otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.
to ιδιο και εγω.
αλλα εμενα δεν με πηγανε μπουρδελοτσαρκα,εμεις καναμε κοπανα και πηγαίναμε μονοι μας.
otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.

dimviii έγραψε:otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.
to ιδιο και εγω.
αλλα εμενα δεν με πηγανε μπουρδελοτσαρκα,εμεις καναμε κοπανα και πηγαίναμε μονοι μας.
otso έγραψε:εγω ημουν τυχερος , ειχα νταβαντζη κηδεμονα . εμενα κωνσταντινουπολεως απεναντι απο τον σταθμο λαρισης στην σιδερενια πεζογεφυρα απο την πλατεια αττικης . ολα τα περιξ μπουρδελλα ειχαν εντολη οταν εκλειναν να περασουν οι κοπελες απο το σπιτι μας να μας φιλησουν να μας χαιδεψουν τον λουδοβικο , και να μας ευχηθουν ονειρα γλυκα.
otso έγραψε:dimviii έγραψε:otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.
to ιδιο και εγω.
εγω ημουν τυχερος , ειχα νταβαντζη κηδεμονα . εμενα κωνσταντινουπολεως απεναντι απο τον σταθμο λαρισης στην σιδερενια πεζογεφυρα απο την πλατεια αττικης . ολα τα περιξ μπουρδελλα ειχαν εντολη οταν εκλειναν να περασουν οι κοπελες απο το σπιτι μας να μας φιλησουν να μας χαιδεψουν τον λουδοβικο , και να μας ευχηθουν ονειρα γλυκα.
otso έγραψε:dimviii έγραψε:otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.
to ιδιο και εγω.
εγω ημουν τυχερος , ειχα νταβαντζη κηδεμονα . εμενα κωνσταντινουπολεως απεναντι απο τον σταθμο λαρισης στην σιδερενια πεζογεφυρα απο την πλατεια αττικης . ολα τα περιξ μπουρδελλα ειχαν εντολη οταν εκλειναν να περασουν οι κοπελες απο το σπιτι μας να μας φιλησουν να μας χαιδεψουν τον λουδοβικο , και να μας ευχηθουν ονειρα γλυκα.
REALZEUS έγραψε:Τα φρούτα ήταν από τα περισσεύματα των αγροτών, αφού είχαν πάρει τις επιδοτήσεις. Αντί να πάνε για θάψιμο, δίδονταν στα σχολεία.
bill33 έγραψε:υπολογιστές
Τελείωσα το Λύκειο όταν γεννήθηκε ο JasonLouk και υπολογιστή δεν είδα ποτέ σε Δημόσιο σχολείο.
REALZEUS έγραψε:bill33 έγραψε:υπολογιστές
Έλα Βασίλη κόψε την πλάκα! Υπολογιστής;Τελείωσα το Λύκειο όταν γεννήθηκε ο JasonLouk και υπολογιστή δεν είδα ποτέ σε Δημόσιο σχολείο.
πλάκα είχε που τότε ήταν της μόδας το τσατ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, χώρια το miRc . Πέρασαν τα χρόνια, γεράσαμε
@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιας :rtf[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]