Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By g8777
#343758 Φώτο. Τιμή.

p(τροπετο U καλιμπρα) = φραγμενο,ουτε στη Σιγκαπούρη δεν το δέχονται
Άβαταρ μέλους
By markvag
fot έγραψε:https://www.car.gr/9259852-bmw-116-116-efficient-dynamics
Πως το βλέπουμε αυτό παιδιά? Πόσο παζάρι παίζει να σηκώσει?

Αργό σαν αμάξι και από παζάρι δύσκολο... Είναι ντήζελ, πρήμιουμ και με χαμηλό κυβισμό. :rtfm:

Από εκεί που έβλεπες 320 Ε92 πας και μου κοιτάς 116 ΝΤΗΖΕΛ;;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#344383 Και εγώ στο Σφακιανάκη που είχα πάει πέρσι το καλοκαίρι όταν έψαχνα για μεταχειρισμένη giulietta τους είδα πολύ σφιχτούς στο παζάρι. Για το συγκεκριμένο μπορεί και τίποτα ή το πολύ κανά 500άρικο εκτιμώ.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#344387 απο ποτε μια 116 εχει γινει χιλιομετροφαγος....

απο την αλλη, καποιοι οριζουν ενα γιαρις για χιλιομετροφαγο..... τι να πεις...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#344397 ^^^
Μη μου τον συγχύζετε και είναι σε κρίσιμη ηλικία για έμφραγμα. Καπνίζει 30 μάλπορα από ιταλάκια. :rtfm:

Fot παζάρι από επίσημο διανομέα, ειδικά σε μτχ και ειδικά σε εμπορικό όχημα, το ξεχνάς.
Και εγώ από K@rent@ που πήρα τον Τίγρη, δεν κατέβασαν ευρώ. Τους πήρα δώρο την επέκταση εγγύησης, αν αυτό σε βοηθά. (σιγά μην έφευγα έτσι, δεν είχα πει την τελευταία μου κουβέντα :shifty: ).
Άβαταρ μέλους
By Kon5
markvag έγραψε:
Από εκεί που έβλεπες 320 Ε92 πας και μου κοιτάς 116 ΝΤΗΖΕΛ;;; :lol: :lol:

Μπα πανάθεμά σε :x
Άσε βρε τον κόσμο να πάρει diesel. Χιλιόμετρα κάργα θέλει να γράφει και να ελφρύνει την τσέπη του :protest:

υ.γ. :offtopic: Εδώ και μια εβδομάδα πρπ ήδη ανέβασαν τις τιμές στα καύσιμα :whistlink:
Τελευταία επεξεργασία από Kon5 και 30 Δεκ 2016, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#344404 Και γω ψάχνω για να πάρω του χρόνου :s_biggrin . Συζήτηση να γίνεται. Άλλωστε με είχε φάει ο Μάρκος άνοιξε θέμα και άνοιξε θέμα όλη την ώρα :x
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Kon5 έγραψε:Και γω ψάχνω για να πάρω του χρόνου :s_biggrin . Συζήτηση να γίνεται. Άλλωστε με είχε φάει ο Μάρκος άνοιξε θέμα και άνοιξε θέμα όλη την ώρα :x

εχεις και εσυ μπολικο που...χαβα (για να μην φαμε και το edit μας)......
Άβαταρ μέλους
By elvet
#344435 116DIESEL :hmmm: :hmmm:

Μάλλον πρέπει να ανοίξουμε τοπικό με τον ορισμό του "χιλιομετροφάγου", αλλά για άνετα, γρήγορα και ευχάριστα χιλιόμετρα χρειάζεται αυτοκίνητο με μεγαλύτερο κινητήρα και αμάξωμα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Kon5 έγραψε:Άσε βρε τον κόσμο να πάρει diesel. Χιλιόμετρα κάργα θέλει να γράφει και να ελφρύνει την τσέπη του :protest:

Γιατί θες να καταστρέψεις όλον τον κόσμο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By fot
#344841 Μη βαράτε ντε. Κουβέντα κάνουμε αμαλαχειναουμε.
Πήγα σήμερα είδα 116d lci, A3 fl καινουργια.
Η 116 ωραία γενικότερα, ασχημο τιμόνι, θα ηθελα τις 2άρας, η θεση οδηγησης +++, το αρνητικό είναι πως πίσω από εμένα δεν κάθεται κανένας άνω των 1.65.
Παμε στο a3. Λιγότερο "στημένη" θεση οδηγησης, μάλλον πιο ποιοτικό στο μάτι από μέσα, με ΓΑΜΑΟΥΑ flat bottomed καινούργιο τιμόνι και καλό χώρο για τους πίσω.
Δεν οδήγησα κανένα. Μάλλον από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. και τα 2 ντιζελάκια, και κάτι μου λέει ότι πάνε εξίσου καλά.

Επίσης η 320 ε92 είναι πολύ πιο όμορφη και από τα 2. Και μάλλον ταξιδεύει και καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#345218 τιμες σε αυτα που ειδες; α3 για να λες flat bottomed τιμονι παιζει να εχει αρκετα εξτραδακια οποτε μαλλον θα ειναι και πιο ακριβο.

Ενδιαφερον εχει επισης οτι με περιπου την τιμη του μεταχειρισμενου που εχεις βαλει πιο πανω, περσι τετοιο καιρο αγοραζες 118d lci