Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
ArrowsFA1 έγραψε:Το έχω δοκιμάσει μεταξύ άλλων Samsung κινητών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

ωραία, γιατί μετά ποιος την ακούει τη μαμά μου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#342466 Ναι, μια χαρά δουλεύει.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Ναι, μια χαρά δουλεύει.

ωραία, 2 στα 2 απαντήσεις :lol:
με βλέπω να τρώω μελομακάρονα ΚΑΙ κουραμπιέδες :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
PeterPan έγραψε:
drdino έγραψε:Ναι, μια χαρά δουλεύει.

ωραία, 2 στα 2 απαντήσεις :lol:
με βλέπω να τρώω μελομακάρονα ΚΑΙ κουραμπιέδες :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mjacob
«Χαρτί τουαλέτας» για smart phones στο αεροδρόμιο του Τόκιο
Εικόνα
Στην Ιαπωνία λαμβάνουν πολύ σοβαρά το θέμα της καθαριότητας και της υγιεινής. Έτσι στον διεθνή αερολιμένα «Ναρίτα» του Τόκιο εμφανίστηκε «χαρτί τουαλέτας» ειδικά για smart phones κινητά.

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι οι οθόνες των κινητών έχουν περισσότερα μικρόβια από το κάθισμα της τουαλέτας.

Έτσι δίπλα στο χαρτί υγιεινής, υπάρχει ένα μίνι ρολό γραμμένο στα αγγλικά με την ένδειξη «welcome to Japan» και οδηγίες για να καθαρίσει ο χρήστης την επιφάνεια του κινητού του.

Tην πρωτοβουλία είχε η εταιρεία NTT Docomo και σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2017.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#343156 Ταξίδι, κινητό στην βάση πάνω στον αεραγωγό για πλοηγός, ξέχασα να κλείσω την παροχή αέρα. Φτάνω σπίτι, βάζω το κινητό στο τραπέζι και βλέπω ότι άνοιξε το καπάκι. Είχε φουσκώσει η μπαταρία... Και ήταν καινούργια, δεν θα την είχα φορτίσει 50 φορές από τότε που την πήρα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#343163 Galaxy Note 2 με αυθεντική μπαταρία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#343168 Στο lexus που δεν κλείνει ο κεντρικός αεραγωγός τι κάνουμε; (απίστευτα τα τζαπόνια σε κάτι "αυτονόητα"... :dizzy: )
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#343171 στο citroen μου που έχω το ίδιο θέμα γίνεται το εξής

ανάλογα με το τι είχα τη τελευταία φορά το a/c να δουλεύει βγάζει και ανάλογο αέρα

πχ αν είχα 26 καλοριφέρ και να μη δουλεύει το a/c αφήνει να περνάει ζεστός αέρας από τη μηχανή

αν είχα 15 αφήνει να μπαίνει κρύος αέρας από έξω

ο μόνος τρόπος να μην περνάει αέρας είναι να κλείσω την έξοδο του αεραγωγου πράγμα που δεν γίνεται αν έχω τη βάση του κινητού

οπότε απλά βάζω να ρίχνει κρύο αέρα με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω (το βάζω στο κρύο και το σβήνω αμέσως)

αυτό που δεν γίνεται με αυτού του τύπου τις βάσεις είναι να έχω καλοριφέρ και να κάνω πλοήγηση, πράγμα που δε με ενοχλεί και ιδιαίτερα βέβαια γιατί ποτέ δε βάζω καλοριφέρ εκτός αν μεταφέρω γυναικόπαιδα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#343250 Εμένα δεν μου πήγε το μυαλό ότι θα ζεσταθεί τόσο, αν και τον κλείνω τον αεραγωγό σε τέτοιες φάσεις. Το θέμα είναι πώς, από την πρώτη ημέρα που το πήρα το αυτοκίνητο, βγάζει από παντού αέρα, έστω κι αν δεν το έχεις ρυθμισμένο για εκεί. Το ζεστό το είχα κλασικά πόδια και παρμπρίζ, αλλά αυτό το λίγο που έβγαζε προς το πρόσωπο αρκούσε. Δούλευε το κινητό σε πλοήγηση, ήταν στο ρεύμα να φορτίζει, ήρθε και ο ζεστός αέρας και η μπαταρία έγινε διπλή σε πάχος. Πάλι καλά που δεν έσκασε σαν το Note 7 γίνουμε ψητοί μέσα στο αμάξι.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#343296 Qsis αν το κλείσεις και βάλεις το διακοπτάκτη για αέρα απο μέσα, πάλι βγάζει;
Άβαταρ μέλους
By corsair
ArrowsFA1 έγραψε:ηθικό δίδαγμα, προτιμούμε βάσεις με βεντούζα για το παρμπρίζ :lol:

I will take my chances with the φουσκωμενη μπαταρια then...

Oι αεραγωγοι ειναι αψογο σημειο, αρκει να υπάρχει common sense. Οπερ σημαινει αν πυρώνει σαν αεροθερμο... εεε γυρνα τον αερα προς το παμπριζ....