Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34250 :s_bye Sutil!!!

Μαλλον θα φερνει κανεναν βραζιλιανο σπονσορα ΚΑΙ αυτος ο Νασρ!!

Markus Ericksson-Felipe Nasr :superman: :superman:
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
#34253 Τουλάχιστον ο Nasr εχει κερδίσει και ενα σκασμό πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες
Άβαταρ μέλους
By nass
mikeerfol έγραψε:http://www.motorsport.com/f1/news/mclaren-gives-alonso-deadline-for-2015-decision/

McLaren gives Alonso deadline for 2015 decision

[geof1 mode on] Αινιγματικο αγορι!!!!

Team boss Eric Boullier may now be losing patience.

"We want to have Fernando's decision between Brazil and Abu Dhabi," the Frenchman is quoted as declaring clearly to the German newspaper Bild.

"We have had good conversations with him, he would fit well with us and he has signalled that he wants the job.

"However, we want a long-term solution - three years - not just a contract for one."

Απ΄ό,τι φαίνεται:
ο Τίποτα δεν έχει υπογραφεί
ο Το "I am in control of my future" είναι υπερβολές για λόγους διαπραγματευτικούς και PR
ο Το "obvious" (ή κάπως έτσι) που έλεγε ο Alonso είναι η Mercedes... αλλά δεν του κάθεται (ίσως ήλπιζε να κερδίσει ο NR το πρωτάθλημα και να φύγει τσαντισμένος ο LH και να γυρίσει στην McLaren...)
ο Προσπαθεί να κάνει με τη McLaren ό,τι έκανε με τη Renault το 2008 -μια προσωρινή λύση μέχρι να κάτσει το καλό... (ή να μη δεσμευτεί λόγω άγνωστης ποσότητας της McLaren)
ο ...Αλλά η McLaren άρχισε να παίρνει ανάποδες (πιθανότατα αν δεν ήταν η Honda στη μέση θα τον είχαν ήδη χαιρετήσει -βέβαια αν δεν ήταν η Honda ούτε ο Alonso θα ήθελε να πάει στη McLaren :lol: )

Μετά από τόση ταλαιπωρία πάει τελικά για McLaren το πράγμα απ΄ό,τι φαίνεται.

Ελπίζω μόνο να μη χάσει ο Button τη θέση του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34379 Εφυγε απο την Λοτους ο Boullier και με μολις ενα χρονο στην Μακλαρεν εβγαλε και γλωσσα!!!

Υπομονη ρε Γαλλε!!! Το καλο αργει να γινει!!! :rtfm:

Γουσταρω παρακαλια Μακλαρεν στον Ισπανο!!! :lol:

Ο Ντενις γιατι δε δηλωνει τιποτα?? :(
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Geo f1 έγραψε:Γουσταρω παρακαλια Μακλαρεν στον Ισπανο!!! :lol:

Αν το δεις ότι ξεκινήσαμε με τη βεβαιοτητα ότι θα παει Χοντα για μια ξεπετα μιας χρονιας και μετα Μερκ, και στο μεταξυ είχαμε:
-Μερκ και Λιουις να δηλωνουν ότι θελουν να συνεχισουν μαζι (ενώ ηταν ιδανικο το σεναριο να ληξει το συμβολαιο του Λιουις και να ερθει ο Ναντο το 16)
-Η Χοντα να λεει ξεκάθαρα ότι την ενδιαφερει μονο μακροχρονια λυση (2+1) αλλιως δεεεεν
-Τον Φετελ να κανει πρωτος την κινηση του, μπλοκαροντας τον Αλονσο
-Τις δηλωσεις: θα κανω το καλυτερο για τη ζωη μου, μπορει να παρω ρεπο ένα χρονο, το ΛεΜαν παντα με ενδιεφερε, η επιλογή μου είναι προφανης, το σχεδιο παει καλα, εγω ρυθμιζω την αγορα να 'ουμ, τελικα δεν εχω υπογραψει πουθενα και θα δουμε

...τοτε δεν του βγηκε και πολύ καλα το σχεδιο, δεν νομιζεις;
Μονη επιλογή η (μισητη) ΜακΛαρεν, και αυτή με τους δικους της ορους διαρκειας, οι πορτες δε στα αλλα καλα μαγαζια (Μερκ, RBR) κλειστες πλην απροοπτου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34386 Κοιταξε kantoniou επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος..Η παρακατω σε bold δηλωση με χαλασε

Alonso denies McLaren hit with and does not define the future

Fernando Alonso denied on Wednesday that has already signed a contract with McLaren to return to the English team next season. With high chances of leaving Ferrari at the end of this year, the Spanish countered rumors and maintained the uncertainty over his future in Formula 1.

"I am wondering what is the best thing to do. I have the huge advantage or privilege of choosing every year where I can run. It's not easy, I'll see what is the best decision for next year. If I continue or not continue [ Ferrari]. I will try to choose the best for my future, "said two-time winner in F1.

"There is nothing new, I have not decided anything for next year. I have thought about it a lot. But there's nothing definite," said the 33-year-old trying neutralize followed rumors about his future. "Each week I put on a different team, according to rumors."

"A Ferrari greatly respect, is a team that I love. What I have done in the last six or seven years of my career has been to Ferrari," he added

Γιατι πραγματικα οι αλλες πορτες ειναι κλειστες αυτην την στιγμη οποτε δεν παιζει η σε bold δηλωση..

Η μονη μου πισινη που κραταω ειναι αν οντως υπαρχουν συζητησεις πισω απο κλειστες πορτες που ΔΕΝ εχει βγει τπτ παρα εξω!!Δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις!!
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#34679 Βασικα Geo πιστευα θα σχολιαζες αυτο:
Alonso has stressed on several occasions that he will make the best decision for Ferrari as well as himself. Asked how leaving the team can be the best thing for it, he replied: "If I feel that they need new motivation and to work in the future with less pressure, I will understand."

Read more at http://en.espnf1.com/ferrari/motorsport ... w08ub7k.99

Νομιζω οτι με αυτη τη δηλωση φαινονται οι λογοι του διαζυγιου...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34714 Casti μου μιας και εισαι μεσα τι νεακια εχουμε??

Υπαρχουν deadlines? Δεν υπαρχουν?

Παιζει ρολο ο Μπουλιε με τον Γκροσζαν?

Λες να εχουμε διδυμο στην Μακλαρεν Χοντα το διδυμο που ειχε η Ρενω στα τελη του 2009??

@sparticle

Τους ζοριζε ο Ισπανος για να γινουν καλυτεροι ε? :roll:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#34720 Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες......τα deadlines του Μπουλά τα ακούω βερεσέ, όπως και το ποιος θα πάει No 2 ......προσωπικά βλέπω το Δανό.
Τα σημαντικά είναι τι θα κάνει ο Dennis στα τέλη του μήνα στη συνέλευση των μετόχων, όπου παίζεται το κεφάλι του.......και βέβαια τα στοιχήματα που νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουν να ανοίγουν για το αν το 15 ο Αlo θα είναι πίσω από τις ferrari και για το αν η mclaren μαζέψει λιγοτερους ποντους από τη Ferrari :lol:
Καημένε ισπανέ. ......δεν μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να πάει δύο χρόνια σπίτι του τσεπώνοντας 50 εκ.....ή δύο χρόνια στη Mc τσεπώνοντας 70 :shifty: καταραμένα διλήμματα. .......
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34735 Κώστα Γαμάτε αν πει ένα καλό λόγο ο μπέμπης πιστεύεις ότι θα τη γλιτώσει ο Ron;
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#34755 Εδουάρδε με ειρωνεύεσαι......αλλά ξέρεις ότι οι σκυλοκαυγάδες και τα αδυσώπητα μισή είναι για να πουλάνε οι γραφιάδες και να ασχολούμαστε εμείς το ποπόλο......και όπου παίζονται συμφέροντα εκατομμυρίων ακόμα και αυτοί που θεωρούμε ασπόνδους εχθρούς αφήνουν τα μισή. .....και αρχίζουν τις πίπες ο ένας στον άλλον.
Ξεχνάς τη δήλωση Alo στη Monza του 2006....την οποία θυμούνται μόνο.......οι γάβροι σήμερα και όχι βέβαια η ferrari......ή τι έλεγε ο Kimi για την πρώην ομάδα του το 2010.......;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#34756 Κατσε βρε Casti

Στην Μοντσα το 2006 (ημουν εκει ο γκανεμης) τον ειχαν σκισει τον Αλονσο με μια ποινη που σημερα θα γελαγε ακομα και ο Μασσα!!!Οποτε μπορει να τα ειχε πει και εν βρασμο...

Για τον Κιμι ουδεν σχολιο :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34758 Απλά έχει χαθεί η μπάλα.
Καλά θα μου πεις ντάξει ίντερνετς είναι αυτά, ο καθείς γράφει την πίπα του, αλλά έχει αρχίσει πλέον να θεωρείται ρεαλιστικό το σενάριο ότι ο Vettel παραιτήθηκε από την RB από μπλόφα του Alonso.

Αν δεν κάνω λάθος και η McLaren και η Ferrari έχουν κανονίσει press conference μετά τον Άμπου Ντάντι.
Λες να τρέχουν τελευταία στιγμή να αλλάξουν σενάρια; :lol: