dimitrisB έγραψε:ΥΓ : Ακόμα και κανα "μεσονύχτιο" καζανάκι να δουλέψουμε για να "τρέξουν " και οι αποχετεύσεις, που είναι και το πλείστον των διαδρομών τους εκτεθειμένο, ... δεν είν΄κακό!
Καλά έκανες και ανέφερες για την αποχέτευση Δημήτρη. Καλύτερα να μην έχεις νερό στο σπίτι, παρά να έχεις και να σου παγώσει η αποχέτευση.
Πάγωσε η αποχέτευση της τουαλέτας στο σπίτι φίλου. Άλλαξε την διαρρύθμιση του σπιτιού, μετέφερε το μπάνιο αλλού και έβγαλε εξωτερικό σωλήνα για αποχέτευση που τον άφησε γυμνό και μάλλον πάγωσε στο κάτω μέρος του.
Το βράδυ κρατιούνται να μη τα κάνουν επάνω τους και ανακουφίζονται στον κάτω όροφο που μένει η πεθερά του...




εγω αμεσως εκλεισα την κεντρικη βανα που ειναι στο ρολοι που αντιστοιχει στο διαμερισμα μου. Υδραυλικος θα ερθει αυριο διοτι ολοι τρεχουν σημερα.. ερωτηση: υπαρχει τροπος ισως καποια ξεχωριστη βανα εξω που εγινε η ζημια ωστε να την κλεισω και επειτα να ανοιξω την κεντρικη για να εχω. Ερο στο υπολοιπο σπιτι; θερμανση δουλευει κανονικα. Ευχαριστω πολυ παιδια αν γνωριζεινκαποιος αν με κατατοπισει γιατι οι υδραυλικοι ουτε στα τηλ δεν απαντανε πια