Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#349106 Λογικά για να σπασει απο πισω θα πρεπει να ειναι "κουφιο". Λογικά επισεις θα πρεπει ( αν δεν μιλαμε για ολική αλλαγη - παναγια μου ουτε να το σκεφτομαι ) θα πρεπει πρωτα να γεμισει το κενο ωστε να "κρατησει" μετά την οποια επισκευη, διοτι οπως και να το κανουμε θα ειναι "αδυνατισμένο" εκει....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#349116 Αν όπως υποψιάζομαι είναι ακρυλική και έχει κατασκευαστεί με θερμοπλαστική μηχανή (vacuum) τότε το σημείο αυτό είναι πολύ λεπτό. Φανταστείτε ότι παράγεται από ένα μεγάλο ισοπαχές φύλο που παίρνει το σχήμα του καλουπιού. Αναγκαστικά λοιπόν οι κάθετες επιφάνειες (όπως εκεί που έσπασε) είναι λεπτότερες από τις οριζόντιες. Δεν νομίζω να καταφέρει να κάνει καλή δουλειά με συγκολλητικά. Προτιμότερη η αλλαγή. Ευτυχώς αυτές είναι πολύ ελαφριές, σε αντίθεση με τις χαλύβδινες ή τις μαντεμένιες που είναι μπελάς η αντικατάστασή τους.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Pitt έγραψε:... Προτιμότερη η αλλαγή. Ευτυχώς αυτές είναι πολύ ελαφριές, σε αντίθεση με τις χαλύβδινες ή τις μαντεμένιες που είναι μπελάς η αντικατάστασή τους.
...αλλά βέβαια αυτές δεν χρειάζονται ποτέ αντικατάσταση...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#349478 Αν και αντέχουν πολύ και αυτές κάποιες φορές χρειάζονται αντικατάσταση όταν πάθει ζημιά το εμαγιέ. Εκτός απο τα σπασίματα που κουτσά στραβά επισκευάζονται, κάποιες μετά απο καιρό χάνουν την γιαλάδα τους (ιδιαίτερα αν χρησιμοποιούνται καθαριστικές σκόνες τύπου vim) και μαζεύουν πολύ εύκολα βρώμα.

___
... tapatalk
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#349564 To ζήτημα είναι πως θα σταματήσει και η ρωγμή, όχι μόνο να τη βουλώσεις. Σε κάτι βίντεο προτείνουν να κάνεις μια μικρή τρύπα με τρυπάνι :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#349567 Τρύπημα με πολύ λεπτό τρυπάνι στις δύο άκρες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#349578 δεν θα σου την αλλαξει?
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#350356 Αμα γυρίσω σε κανα δίμηνο σπίτι θα τον πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν τον παίρνω τώρα για να μη θυμηθεί να κάνει αυξηση :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By italakias
rx8_drifter έγραψε:Κι εκεί που καθάριζα την μπανιέρα, ρίχνω ζεστό νερό απ το τηλέφωνο του ντους και ακούω ενα κρααααααακ

Εικόνα

:vava: :s_devil

Είδα κάτι βίντεο στο youtube για επισκευές, αλλά φαντάζομαι δεν εχει και πολύ ελπίδα.

Τριψιμο να φυγει το χρωμα και στοκαρισμα με εποξικη κολλα σε μορφη στοκου.
Ξανα τριψιμο να ομαλοποιηθει καπως και βαψιμο, εαν θελεις.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#351699 Με αφορμή τον πρόσφατο παγετό:

Έχω δει να κυκλοφορούν πλέον και πλαστικές βρύσες, οι οποίες "ίσως" να μην επηρεάζονται τόσο από το πάγωμα του νερού (λες και το νερό όταν παγώνει εντός πλαστικού περιβλήματος δεν διαστέλλεται :shifty:). Δεν μου γεμίζουν το μάτι. Τις έχει δοκιμάσει κανείς;

Πάντως μια και καλά "αντιπαγωτική" που είχα (κλασική, όχι πλαστική), των 10 €, δεν άντεξε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#351707 Τις πλαστικές δεν τις ξέρω. Τέσσερις antifrost που έχω σε εξωτερικούς χώρους, αν και λογικά πάγωσε το νερό (δεν δοκίμασα να τις ανοίξω παγωμένες, αλλά το υποθέτω μ' αυτές τις θερμοκρασίες) άντεξαν.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 13 Ιαν 2017, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά