Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#344501 Θα βρέξει πεστροφες; Να κρατάω τηγάνι αντί ομπρέλα; Καμπαλα μιλά ρε κερατα, πειναω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#344502 Μολις το ανεβασε στο Φ/Β

Τα νεότερα για τις χιονοπτώσεις στην Αττική!
Προσοχή!
Προς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο και έως τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 31/12 (χοντρικά το πρώτο δηλαδή 12ωρο του Σαββάτου) μεγάλη είναι η πιθανότητα για μετατόπιση των χιονοπτώσεων ανατολικότερα στην Αττική με ταυτόχρονη έξαρση αυτών στις περισσότερες περιοχές του νομού και κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα αυτού ενώ παράλληλα στα δυτικά τμήματα της Αττικής τα φαινομενα θα εξασθενούν και τη νύχτα θα σταματήσουν.
Μόνο στις παράκτιες περιοχές της νοτιας Αττικής δεν αποκλείεται να φαινόμενα να συνεχίσουν να εκδηλώνονται με τη μορφή χιονόνερου..
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Θα δουμε!
Άβαταρ μέλους
By drdino
g8777 έγραψε:Θα βρέξει πεστροφες; Να κρατάω τηγάνι αντί ομπρέλα; Καμπαλα μιλά ρε κερατα, πειναω.

Ομπρέλα ανάποδα για να μαζέψεις την ψαριά ρε νιούφη τραχανά ( :eat: ). Μην ξεχάσεις να τις ξεπλύνεις μετά.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
cabala10 έγραψε:το αιγαιο δημιουργει lake effect σημερα just saying μαλλον λογικα θα δουμε καλο πραγμα το βραδυ

:omg: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Θα βρέξει πεστροφες; Να κρατάω τηγάνι αντί ομπρέλα; Καμπαλα μιλά ρε κερατα, πειναω.

κράτα μικρό καλαθ...εμμμ....τηγάνι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
cabala10 έγραψε:το αιγαιο δημιουργει lake effect σημερα just saying μαλλον λογικα θα δουμε καλο πραγμα το βραδυ

βαζω κουβερτες μπρος πισω μεσα στο γκαραζ,για να είμαι ετοιμος,γιατι αυριο θα παω να παρω τη μανα μου.
Κανονισε να μην ριξει ουτε νιφαδα. :x
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:

βαζω κουβερτες μπρος πισω μεσα στο γκαραζ,για να είμαι ετοιμος,γιατι αυριο θα παω να παρω τη μανα μου.
Κανονισε να μην ριξει ουτε νιφαδα. :x

Οχι.............. στασου................ μυγδαλα :lol: :lol:

Μην βιαζεσαι, περιμενε να δεις το πρωι
Άβαταρ μέλους
By g8777
#344626 Dim ass ρίξει και 10 μέτρα χιόνι.

Και; :shifty:

Τις κουβερτες παρτες όμως μαζί σου, όλο και κάποιος θα χει μείνει από ραγισμενη μηχανή στους - 2. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#344627 Τελικα δεν καταλαβα, τι σημαινει το φαινομενο της λιμνης που θα ερθει απο το αιγαιο? Θα ριξει χιονονερο, να βαλω φουτερ με κουκουλα?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Dim ass ρίξει και 10 μέτρα χιόνι.

Και; :shifty:

Τις κουβερτες παρτες όμως μαζί σου, όλο και κάποιος θα χει μείνει από ραγισμενη μηχανή στους - 2. :shifty: :shifty:

Αισιόδοξος μια ζωη....για να ραγισει το μοτερ πρεπει να δωσει πρωτα ρευμα ο πολλαπλασιαστης να παρει μπροστα. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
Μην βιαζεσαι, περιμενε να δεις το πρωι

τι να περιμενω,μιλησε ο cabalas,ΤΕΛΟΣ !