Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KWSN-Men έγραψε:Δεν ξέρω τι θα γίνει 6 και 16, αλλά για πρώτη φορά από το 2012 θα βρείτε κανονικό προπονητή απέναντι.

Μ'αρέσει ο Πασχάλης. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#342100 Ματσάρα ο ζέλας 3η-4η περίοδο που ειδα. Έχει αρχίσει και μ' αρέσει αυτή η ομάδα. Φαίνεται ότι έχει προπονητή πλέον, χωρίς να έχω σε μεγάλη εκτίμηση βέβαια τον Φαπσκουαλ.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#342148 ενταξει δεν το ειδα αυτο που περιγραφεις εσυ στο τελος αλλα ειναι σε καλο δρομο. Εχω γραψει απο την αρχη της χρονιας οτι το ταβανι του φετινου Παναθηναικου ειναι πιο ψηλο απο αυτο του Ολυμπιακου παρ ολ αυτα.

Ο αλλος στο τελος πηγε να το παιξει Σπανουλης αλλα ο καψερος εμπλεξε τα μπουτια του.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
bibendum έγραψε:ενταξει δεν το ειδα αυτο που περιγραφεις εσυ στο τελος αλλα ειναι σε καλο δρομο. Εχω γραψει απο την αρχη της χρονιας οτι το ταβανι του φετινου Παναθηναικου ειναι πιο ψηλο απο αυτο του Ολυμπιακου παρ ολ αυτα.

Ο αλλος στο τελος πηγε να το παιξει Σπανουλης αλλα ο καψερος εμπλεξε τα μπουτια του.

Κάτι έκανε καλά και ο Καλάθης και έμπλεξε τα μπούτια του.

Βασικά οι άμυνες που έχει βγάλει ο Καλάθης εχθές είναι εξωπραγματικές κάποιες στιγμές.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#344865 Οι διαιτητές σήμερα δεν ξέρω τι ήπιαν...

Μαλακιστήκαμε και χάσαμε πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#347506 Σήμερα θα είμαι στο ΣΕΦ. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να νικήσουμε τον ΠΑΟ με 36 πόντους διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By skous
Giuseppe Busso έγραψε:Σήμερα θα είμαι στο ΣΕΦ. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να νικήσουμε τον ΠΑΟ με 36 πόντους διαφορά.

Αν φέρετε Λαμόνικα ίσως

< >