Μου άρεσε όμως που οι γονείς μου πάντα με υποστηριζαν ακόμα και στην αταξια μου απέναντι στους αυστηρους καθηγητές. Στις εποχές που ο δάσκαλος ή ο καθηγητής ήταν "ο νόμος"...
224v έγραψε:Όπως τα είπε ο DAP, ισχύουν και για μένα. Μερικα τα είχα ξεχάσει!!! πχ. Πλάκα με το σφουγγαράκι και το ειδικό μολύβι. Ποδιές φυσικά και γυμναστικές επιδείξεις στο τέλος της χρονιάς. Περιοχή πλατεία Καραϊσκάκη απλή αλάνα τότε με τα γύρω κτήρια να εχουν σημάδια απο τις μάχες του Δεκέμβρη 44 ( μερικά ακόμα εχουν!!!!)
στην πλατεια καραισκακη παιζαμε και μεις μπαλα το 77 οταν σχολαγαν τα φροντηστηρια στην ακαδημιας το βραδυ (εγω δεν πηγαινα) Μιχτο Λυκειο Κολωνου.Το Περοκε υπαρχει ; ειχε καει απο τα αμαρτωλα εργα .
Ρε παιδια τις ποδιες θυμαμαι μονο στις 4 πρωτες ταξεις του δημοτικου να τις φοραμε .
και μια και πιασαμε τις κακοφημες συνοικιες να μιλησουμε για μπουρδελοτσαρκες;
Ο παναγιωτης να μας μιλησει για την τρουμπα , με πηγε ο κηδεμονας μου σε καμπαρε 15 χρονων ,αλλα ειχαν μεινει 3-4 μονο.
ΑΛΛΑ ωραιοτερο μερος δεν υπηρχε τοτε στην γη αποτην πλακα με πιο αξεχαστες τις αποκριες .Ποτε κανενας δεν θα ζησει κατι τετοιο , ολη η μεολαια του λεκανοπαιδιου ντισκο ,μπαρ ,μπουατ , γυναικες απ ολο τον κοσμο απλα απιστευτο.
τα πρωτα φεστιβαλ της κνε θυμαται κανεις; μου εδωσε ο κηδεμονας την ειδικη επαναστατικη μπλουζα που ειχε ερθει απο ελβετια και βασκικο μπερε του Τσε και ειπε αν δεν γαμισω να μην γυρισω πισω.
Ενας μοντ να τα πάει στο βαρυαλαμιδι τα τελευταία
Δεν ημουν καλος μαθητής. Κλικες που έκοβαν κι εραβαν.
Κάθε μερα ξύπνημα στις 6μιση.
Ευτυχώς τελειωσαν αυτα και αποζημιωθηκα πληρως με τα φοιτητικα

Μ αρεσε χθες βραδυ που ειδαμε τον αγωνα του ΠΑΟ με την
και το παρεονι μου.Δεν μ αρεσει που ξύπνησα με πονοκεφαλο.
< >
kyr80 έγραψε:Ααααχ. Δεν ζήσατε κάποιοι διπλές βάρδιες.
Εγώ! Γυμνάσιο και Λύκειο, μια εβδομάδα πρωί, μια απόγευμα. Ειδικά στο Λύκειο μετά το σχολείο στην απογευματινή βάρδια που σχολάγαμε 19:30 καπάκι στο φροντιστήριο για μαθήματα 19:45 μέχρι τις 22:10 και να τρέχω να προλάβω το τελευταίο αστικό (22:20) για το σπίτι
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:kyr80 έγραψε:Ααααχ. Δεν ζήσατε κάποιοι διπλές βάρδιες.
Εγώ! Γυμνάσιο και Λύκειο, μια εβδομάδα πρωί, μια απόγευμα. Ειδικά στο Λύκειο μετά το σχολείο στην απογευματινή βάρδια που σχολάγαμε 19:30 καπάκι στο φροντιστήριο για μαθήματα 19:45 μέχρι τις 22:10 και να τρέχω να προλάβω το τελευταίο αστικό (22:20) για το σπίτι
Πρέπει να ήταν πανελλαδικά μοναδικό στα 80ies, στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας ήμασταν ένα 3μηνο απογευματινοι και δύο 3μηνα πρωινοι ανά τάξη. Στην Α' Γυμνασίου στο δεύτερο 3μηνο, στην Β' στο τρίτο 3μηνο και στην Γ' στο πρώτο. Τραγική σκέψη και υλοποίηση που ίσχυε για πολλά χρόνια...
cosneo έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:kyr80 έγραψε:Ααααχ. Δεν ζήσατε κάποιοι διπλές βάρδιες.
Πρέπει να ήταν πανελλαδικά μοναδικό στα 80ies, στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας ήμασταν ένα 3μηνο απογευματινοι και δύο 3μηνα πρωινοι ανά τάξη. Στην Α' Γυμνασίου στο δεύτερο 3μηνο, στην Β' στο τρίτο 3μηνο και στην Γ' στο πρώτο. Τραγική σκέψη και υλοποίηση που ίσχυε για πολλά χρόνια...
Ωραίο το δικό σας, πάνω που το συνηθίζατε το γυρνάγατε, εμείς όμως ωραίοι εναλλάξ κάθε εβδομάδα. Και δεν μιλάμε για τίποτα πέτρινα χρόνια, αλλά την περασμένη δεκαετία '00's
https://n26.com/r/thomasm9467
otso έγραψε:και μια και πιασαμε τις κακοφημες συνοικιες να μιλησουμε για μπουρδελοτσαρκες;
Ο παναγιωτης να μας μιλησει για την τρουμπα , με πηγε ο κηδεμονας μου σε καμπαρε 15 χρονων ,αλλα ειχαν μεινει 3-4 μονο.
Δεν σου έφταναν δηλαδή τα 3-4 καμπαρέ; Τόσες καύλες πια;
Thomas_C200K έγραψε:kyr80 έγραψε:Ααααχ. Δεν ζήσατε κάποιοι διπλές βάρδιες.
Αυτό δεν είναι διπλή βάρδια. Μία βάρδια είναι, πρωινή ή απογευματινή. Διπλή βάρδια σημαίνει πρωί ΚΑΙ απόγευμα.