Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#343811 Έχει χιονίσει στη Γλυφάδα το Μαϊάμι γαμω το κέρατο, αντε τώρα να καθαριζω χιόνια απο το παρμπρίζ
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 29 Δεκ 2016, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#343813 Οταν το κάνω όμως δυσαρεστουμαι :x

Εντάξει δε συγκρίνεται βέβαια με το προ 5ετιας χιόνι που έφαγα όπου ξεθαβα το audi

Πιο πολυ ο πάγος με ανησυχεί
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 29 Δεκ 2016, 09:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#343820 Αγ. Παρασκευή έχει και εδώ χιόνι, με τρώει να βγάλω το Quadra εδώ κοντά γύρω - γύρω να δω πως είναι η μόνιμη τετρακίνηση σε αυτές τις συνθήκες γιατί με βλέπω το βράδυ στις 23.00 να τρέχω τον μεγάλο γιό στο Μαρούσι που έχει βάρδια και να τον μαζεύω αύριο το πρωϊ.
Τελευταία επεξεργασία από 21 quadra και 29 Δεκ 2016, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nass
QsisVTS έγραψε:Εντάξει δε συγκρίνεται βέβαια με το προ 5ετιας χιόνι που έφαγα όπου ξεθαβα το audi

Στη Γλυφάδα αυτό ? :hmmm:

Ηλιος και ψύχρα στην Ολυμπία :)
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Serf έγραψε:Σε αττική οδό και Κηφισό τι παιζει; Συναδελφος δήλωσε οτι φοβάται να παει απο Χαλάνδρι στην Καλυφτακη.

Απ οτι διαβαζω στα sites δεν υπαρχει προβλημα. Απλα με προσοχη.
Άβαταρ μέλους
By nass
QsisVTS έγραψε:@ναςς

Όχι ρε συ εδώ

https://youtu.be/1A6ikevAmRA

Το σημερινό δεν ειναι τίποτα

A έτσι εξηγείται :iconcool: είπα και γω, έριξε τόσο χιόνι και δεν θυμάμαι τίποτα ? (μπορεί να ήμουν Ντουμπάι τότε αλλά ρώτησα και τις κόρες μου και απόρησαν :) )
Τελευταίο μεγάλο χιόνι στην περιοχή του λεκανοπεδίου νομίζω ήταν την Καθ. Δευτέρα του 2004 ?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#343852 ναι κι εγώ νομίζω ότι ήταν το '08 ή σίγουρα μετά το '07 γιατί είχα κάνει συγκριτικό πρόσφυσης εκείνη τη μέρα με όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας και είχα βγάλει το s3 το καλύτερο :shifty:

άμα του βάλω και κάλτσες δε καταλαβαίνει τίποτα

το '04 πρέπει να ήταν που έκανα χειρόφρενα στο χιόνι σε διάφορα πάρκινγκ της περιοχής μας :hmmm: γιατί πιο μεγάλος δε νομίζω να έκανα κάτι τέτοιο

το '12 δεν είχε φτάσει στα νότια προάστια καθόλου χιόνι αλλά είχε βόρεια, άγιο στέφανο ρίχναμε αλάτι τα φάνταρα από ένα ρέο (αλλά μόλις κατέβαινα τελείως την εθνική δεν υπήρχε ίχνος) και στη κατερίνη που είχε να το στρώσει 10 χρόνια το έστρωσε μόλις πήγα εγώ :rant:

τώρα βρέχει, αλλά εγώ φοβάμαι το βράδυ μην κάνει πάγο.. ο πάγος σε όχι πολυσύχναστα στενά είναι για μένα η μεγαλύτερη φοβία μου