Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.

to ιδιο και εγω.
αλλα εμενα δεν με πηγανε μπουρδελοτσαρκα,εμεις καναμε κοπανα και πηγαίναμε μονοι μας. :(
Άβαταρ μέλους
By Chris
#348189 Ωραιο το απογευματινο. Επειδη το ειχα μονο στο δημοτικο, 90-96, οποτε δεν υπηρχε φροντιστηριο. Με φροντιστηριο μετα θα ηταν θανατος φανταζομαι. Ολο το πρωι σπιτι με γιαγια κωλοβαρεμα, και κατα τις 2 κατηφοριζαμε χαλαροι για σχολειο να απαντησουμε στα μηνυματα που ειχε αφησει ο πρωινος στο θρανιο. Whatsapp before it was cool :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:εμεις 3 μερες πρωι τρεις μερες απογευμα και την επομενη αντιθετα . το χειροτερο βραδυ σαββατου σχολασμα δευτερα πρωι μαθημα.

to ιδιο και εγω.
αλλα εμενα δεν με πηγανε μπουρδελοτσαρκα,εμεις καναμε κοπανα και πηγαίναμε μονοι μας. :(

εγω ημουν τυχερος , ειχα νταβαντζη κηδεμονα . εμενα κωνσταντινουπολεως απεναντι απο τον σταθμο λαρισης στην σιδερενια πεζογεφυρα απο την πλατεια αττικης . ολα τα περιξ μπουρδελλα ειχαν εντολη οταν εκλειναν να περασουν οι κοπελες απο το σπιτι μας να μας φιλησουν να μας χαιδεψουν τον λουδοβικο , και να μας ευχηθουν ονειρα γλυκα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:εγω ημουν τυχερος , ειχα νταβαντζη κηδεμονα . εμενα κωνσταντινουπολεως απεναντι απο τον σταθμο λαρισης στην σιδερενια πεζογεφυρα απο την πλατεια αττικης . ολα τα περιξ μπουρδελλα ειχαν εντολη οταν εκλειναν να περασουν οι κοπελες απο το σπιτι μας να μας φιλησουν να μας χαιδεψουν τον λουδοβικο , και να μας ευχηθουν ονειρα γλυκα.

Γ@μώ την ατυχία μου! :rant: :slap:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
dimviii έγραψε:

to ιδιο και εγω.

εγω ημουν τυχερος , ειχα νταβαντζη κηδεμονα . εμενα κωνσταντινουπολεως απεναντι απο τον σταθμο λαρισης στην σιδερενια πεζογεφυρα απο την πλατεια αττικης . ολα τα περιξ μπουρδελλα ειχαν εντολη οταν εκλειναν να περασουν οι κοπελες απο το σπιτι μας να μας φιλησουν να μας χαιδεψουν τον λουδοβικο , και να μας ευχηθουν ονειρα γλυκα.

μια ζωη κωλοφαρδος ησουν :rant:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#348299 Από την κηδεία του κηδεμόνα του ταϊβανέζου συγγενή του otso
http://www.cbsnews.com/news/taiwan-politician-funeral-pole-dancers-on-jeeps-parade-marching-band/
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
otso έγραψε:
dimviii έγραψε:

to ιδιο και εγω.

Πόσο τυχερός???? Θέλω κι εγώ! :x
Άβαταρ μέλους
By bill33
#348389 Θυμάμαι στο δημοτικό που μας έδιναν κάποια χρονιά χυμό ροδάκινο απο μεγάλες κονσέρβες.Μια βδομάδα μάθημα πρωί μια απόγευμα.Την ποδιά μέχρι την 3η Δημοτικού.Μάθημα και το Σάββατο,μάλλον μαζί καταργήθηκαν.Το κρυφτό κάτω απο τα θρανία σε ασκήσεις για την περίπτωση σεισμού,δεν ήξεραν ακόμα τον seismic. :lol:
Τις κασέτες του Χάρη Κλύνν.Το Πασόκ.Τον Σαρτζετάκη. :shifty:
Γεννημένος Ιούνη του 1973 ,βγάλτε εσείς τις χρονολογίες.
:s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dimik
#348397 Εμάς μας έδιναν τελάρα με πορτοκάλια, και στον δρόμο παίζαμε πόλεμο.
ΜΙα βδομάδα πρωί και μια απόγευμα 3 χρόνια στο δημοτικό και 2 στο γυμνάσιο λόγω σεισμού.
ΠΑΣΟΚ στα ντουζενια του, γεννηθείς το 82.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#348404 Τα φρούτα ήταν από τα περισσεύματα των αγροτών, αφού είχαν πάρει τις επιδοτήσεις. Αντί να πάνε για θάψιμο, δίδονταν στα σχολεία.
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:Τα φρούτα ήταν από τα περισσεύματα των αγροτών, αφού είχαν πάρει τις επιδοτήσεις. Αντί να πάνε για θάψιμο, δίδονταν στα σχολεία.

Σε εμάς ,τω καιρώ εκείνο,ήταν χυμός.Τον είχα σιχαθεί.Ασε που όταν περίσσευε μας έδιναν και για το σπίτι.
Η "σειρά" μου ήταν η τελευταία που έκανε μάθημα με τα κλασσικά βιβλία.Η επόμενη έκανε με τα νέου τύπου "Η γλώσσα μου κλπ " ,έκανε πρακτική πανω σε υπολογιστές ενώ σε εμάς μόνο τα θεωρητικά απο μαθηματικούς.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bill33 έγραψε:υπολογιστές

Έλα Βασίλη κόψε την πλάκα! Υπολογιστής; :omg: Τελείωσα το Λύκειο όταν γεννήθηκε ο JasonLouk και υπολογιστή δεν είδα ποτέ σε Δημόσιο σχολείο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:
bill33 έγραψε:υπολογιστές

Έλα Βασίλη κόψε την πλάκα! Υπολογιστής; :omg: Τελείωσα το Λύκειο όταν γεννήθηκε ο JasonLouk και υπολογιστή δεν είδα ποτέ σε Δημόσιο σχολείο. :lol:

Και εγώ ακουστά το είχα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#348429 @Realzeus & bill33 στο Γυμνάσιο είχαμε υπολογιστές των 80's . DOS και λοιπές χαζομάρες κάναμε, πάλι καλά στην Γ' Γυμνασίου μας έφεραν καινούργιους και μπαίναμε ίντερνετ στην πληροφορική. Μιλάμε για 2003-04 :lol: πλάκα είχε που τότε ήταν της μόδας το τσατ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, χώρια το miRc . Πέρασαν τα χρόνια, γεράσαμε :(