Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#34397 Ότι είπε ο Καντονίου.

Eddie αφού σε βλέπω ξύνεσαι για το 2008 ορίστε:
Δεν γλίστρησε ο Glock, έβρεξε παραπάνω και ήταν με στεγνά (στην απέλπιδα προσπάθειά του να τερματίσει μπροστά από τον Hamilton). Happy;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#34411 Ο Massa ηταν εξαιρετικος team player στη Βραζιλια του 2012.

Οπως επισης αδικηθηκε στο Austin με τη σφραγιδα.

Οπως διαταχθηκε να ανοιξει δρομο στη Γερμανια και να μη δωσουν μαχη οι Ferrari.

Για 4 χρονια συνυπαρξης, δεν θεωρω οτι ηταν τραγικα πολλη βοηθεια ή οτι ηταν Φιλιππινεζα του Alonso ο οποιος ηταν σχεδον μονιμως ταχυτερος του και διεκδικητης του τιτλου.

:offtopic:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#34412 Eδδουαρδε αυτη η μλκια με τον Γκλοκ πρπει να τελειωσει πριν γιγαντωθει σε καρκινωμα μαλακιας που θα μολυνει ολο το φορμουλοτοπικο.Οποτε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34421 Εγώ έχω πει ότι δεν ασχολούμαι με τέτοια.

Απλά αν μου το παίζει κάποιος Μάκης με το 2007 (με ολίγη από Βίκτωρα Ουγκώ και Βίκτωρα Μητρόπουλο), βγάζω εξωγναθική μουτσούνα του Θωμαΐδη για το 2008 που είναι και πανευκολούρα σε σχέση με την Οδύσσεια του Διαστήματος που έχει γραφτεί για το 2007.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#34433 ΟΚ εμείς λέμε |λογοκρισία| για το 2007, αλλά στηριζόμαστε σε κάτι που έχει λογική (τιμωρία McLaren, αίσθημα δικαίου, λογικές ενδείξεις).
Ο Glock που έμεινε έξω για να περάσει τον Hamilton, αλλά μετά άφησε το γκάζι για να μην τον περάσει τη λογική έχει;

Κάτω από τη βάση, μπορείς πολύ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34453 ripper ήμαρτον...
Συγκρίνεις ένα σκηνικό που για να βγει πρέπει να έχει δουλευτεί πρόβα 1000 ατόμων στην Επίδαυρο και πρωθιέρεια του χωρού το Σωτήρη που και πάλι -για στημένο- μπορούσε να έρθει τούμπα από 100 λεπτομέρειες, με μια φάση που απλά ένας πιλότος στο τέλος του αγώνα τσούλησε λίγο στο πλάι και επανήλθε;

Αφού εσύ βρίσκεις λογική εμένα μου περισσεύει.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
ripper έγραψε:Ο Glock που έμεινε έξω για να περάσει τον Hamilton, αλλά μετά άφησε το γκάζι για να μην τον περάσει τη λογική έχει;

Eddie, για το 2007 εχω δημοσιως συνταχθεί μαζι σου, αλλα και για το 2008, το παραπανω είναι η απλη αληθεια.
ΜΟΝΗ ελπιδα του Μασα ηταν να μεινουν καποιοι εξω με τα στεγνα, αλλιως ο Λιουις ηταν ηδη πρωταθλητης (αν τερματιζε). Εμεινε ο Γκλοκ, δεν τα καταφερε, τελος. Εδώ το σεναριο του Μασα γραφει προς τον Τιμ(ι)ο Γκλοκ: "Ευχαριστω για την προσπαθεια να μου δωσεις τον τιτλο, δεν τα κατάφερες, never mind", όχι "Ξεπουληταρι, εκανες ακρη στην τελευταια στροφη και κοντεψε να μας μεινει ο father στα χερια με συγκοπη".
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
kantoniou έγραψε: "Ξεπουληταρι, εκανες ακρη στην τελευταια στροφη και κοντεψε να μας μεινει ο father στα χερια με συγκοπη".

:yahoo: :yahoo: :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By ripper
#34473 Δεν τσούλησε χρυσό μου. 5 δευτερόλεπτα στο sector έχανε. Έβρεχε και ήταν με ελαστικά για στεγνό.
Προσπάθησε να τον περάσει μη κάνοντας pit stop.

Ήμαρτον στο τετράγωνο.

Α και για το 2007 βαριά βαριά 5 άτομα έπρεπε να είναι μιλημένοι (και πολλούς έβαλα).
Και δεν είπαμε ποτέ έτσι έγινε. Υπόθεση συνωμοσίας κάναμε. Εσύ πήρες την υπόθεση και την έκανες σταυροφορία.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#34495 Δηλαδή αν δε γλιστρούσε (ΕΞεπίτηδες πάντα αφού του'χαν τάξει θέση στη Μάκκα) θα'παιρνε το πρωτάθλημα ο Μάθθα;

Εικόνα

Και θα χάναμε αυτό το στιγμιότυπο; :s_rofl

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#34502 Οσο και να πικράθηκα εκείνη τη μέρα, η φάση είναι ότι αστειότερο έχω δει στα 30 χρόνια (και βάλε) που παρακολουθώ το σπορ. Ειδικά ένα βιντεάκι με τις εναλλαγές και το Cydonia με το Hey Ya! που είχε το review της χρονιάς ήταν ο ορισμός του τραγικωμικού, κάθε φορά που το έβλεπα στενοχωριόμουν, συγχιζόμουν και ξεκαρδιζόμουν ταυτόχρονα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34512 Για τελευταία φορά: εγώ δεν δέχομαι τίποτα από αυτά.

Αλλά όπως θα λεγε και ο Αχιλλέας Μπέος πιο εύκολα στήνεις ένα ματς πληρώνοντας το διαιτητή, παρά 5 παίχτες της αντίπαλης ομάδας.