Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
panos2171 έγραψε:
Silberpfeil έγραψε: όταν η FIA αποφασίζει να κάνει τέτοιες αλλαγές, υπάρχει κανένας επαγγελματίας οδηγός που να τον ρωτάνε για συμβουλές και αν υπάρχει που/ποιός είναι;;!!

Κάποιοι υπάρχουν...

http://www.autoblog.gr/2014/09/01/lotus ... a-changes/

:shifty:

Αφού αυτοί δεν μπορούν να στρίψουν!!!! :s_mad :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:
JarnoT έγραψε:Αμ η McLaren? Αυτό κι αν ήταν έκπληξη, παρά το μοτέρ.

H McLaren είναι αρκετά ανεβασμένη (τις ταιριάζει πολύ η πίστα βέβαια) αλλά αν δεις χρόνους είναι αρκετά πιο πίσω σε σχέση με τους άλλους δύο.

Έκπληξη και η κακή επίδοση των Ferrari μετά τα ελεύθερα. Τι διάολο άδειοι τρέχουν εκεί;

Ο Alonso έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως το πρόγραμμα που ακολουθούν στα ελεύθερα είναι με λιγότερα καύσιμα από τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Same_old_story έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:
φοβάμαι πολύ τον Bottas

Μπααα, αν δεν έχουμε θερμό επεισόδιο μεταξύ των "παλιόφιλων" θα φύγουνε άνετα μπροστά οι Mercedes!

Trust me :s_cool

Μακάρι!
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Silberpfeil έγραψε:
Same_old_story έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:
φοβάμαι πολύ τον Bottas

Μπααα, αν δεν έχουμε θερμό επεισόδιο μεταξύ των "παλιόφιλων" θα φύγουνε άνετα μπροστά οι Mercedes!

Trust me :s_cool

Μακάρι!

O Rosberg βέβαια δεν τα πάει καλά στις εκκινήσεις, υπάρχουν πιθανότητες να τον αρπάξει ο Bottas στην αρχή.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
ripper έγραψε:
JarnoT έγραψε:Αμ η McLaren? Αυτό κι αν ήταν έκπληξη, παρά το μοτέρ.

H McLaren είναι αρκετά ανεβασμένη (τις ταιριάζει πολύ η πίστα βέβαια) αλλά αν δεις χρόνους είναι αρκετά πιο πίσω σε σχέση με τους άλλους δύο.

Έκπληξη και η κακή επίδοση των Ferrari μετά τα ελεύθερα. Τι διάολο άδειοι τρέχουν εκεί;

Στην Ιταλια, ναι. Πρεπει να κοπει και κανενα εισιτηριο, κυριος! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:
O Rosberg βέβαια δεν τα πάει καλά στις εκκινήσεις, υπάρχουν πιθανότητες να τον αρπάξει ο Bottas στην αρχή.

Δε θα το λεγα... νομίζω είναι αρκετά σταθερός. Αυτός πάντως που οφείλει να κάνει αύριο καλή εκκίνηση είναι ο Λιούις. Να εξαφανιστεί από το πρώτο σικέιν και να τον ξαναδούμε στην έξοδο της Παραμπόλικα στον τελευταίο γύρο. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Silberpfeil έγραψε:
mikeerfol έγραψε:

Δε θα το λεγα... νομίζω είναι αρκετά σταθερός. Αυτός πάντως που οφείλει να κάνει αύριο καλή εκκίνηση είναι ο Λιούις. Να εξαφανιστεί από το πρώτο σικέιν και να τον ξαναδούμε στην έξοδο της Παραμπόλικα στον τελευταίο γύρο. :s_smile

Αν δε τα γ@μησει τη μάνα πάλι ο Ροζμπεργκ... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By nomarxis
Silberpfeil έγραψε:Αυτός πάντως που οφείλει να κάνει αύριο καλή εκκίνηση είναι ο Λιούις. Να εξαφανιστεί από το πρώτο σικέιν και να τον ξαναδούμε στην έξοδο της Παραμπόλικα στον τελευταίο γύρο. :s_smile

Με μία συνοδεία 4-6 γύρων από το safety car...πρώτο σικέϊν με πολλά και Maldonado :s_rofl είναι παραπάνω από σίγουρο!
Μετά είναι δεδομένο μπορεί να εξαφανιστεί....ή και τα 2 ΜΒ...και μετά θα παρακολουθούμε την άνοδο του Alonso....το θέλουν, Ιταλοί και ο ίδιος, το πόντιουμ.

Εγώ είμαι περίεργος αν ο Massa καταφέρει να είναι στο τέλος μπροστά από τον Bottas. Ο Φινλανδός είναι σε τρομερή φόρμα...... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
panos2171 έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:
mikeerfol έγραψε:

Αν δε τα γ@μησει τη μάνα πάλι ο Ροζμπεργκ... :s_rofl

Ο Ροζ οφείλει να είναι αρκετά γρήγορος ώστε να μην απειληθεί η δεύτερη θέση αλλά αρκετά πιο αργός από τον ρυθμό που ο Χάμι οφείλει να έχει και εξήγησα παραπάνω. :rtfm:
Έτσι όλα θα πάνε επιτέλους καλά μετά από δύο πολύ κακούς αγώνες :s_mad
Άβαταρ μέλους
By nass
ttc @ 4TF έγραψε:Σήμερα που τις σφαλιάρες του ο λολονσο θα τις φάει μπροστά στα μούτρα των τιφλοζι θα είναι διπλή η ηδονή μου , χαχαχα! :lol: :lol:

hrdoukas έγραψε:4) Το 4τφ σήμερα είναι όπως ήταν το Σαράγιεβο πριν 20 χρόνια. Βομβαρδισμένο, δεν πολυκυκλοφορεί κόσμος και από αυτούς που πετυχαίνεις τους περισσότερους εύχεσαι να μην τους πετύχαινες.

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
nass έγραψε:
ttc @ 4TF έγραψε:Σήμερα που τις σφαλιάρες του ο λολονσο θα τις φάει μπροστά στα μούτρα των τιφλοζι θα είναι διπλή η ηδονή μου , χαχαχα! :lol: :lol:

hrdoukas έγραψε:4) Το 4τφ σήμερα είναι όπως ήταν το Σαράγιεβο πριν 20 χρόνια. Βομβαρδισμένο, δεν πολυκυκλοφορεί κόσμος και από αυτούς που πετυχαίνεις τους περισσότερους εύχεσαι να μην τους πετύχαινες.

Ελπίζω να μην μας πάρει χαμπάρι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#3905 Και; Ευκαιρία να εγκαινιάσω την ignore list
Άβαταρ μέλους
By liostemi
ripper έγραψε:Έκπληξη και η κακή επίδοση των Ferrari μετά τα ελεύθερα. Τι διάολο άδειοι τρέχουν εκεί;

...τώρα κατάλαβα γιατ'ι ο Αλόνσο τό 'ριξε στα... "κουπεπε"... :s_wink

Εικόνα

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By ripper
mikeerfol έγραψε:
nass έγραψε:

Ελπίζω να μην μας πάρει χαμπάρι :s_tongue

Δεν μας έχει πάρει, θέλετε να τον προσκαλέσω; :s_biggrin
Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
ttc έγραψε:Τόσα λίγα ποστ για τον αγώνα που γίνεται στο "ναο" των πυροβολημενων τιφλοζι;; Που οι δεκάδες φεραρικοι του φλωρουμ, αλλάξανε άθλημα; Χαχαχα :lol:

:rtfm: :rtfm: :rtfm:

:shifty: