Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#348214 Μου τα πήραν δώρο. Υπεράνετα και πανάλαφρα

https://www.nak.gr/gr/el/products/mpota ... lor_id=101
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#348218 Ψάχνω σε "τρακτερωτά" :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#348221 Πάρε αυτά του Stefan, μη γίνεσαι geaκος
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Dodger έγραψε:Ψάχνω σε "τρακτερωτά" :innocent:

Ειχα πάει πρόσφατα στο Factory στον Πειραιά.
Αν και δεν μου αρέσουν τόσο τα μποτάκια είχα βρει 5-6 ζευγάρια που ήθελα να πάρω! :lipsealed:
Τιμές εκεί γύρω που θες. Αν έχεις όρεξη πήγαινε να ρίξεις μια ματιά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#348279 Εικόνα

Alonso Μου

< edge >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#349055 Εικόνα

Κεφάλαιο flight jacket

Oι περισσότεροι θα τα θυμάστε από τη δεκαετία του '90, όπου ήταν ένδειξη αλητείας.
Τις περισσότερες φορές γεμάτο κονκάρδες ομάδων ή συγκροτημάτων. Σπάνια να έβλεπες έφηβο να το έχει άνευ.
Ήταν double face (ντούμπλεφας) και είχε το χαρακτηριστικό έντονο πορτοκαλί χρώμα εσωτερικά.
Το εν λόγω μπουφάν βασικά φοριώταν από την αμερικανική αεροπορία και το πορτοκαλί εσωτερικό χρώμα ήταν για να φορεθεί ανάποδα σε περίπτωση SOS.
Εν πάσει περιπτώσει, είναι ξανά στη μόδα.
Ομολογώ ότι σκέφτομαι να χτυπήσω ένα και φυσικά σε χακί χρώμα. Ανέκαθεν είχα μια ροπή προς τα στρατιωτικά είδη.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Κεφάλαιο flight jacket

Oι περισσότεροι θα τα θυμάστε από τη δεκαετία του '90, όπου ήταν ένδειξη αλητείας.
Τις περισσότερες φορές γεμάτο κονκάρδες ομάδων ή συγκροτημάτων. Σπάνια να έβλεπες έφηβο να το έχει άνευ.
Ήταν double face (ντούμπλεφας) και είχε το χαρακτηριστικό έντονο πορτοκαλί χρώμα εσωτερικά.
Το εν λόγω μπουφάν βασικά φοριώταν από την αμερικανική αεροπορία και το πορτοκαλί εσωτερικό χρώμα ήταν για να φορεθεί ανάποδα σε περίπτωση SOS.
Ομολογώ ότι σκέφτομαι να χτυπήσω ένα και φυσικά σε χακί χρώμα. Ανέκαθεν είχα μια ροπή προς τα στρατιωτικά είδη.

Πάω χωριό να ξεθαψω το δικό μου, πειράζει που είναι μπορντό?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#349061 Δεν ειχα ποτε. Δεν με συγκινησε ποτέ.

< edge >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#349062 Busso σκέψου κάτι εναλλακτικό και πιο ζεστό....

Εμένα μου άρεσε ο "λύκος" που ήταν πάλι της αεροπορίας(και το φορούσα στο Γυμνασιο).
Εικόνα

Έψαξα παρόμοια μπουφάν, και κατέληξα στο παρακάτω 2-3 χρόνια πριν.

Εικόνα

Βγαίνει και σε κοντό και στο μπλε γ@μάει
Εικόνα

wellensteyn είναι η μάρκα.
Άβαταρ μέλους
By otso
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα

Κεφάλαιο flight jacket

τα δερματινα που σου ειπα , και αυτο ωραιο ειναι αλλα κοιτα και τον τομ κρουζ στο τοπ γκαν και δεν ειναι θεμα μοδας αυτα ειναι διαχρονικα .
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#349066 Το μακρύ που έβαλες kyr80, το βλέπεις και νομίζεις ότι μόλις παρκαρες βομβαρδιστικο της Luftwaffe, πολύ ωραία και τα 2

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#349072 με τοσα λεφτα που θελουν οι ναζι παει αμερικη και παιρνει αυθεντικο της U S FORCE και οχι αμερικεν .
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#349074 Είναι λίγο αλμυρό, αλλά έχω πάει με αυτό χειμώνα σε Μόσχα και Σκανδιναβία...
Και ήταν και φθηνότερο από τo parajumper, που ήταν "αντίπαλος".
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#349081 γραφει στην εττικετα μεχρι για ποσα - ειναι ; οπως γραφουν τα σκανδιναβικα μπουφαν;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#349093 Αμα θέλετε μπουφάν για πουτσόκρυα κύριοι 2 είναι οι βασικές επιλογές.
North Face και Helly Hansen.