Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
mirage έγραψε:Τι ειναι αυτο μωρή σουπια drifter;

< >

είναι αυτό που κάθε κιλομιτερ που πρέπει να είναι στην πένα ατσαλάκωτος εχει στο σπίτι του, δεν είναι για μουτζούρηδες σα κι εμάς :rtfm:

Αν δεν εισαι στεφαν και διμικ και φοράς το ίδιο πουκάμισο δεύτερη φορά είναι ενας πολύ γρήγορος και άκοπος τρόπος να σιδερώνεις χωρίς να ταλαιπωρείς και το υφασμα. Εμεινα μαλακας με το πόσο αποτελεσματικό είναι
Άβαταρ μέλους
By mirage
#347091 Εγω οταν ειμαι γραφειο τα φορω μια φορά και μονο μια. Οποτε δωσε πληροφοριες puto

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimitris_P έγραψε:Όσοι είστε εργένηδες (or not ) και βαριέστε το σιδέρωμα ή δεν έχετε χρόνο πάρτε στεγνωτήριο. Βάζεις το πλυντήριο σε χαμηλές στροφές, τα πετάς μετά στο στεγνωτήριο και μόλις τελειώσει (εδώ είναι το κόλπο) τα διπλώνεις και είναι κομπλέ. Σίδερο γιοκ

Αυτό
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#347094 Εικόνα

:inlove:

Δεν το αλλάζω με τίποτα.
Με έχει βολέψει απίστευτα και σε διακοπές.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#347095 Είπα να μην το χοντρύνω έντυ, αλλά έβγαλες υπερατού :s_inlove

Mirage κοίτα αυτό

https://www.amazon.com/Rowenta-Garment- ... RXGPAC1EE0

ή αυτό

http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_ph ... oC3ybw_wcB

είναι ο,τι πρέπει και για τις κουρτίνες σου :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#347103 Αλήθεια τώρα κάνει δουλειά αυτό το παπάρι? Το χω πάρει αύριο!
Άβαταρ μέλους
By edmond
#347105 Οοοοοτι πατεντιάρικα και να αγοράσετε, στο τέλος το πατηματάκι δεν το γλιτώνετε.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#347124 Αν εχεις στεγνωτήριο ή αν τα στεγνώνεις κρεμασμένα και δεν είσαι ψείρας δεν χρειάζεται σίδερο με αυτό το παπάρι.

Επίσης αν θες να ξαναφορέσεις πουκάμισο που έχει σιδερωθεί.
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:
mirage έγραψε:Τι ειναι αυτο μωρή σουπια drifter;

< >

είναι αυτό που κάθε κιλομιτερ που πρέπει να είναι στην πένα ατσαλάκωτος εχει στο σπίτι του, δεν είναι για μουτζούρηδες σα κι εμάς :rtfm:

Αν δεν εισαι στεφαν και διμικ και φοράς το ίδιο πουκάμισο δεύτερη φορά είναι ενας πολύ γρήγορος και άκοπος τρόπος να σιδερώνεις χωρίς να ταλαιπωρείς και το υφασμα. Εμεινα μαλακας με το πόσο αποτελεσματικό είναι

Φιλαρακ παντρεμένος είμαι... Δεν υπάρχει λόγος να φοράω πουκάμισο 2η φορά

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#347176 Ο βασικός "κώδικας" ενδυματολογίας λέει πως τα πουκάμισα φοριούνται once. Μετά πάνε για πλύσιμο.
Προσωπικά δεν μπορώ να ξαναβάλω πουκάμισο μιας και στάνταρ θα έχει "αρπάξει" ο γιακάς, θα έχει τσαλακωθεί ειδικά εκεί που κάνει το βράκωμα ή στο κλείσιμο των αγκώνων, μπορεί επίσης να έχει μυρωδιά κολώνιας απο το προηγούμενο φόρεμα που να μην θέλω κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#347185 Όπως μου είχε πεί και φίλος, πρίν καμιά 10ριά χρόνια, σε τηλεφώνημα:
-(εγω) Ελα ρε, σε κλείνω γιατί θέλω να πάω για μπάνιο.
-(εκείνος) Γιατί ρε, θα μεταλάβεις?
:innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimik
rx8_drifter έγραψε:Φαντάζομαι δε φοράτε και τζιν ή παντελόνι δευτερη φορά :adminpower:

Δεν φοράμε τζιν γενικά :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#347216 Θα μου πεις οι φούστες αερίζονται οποτε γενικά δεν ιδρώνεις :hmmm:

Για πείτε τώρα στα σοβαρά, παντελόνι φοράτε δεύτερη φορά? :omg: