Τα γραφικά όπως πάντα καλά, αλλά μάλλον αποσπούν την προσοχή από την ουσία της πλοήγησης:
Sygic:

TomTom:

Μένει να το δούμε στην πράξη.


) που υπάρχουν, για όλες τις πλατφόρμες και όλα τα λειτουργικά. Πραγματικά το καλύτερο σαν εφαρμογή, smoothness, και που γενικά σου δίνει την αίσθηση ολοκληρωμένου πακέτου είναι το Sygic.
Αργά, σπαστικά, με περίεργες λειτουργίες, δοκιμαστικά features που είτε δεν δουλεύουν είτε απλά κρασάρουν κλπ. Χώρια που στην λειτουργία μου θυμίζουν το παλιό καλό Destinator
Χρήστος Λάππας έγραψε:Για εμένα το πρώτο και κύριο πράγμα στην πλοήγηση είναι να μπορώ να καταλάβω με μια ματιά που να πάω. Και εδώ είναι το πρόβλημα με τα προγράμματα που δίνουν πολλές λεπτομέρειες στην οθόνη.
Το Sygic (όπως και το Navigon) έχει υπέροχα γραφικά και είναι απόλαυση να το χαζεύεις στον καναπέ σου. Όμως, όταν είμαι στον δρόμο, δυσκολεύομαι να το διαβάσω με αυτή την φευγαλέα ματιά. Συμβαίνουν τόσα πολλά στον χάρτη, που για να καταλάβω που πάει η γραμμή πλοήγησης πρέπει να το κοιτάξω πιο προσεκτικά.



GTS έγραψε:Το iPad πως το στηρίζεις στο αμαξι?

Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]