Οτιδήποτε φάει τσιγαρίλα βράδυ, μένει ολονυκτία στο μπαλκόνι και καπάκια πλύσιμο ανεξαρτήτως πόσες φορές έχει φορεθεί.
Αν δεν τα λυπόμουν που τα χω χρυσοπληρώσει, θα τα έπλενα ανά φορεσιά.

GTS έγραψε:Edit: επισης ξυρισμα καθε μερα. κριμα να βλεπεις στην Ελλαδα να πηγαινουν αξυριστοι στα γραφεια αλλα και σε τραπεζες και αλλες υπηρεσιες με συναλλαγες με κοινο.
GTS έγραψε:Edit: επισης ξυρισμα καθε μερα. κριμα να βλεπεις στην Ελλαδα να πηγαινουν αξυριστοι στα γραφεια αλλα και σε τραπεζες και αλλες υπηρεσιες με συναλλαγες με κοινο.
Deleted User 1 έγραψε:Ειδικά τότε είναι που χρειάζεσαι μπανιο. Αν πας άπλυτος χέσε μέσα.
Μπανιο το πρωί πριν τη δουλειά για ξύπνημα και για να φορεθούν καθαρά ρουχαλάκια και ξανά με την επιστροφή σπίτι ή μετά τη μπάλα.
Deleted User 1 έγραψε:Υφασμάτινο πλένεται στις 3 φορές μαξ. Τζιν μπορεί να φορεθεί έως και 4-5.
Οτιδήποτε φάει τσιγαρίλα βράδυ, μένει ολονυκτία στο μπαλκόνι και καπάκια πλύσιμο ανεξαρτήτως πόσες φορές έχει φορεθεί.
Αν δεν τα λυπόμουν που τα χω χρυσοπληρώσει, θα τα έπλενα ανά φορεσιά.
Deleted User 1 έγραψε:Ακόμα κι έτσι το μπάνιο θα σε κρατήσει παραπάνω. Δηλαδή θα βάνεις αποσμητικό χωρίς να κάνεις μπάνιο ή ακόμα χειρότερα δεν θα βάνεις καθόλου πριν πας στο γιαπί?
edmond έγραψε:Ο βασικός "κώδικας" ενδυματολογίας λέει πως τα πουκάμισα φοριούνται once. Μετά πάνε για πλύσιμο.
Προσωπικά δεν μπορώ να ξαναβάλω πουκάμισο μιας και στάνταρ θα έχει "αρπάξει" ο γιακάς, θα έχει τσαλακωθεί ειδικά εκεί που κάνει το βράκωμα ή στο κλείσιμο των αγκώνων, μπορεί επίσης να έχει μυρωδιά κολώνιας απο το προηγούμενο φόρεμα που να μην θέλω κλπ.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]