Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#343853 Ελεγα και εγω να σηκωθω το πρωι και να ειναι ολα ασπρα, αλλα μονο στα αμαξια, στεγες και λιγο στα πεζοδρομια ειχε 2 δαχτυλα χιονακι. Οι δρομοι καθαροι. Στις 8:00 που εφυγα απο το σπιτι ερχνε χιονονερο με 3ο C εξωτερικη.

Το αλσος του Γαλατσιου παντως ηταν ντυμενο στα ασπρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#343855 Τι το λες δηλαδή :-) ?

Έλα αστειεύομαι , σε κάθε περίπτωση ειναι ωραία φάση να νιώσει ο κόσμος λίγο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#343872 Σιγά το χιόνι που έριξε. Θα βλέπουν οι βόρειο Ελλαδίτες και θα γελάνε. Εγώ μόνο τον πάγο φοβάμαι.

< phone
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#343873 Εδω Βουτζα NΜακρη εως Ραφηνα δεν εχει τπτ . Πολυ αερα . Αν κοψει ο αερας θα ριξει το βραδυ . . Οσο φυσαει δεν.... Ο παγετος το πρωι θελει προσοχη.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#343875 Καματερο λιγο πανω στα αυτοκίνητα,και οπου εχει χορτα. :(

ερχεται ο ''ιστορικος χιονιας'' μας ζαλισαν από χθες. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#343888 Εχει κανεις εικονα απο Καρεα ; πρεπει σε λιγο να παμε Μαρουσι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#343891 Ο δρομος ειναι καθαρος. Στις 5:30 το πρωι που πηγε ο αδελφος στην δουλεια ειχε 4-5 εκατοστα χιονι, αλλα απο τις 7:30 ριχνει χιονονερο πλεον.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#343892 Στο λιμανι Ραφηνας λεει 8 μποφορ με εξασθενιση απο απογευμα. Το βραδυ δηλ θα ριξει λογικα περισσοτερο χιονι .
Το φρεσκο χιονι δεν το φοβαμαι. Οδηγω και χωρις κουβερτες. .....τις ξεχασα.....
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
gianik έγραψε:Εχει κανεις εικονα απο Καρεα ; πρεπει σε λιγο να παμε Μαρουσι.

Eίδα εικόνες από ρεπορτάζ το πρωϊ και είχε χιόνια στα άκρα αλλά ο δρόμος ήταν ΟΚ με λιωμένα χιόνια αλλά περνούσαν αυτοκίνητα, τώρα στην Αγ. Παρασκευή που είμαι πιο πάνω από την ΕΡΤ έχει 1οc, υπάρχει μια ύφεση μέχρι το μεσημέρι και μετά θα χιονίσει ακόμα και στο κέντρο όπως λένε.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#343895 φιλοθεη πολυ ελαφρο χινακι, μεχρι χθες βραδυ στι 1 τιποτα, θα παω να καταθεσω τωρα πινακιδες..... τον ερχομενο Οκτωβριο παλι το 2.24v :(