Εγώ θα κρατούσα το EVO και θα πήγαινα σε Macan και μόνον. Αλλιώς, το Range Rover Evoque, γιατί δεν έχει παίξει σαν εναλλακτική;
Ή δεν θυμάμαι καλά;
δηλ. έχουμε ποσοτική περισσότερο παρά ποιοτική αναβάθμιση.
) αλλά βγαίνει ακριβότερο από το Disco Sport με μικρότερους χώρους και μικρότερες εκτός δρόμου δυνατότητες.
nass έγραψε:Τι εννοείς "οικονομοτεχνικά" ?
).
Giuseppe Busso έγραψε:nass έγραψε:Τι εννοείς "οικονομοτεχνικά" ?
Εννοώ ότι θα βγεις χαμένος. Αφενός το Evo ούτε πολλά χρήματα θα πιάσει σαν μεταχειρισμένο, ούτε εμπορικό είναι σαν ΙΧ και η γνώμη μου είναι ότι καμία Cayman δεν το φτάνει σε δυναμικά χαρακτηριστικά. Εδώ θα μετρήσει ξεκάθαρα ο παράγοντας του να μας πεις "Παίδες, απλά βαρέθηκα το Evo και θέλω να κάνω μια αλλαγή σε σπόρ διθέσιο (Cayman) και ας βγω χαμένος από τα πάρε-δώσε". <----αυτό όμως είναι άλλο.
Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι έτσι, γιατί βλέπω ότι και εσύ σαν κουκιά τα μετράς (παίδες έχω 60 κουκιά και βρίσκω και άλλα 20). Άρα κοιτάς το οικονομετεχνικό και δεν πράττεις συναισθηματικά.

(μια χαρά τίμια αυτοκίνητα τα Skoda
ως παράδειγμα το φέρνω)
Πόσο δε μάλλον αν είναι για "γούστα" και αν -αντικειμενικά- δεν χρειάζομαι 2 αυτοκίνητα.Anonymous Founder έγραψε:Εντάξει, εμένα μου λέει πολλά παραπάνω το EVO από μια Cayman (δίκαια άδικα, δεν ξέρω, κανένα δεν έχω οδηγήσει, απλώς την Cayman ποτέ δεν την συμπάθησα ιδιαίτερα, το EVO από την άλλη...).
Αναρωτιέμαι, κάτι σαν αυτό πόσο να κάνει μεταχειρισμένο;
https://www.car.gr/9284193-mercedes-ben ... al-edition
![]()
Μιλάμε για χοντρή αλητεία τώρα ε;
Στο Ντουμπάι είναι γεμάτο διότι έχει τέτοιο και το μεγάλο αφεντικό εκεί (με πινακίδα "DUBAI" σκέτο).
georgetz έγραψε:Γνώμη μου είναι οτι το GTR είναι πολύ περισσότερο απο ένα grown up Evo,
έχει σαφώς μεγαλύτερο "βάθος" σαν αυτοκίνητο.
μην πω και για MX5
)
)georgetz έγραψε:Λόγω του συλλεκτικού πλέον χαρακτήρα του Evo
(έχει σταματήσει η παραγωγή και είναι παντελώς αβέβαια αν θα ξανασυνεχιστεί με την ίδια μορφή οχήματος)
θα έλεγα να το κρατήσεις .
georgetz έγραψε:Κάποιο καλοστημένο SUV ψάχνεις , με πολύ ασφάλτινο χαρακτήρα και ελάχιστο χώμα.
Ίσως όντως Macan (αν είναι καλοστημένη) ή κάποια BMW. Νομίζω οτι σε καθαρά luxury comfort
λύση θα ξενερώσεις.Merc είναι επίσης επιλογή.

georgetz έγραψε:Alfa Romeo Stelvio κλπα, θα προσπερνούσα προς το παρόν, λίγο beta testing μου μυρίζει η φάση.
nass έγραψε:georgetz έγραψε:georgetz έγραψε:Alfa Romeo Stelvio κλπα, θα προσπερνούσα προς το παρόν, λίγο beta testing μου μυρίζει η φάση.
Και μένα
rocsta έγραψε:Όταν η πρώτη δυνατή της διαφήμιση είναι ο χρόνος στο ring, φαντάζομαι ότι πάμε να δούμε ένα δρομίσιο suv. Xωρίς διαδρομη ανάρτησης δηλαδή.
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]