμάξι.
Στην τελική Κομοτηνή και 2-3 μήνες να μείνεις χωρίς μέσο δεν τρέχει κάστανο.
Έτσι, στην τελική δε μιλάμε και για κανένα τρελό ποσό που θα του στερήσει άλλες ανάγκες.
Τελευταία επεξεργασία από panos2171 και 13 Ιαν 2017, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
I build engines and attach
wheels to them.Enzo Ferrari