Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#342171 προσφατως εβαψα 2 τοιχους με ενα τετοιο. ( της Bosch)

Πλεονεκτηματα
Καθαριωτητα χωρου γενικώς
οικονομια στο χρωμα.
Βαψιμο ανωμαλης επιφανειας ( πχ αυτο το μπιμπικοτο πως το λενε)
δεν εχεις να αλλαζεις μια ρολό μια πινελο για τα κοψίματα.

Μειωνεκτήματα
Πολυ αργο βαψιμο.
Πρεπει να "νερωσεις σωστα" τη μπογια. Πιο παχια στουμπωνει πιο αραιη δε βαφει.
αν σταματησεις για καμπωση ωρα στουμπωνει το μπεκ
Σπαταλη χρωματος σε καγκελα και κανει η αχνα το χωρο τριγυρο χαλια

για μενα
σκετος τοιχος - ρολο πινελο
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#343789 Έχω ένα επαναφορτιζόμενο μικρό κατσαβίδι b n d (δεν έχω εύκαιρο το μοντέλο) και δεν βρίσκω με τπτ τον φορτιστή του. Ψάχνω για νέο φορτιστή αν είναι ή καλύτερα νέα συσκευή αν δεν συμφέρει;

Edit: Περίπου σαν αυτό είναι αλλά σε b n d
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8020
Άβαταρ μέλους
By corsair
Dimitris_P έγραψε:Έχω ένα επαναφορτιζόμενο μικρό κατσαβίδι b n d (δεν έχω εύκαιρο το μοντέλο) και δεν βρίσκω με τπτ τον φορτιστή του. Ψάχνω για νέο φορτιστή αν είναι ή καλύτερα νέα συσκευή αν δεν συμφέρει;

Edit: Περίπου σαν αυτό είναι αλλά σε b n d
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=8020

και εμεις τι θες να σου πουμε?
Αν ειναι παρομοιο με αυτο που δίνεις, κολλα το στον φορτιστη του κινητου σου. Αν δεν ειναι.... πρεπει να βοηθήσεις. Να κουβαλάμε την Πυθεία και το μαντείο τον Δελφών για να μας πει τι έχεις? Μια φωτο? Πανω η συσκευη η το manual λεει με ποσα watt-volt φορτίζει. Αλλα αν ξέρεις τι έχεις, χτυπάς στο ebay η στο skroutz μοντελο+charger και θα σου βγάλει αν υπαρχει και πωλείται κάτι ξεχωρίστα. Αλλα και να μην σου βγάλει, πάνω το manual αλλα και το ιντερνετ έχουν τα τηλεφωνα της Black & Decker. Παιρνεις και ρωτας για φορτιστή βασει του μοντέλου σου.

It's not a bloody rocket science.

Αν πάραυτα αποτύχεις στην εξαιρετικά απλή έρευνα ή δε σου αρέσει η τιμη που θα σου πούνε... τότε μπαίνεις και γράφεις στο φόρουμ για το τι εναλλακτικές έχεις... αλλα πρεπει να γράψεις man.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#343942 Κορσερακο ήμουν στο κρεβάτι για νάνι όταν έγραφα τι φωτο και μοντέλα μου λες

Αυτό είναι
http://www.expertools.gr/6AF8B3DC.el.aspx

Έχει δικό του φορτιστή. Δεν κυκλοφορεί πια σαν μοντέλο.

Bnd το έχουν κλείσει για διακοπές το μαγαζί
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#345439 Τελευταία όταν βάζουμε πλυντήριο βγαίνει μια άσχημη μυρωδιά σαν αβγουλίλα για κανα λεπτό κάθε φορά.Το παιδί που ήρθε για άλλο θέμα που είχε,είπε ότι είναι σημάδι πως χρειάζεται καθάρισμα από πίσω στον τοίχο η αποχέτευση του πλυντηρίου.Φωνάζω αναγκαστικά υδραυλικό,ή υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω και να δω αποτέλεσμα;
Τελευταία επεξεργασία από Cosmonaut21 και 01 Ιαν 2017, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#345448 Πάρε ένα τέτοιο ή κάτι παρόμοιο και καθάρισε και τον εύκαμπτο σωλήνα του πλυντηρίου και τον σταθερό της αποχέτευσης (στον τοίχο).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#345984 Θέλω σε μπάνιο να προσθέσω προσωρινά* (για κανά εξάμηνο) έξτρα φωτιστικό σε ύψος 1,5-2μ, ιδανικά στηριζόμενο στα πλακάκια του τοίχου. Θέλω πολλά;

* => θέλουμε να αποφύγουμε τρύπες/κτλ
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#345989 Με κατάλληλη κόλλα θα κάνεις τη δουλειά σου, αν δε σε νοιάζει τυχόν φθορά που θα υποστεί το φωτιστικό κατά την αφαίρεση. Τα πλακάκια θα βρεις τρόπο να τα καθαρίσεις μετά.

Ταινία διπλής όψης/blue tac δε θα συνιστούσα, ούτε για πολλά-πολλά είναι και με την υγρασία του μπάνιου θεωρώ βέβαιο ότι θα ξεκολλούσαν.

Αλλιώς παίρνεις ένα δαπέδου από το ικεα και καθάρισες, αρκεί να υπάρχει χώρος.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#346038 μηπως να δοκίμαζες κανα φωτιστικο με μανταλακι από αυτά που βαζουμε στα γραφεια?