Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#340345 UberX δεν ξέρω αν θα βρεις. Ταξί νομίζω ειναι η κανονική χρέωση.

Δοκίμασε και Taxibeat, στην Ελλάδα βρίσκεις πιο ευκολα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#343620 Εχω την εντύπωση οτι υπάρχει σχετικό θεμα, δεν το βρήκα όμως . Αν υπάρχει ας μεταφερθεί .

Α)Αμάξι ευρωπαϊκού κατασκευαστή, εχει πανευρωπαϊκή εγγύηση , σωστά;
Β)Μπορεί να κάνει τα προβλεπόμενα service οπουδήποτε στην Ευρώπη και η εγγύηση να συνεχίσει να ισχύει, σωστά;
Γ) στο βιβλιαράκι εγγύησης αν το κάθε service ειναι σε διαφορετική γλώσσα, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει πρόβλημα οταν ζητήσεις να καλυφθεί πιθανή βλάβη σε άλλη χώρα που δεν μπορούν να διαβάσουν την γλώσσα στο βιβλιαράκι; υποθέτω πως όχι, λογικά θα ειναι περασμένα τα service στο σύστημα της εταιρίας το οποίο ειναι κοινό πανευρωπαϊκά . Σωστά;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#343621 Το service μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και εφόσον γίνει η χρήση των συνιστώμενων, από τον κατασκευαστή, ανταλλακτικών, η εγγύηση να ισχύει κανονικά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KiloMeater έγραψε:Ναι το σέρβις να γίνεται σε αντιπροσωπεία κανονικά απλά σε άλλες χώρες.

Δεν υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα καλό θα ήταν να μπορέσει να σταλεί το ιστορικό συντήρησης του οχήματος σου που είναι κρατημένο στον υπολογιστή του εδώ αντιπροσώπου, σε αυτόν που θα πας στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#346351 Ποντίκια που κατατρώνε τα καλώδια στην περιοχή του κινητήρα.

Ναφθαλίνη;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
JBT έγραψε:Ποντίκια που κατατρώνε τα καλώδια στην περιοχή του κινητήρα.

Ναφθαλίνη;

και όμως υπαρχει σπρει για τα ποντικια που τρωνε καλωδια.Το ειχα δει σε ένα πελατη μου στο Κιατο :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#346359 Ναφθαλίνη;

Φτάνει το ένα τεμάχιο;

Υπάρχει περίπτωση να περνάει ρε παιδιά η μυρουδιά μέσα στην καμπίνα μέσω του καλοριφέρ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
JBT έγραψε:Ναφθαλίνη;

Φτάνει το ένα τεμάχιο;

Υπάρχει περίπτωση να περνάει ρε παιδιά η μυρουδιά μέσα στην καμπίνα μέσω του καλοριφέρ; :hmmm:

Λογικά θα περνάει. Εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω τι άρωμα υγρό υαλοκαθαριστήρων έχει, οπότε λογικά η έντονη οσμή της ναφθαλινης...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#346368 http://eshop.carner.gr/apwthhtiko-sprev ... 6266-39523

Γερμανικο είναι,δεν φερω καμια ευθυνη.

εντιτ βρηκα σε σοβαρη μαρκα,ειναι και φθηνοτερο

http://eshop.carner.gr/apwthhtiko-sprev ... stprice.gr
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#346404 Χρόνια βάζω ναφθαλίνες. Τις έχω στερεωμένες σχεδόν δίπλα στους προβολείς.
Η μυρωδιά είναι αισθητή την πρώτη μέρα (και μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο) μετά εξαφανίζεται.

Χρησιμοποιώ την ναφθαλίνη σε μικρές θηκούλες που έχουν 3 σφαιρίδια η κάθε μία. Είναι πολύ εύκολο να περάσω συρματάκι από τις τρύπες τους για να στερεωθούν.

Δεν είχα πρόβλημα με ποντίκια, αλλά με γάτες.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#346483 Ναι αυτά πήρα κι εγώ.

Γιατί κοντά στους προβολείς;

Γενικότερα σε ποιό σημείο θα ήταν πιο μακρυά από το ρουφηχτήρι του καλοριφέρ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
JBT έγραψε:Γιατί κοντά στους προβολείς;

Γενικότερα σε ποιό σημείο θα ήταν πιο μακρυά από το ρουφηχτήρι του καλοριφέρ; :hmmm:

Η πρώτη σου ερώτηση απαντάει στην δεύτερη... :s_yes

Οι προβολείς βρίσκονται μακριά από την εισαγωγή του αέρα στην καμπίνα.

Ο λόγος όμως που τις πρωτοέβαλα εκεί δεν ήταν γιατί θα μου μύριζε (δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να μυρίσει μέσα) αλλά επειδή η ναφθαλίνη είναι πολύ εύφλεκτη και δεν θα ήθελα να βρίσκεται κοντά ή πάνω από τον κινητήρα, ή το turbo, για ευνόητους λόγους.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#346561 Τελικά μύρισε έστω και μία μέρα όμως όπως είπες :hmmm:

Μία συσκευασία φτάνει ή όχι λες; :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#346567 Τι να σου πω; Εγώ έχω δύο, μία κοντά στο δεξί φωτιστικό και μια στο αριστερό. :s_dunno