Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#348017 E καλα, προφανώς και θα τα πάρει ο γάβρος, ο ΠΑΟ οποιος θέλει να το δει καθαρά είναι ομάδα που θα κριθεί την επόμενη σεζόν.
Φέτος μεγάλη αστάθεια, που εαν ήταν σταθερότητα θα ήταν στην θέση 2 εδώ και καιρο στην EL.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#348123 Πάντως αν ήταν σε μέρα ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ματ Λοτζέσκι, το ταμπλό θα έγραφε 30άρα.
Άβαταρ μέλους
By skous
#348158 Ναι όπως και αν ηπταν σε καλή μέρα ο Καλάθης, ο Μπορούσης, έπαιζε ο γκιστ, σφυριζαν οκ τα κοράκια και έπαιζε ακόμα ο θριντης

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#351469 Και τόσο που έπαιξε πολύ ήταν.
Τες πα, για να δούμε σήμερα στις 10 τι απίδια θα πιάσει ο Ολυμπιακός. Μακάρι να κάνει κάτι ο μεγάλος Λοτζέσκι γιατί διαφορετικά δύσκολα θα ξεπεράσουν τους 60 πόντους. Πήγανε ΝΒΑ κάτι Παπανικολάου και ο παιχτούρας ο Λοτζέσκης Ελλάδα. 'Ή είναι τρελός ο τύπος ή βρωμάει η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Κότα είναι το βελούδινο σφυρί. Στα μεγάλα ματς σε κάθε ταιμ αουτ αλλάζει πάμπερς.

Για μυρωδιάς, μίλησες. :s_thumbsup

fixed

sorry Bayern, στο ποδόσφαιρο είσαι γατόνι, στη σπυριάρα νοτ.

Τι @αρχιδάτο, Πειραιώτικο, μάγκικο διπλό ήταν αυτό ΘΡΥΛΑΡΑ μου!!!!
Και με τόσες χαμένες βολές.

Εγώ το πίστευα το διπλό, αλλά δεν το είχα γράψει εδώ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#351578 Όντως μεγάλη νίκη. Αν δεν είχε κάνει τις χαζοηττες στη Γαλατά (για όνομα...) και τη Μακαμπι μέσα, θα ήταν και πρώτος.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Giuseppe Busso έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Κότα είναι το βελούδινο σφυρί. Στα μεγάλα ματς σε κάθε ταιμ αουτ αλλάζει πάμπερς.

Για μυρωδιάς, μίλησες. :s_thumbsup

fixed

sorry Bayern, στο ποδόσφαιρο είσαι γατόνι, στη σπυριάρα νοτ.

Τι @αρχιδάτο, Πειραιώτικο, μάγκικο διπλό ήταν αυτό ΘΡΥΛΑΡΑ μου!!!!
Και με τόσες χαμένες βολές.

Εγώ το πίστευα το διπλό, αλλά δεν το είχα γράψει εδώ.

Κοτα ειναι ο λοτζεσκι. Μην το ψαχνεις.
παλι πατουσε τα κορδονια του σημερα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#351589 Κατέβα ΣΕΦ να τον δεις ζωντανά, να προσκυνήσεις το μεγαλείο του.
Αυτός ο παίχτης πρέπει να μείνει στο γαύρο, να κλείσει την καριέρα του και να γίνει coach.
Άβαταρ μέλους
By Chris
Giuseppe Busso έγραψε:και να γίνει coach.

Εντωμεταξυ εκει στο ριπλέι του τελευταιου σουτ που εβαλε (το οποιο παρεπιπτοντως αναιρει το χαρακτηρισμο του μπαγιερν), που ηταν κατακοκκινος, σκεφτομουν πως σε 20 χρονια, οταν θα ειναι προπονητης, με +20 κιλα, θα ειναι ιδιος ο ομπραντοβιτς