Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:
bill33 έγραψε:Πω ρε Θάνο!!!!!!!!!Τι γκαντεμιά είναι αυτή;Οσα δεν σου έβγαλαν όλα τα άλλα σου έβγαλε αυτό!!!!!!!

Καλά στο Ναύπλιο δεν το θυμόσουν ότι γίνεται λαική Τετάρτη και Σάββατο κοντά στο βενζινάδικο; :oops:

Και να ήταν μόνο το αμάξι βρε Βασίλη, καλά θα ήταν :sorry:

Μέσα στον πανικό, κούραση κτλ, που να θυμάμαι οτι γίνεται εκει η λαική; Αλλά κάτι με έτρωγε να το πάρω απο εκεί, αλλα η μπαταρία δεν ήθελε...

Δεν ήμουν και εγώ εκεί ρε γμτ θα βοήθαγα. :(
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#341702 Μετά το ποστ του htanso ντρέπομαι που γράφω αλλαγή ρυθμιστή πίεσης βενζίνης. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#341717 Μαντράδες = εγγυημένα απατεώνες κατά 99% (όσο και τα μαστόρια δλδ).
Το αμάξι θα είχε τπτ 300-400κ χλμ.
Θάνο υπομονή! Το ρίσκο του να πάρεις 2λιτρο δεν σου βγήκε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#341719 Γαματος ο μηχανικός που το έλεγξε και δε βρήκε σπασμένο το δοχείο παραφλου πάντως.

Γκαντεμιά αλλά και ελλειπης έλεγχος νομίζω Θανε. Μετά τη μπεμπα με τα 150 χιλιάδες χιλιόμετρα και τις ζημιές που σου έβγαλε ήλπιζα να σου είχε γίνει μάθημα. :)

Τώρα...καλή τύχη. Νομίζω ότι δε θα σταματήσει να σου βγάζει ζημιές και μόνο μέσα θα σε βάζει, αλλά όπως λέει και ο ντιμ δική σου η τσέπη μαν.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#341721 :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

Htanse είσαι ΜΑΖΟΧΑΣ παιδί μου; :help: :help: :help:

Dimviii πόσες κουταλιές σούπας έβγαλες;
Άβαταρ μέλους
By italakias
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Nikos! έγραψε:Γαματος ο μηχανικός που το έλεγξε και δε βρήκε σπασμένο το δοχείο παραφλου πάντως.

Μήπως ηταν κανας φίλος του μάντρα εκεί κοντά??
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#341746 2 φορές ήμουν στο τσακ να πάρω από μαντρά. Και τις 2 είδα στούκα που δεν μου ανέφερε και δεν φαινόταν αν δεν το έψαχνες με κάποιον που ξέρει. Όταν του είπα τί είναι αυτό που βλέπω μου είπε όλα φτιάχνονται.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#341752 Μετα το αρχικο σοκ... ρε Χτανσε, είσαι σίγουρος οτι ειχε 130κ πάνω του το αμάξι?

W203 - 2001 - 170κ

- κλειδαρια οδηγου (εντος εγγύησης)
- αισθητηρας λ (μια 400αρα με οτι αλλαχτηκε, 5ο ετος)
- επαφές φώτων (γνωστο προβλημα στις W203, λυνεται με ευκολη/παμφηνη ηλεκτρολογικη παρεμβαση)
- πλαφονιερα (70 ευρω, στο 15ο ετος)
- ιμάντα δυναμό που κοπηκε και μας άφησε (η μοναδικη φορα που μας άφησε, 14ο ετος)
- κλαπέτο κλιματισμου (2,5 ευρώ + εργατικα καμια 100αρα)

αυτά ηταν ολα... ουτε κιβώτια, ουτε δίσκοι, ουτε διαφορικα, ουτε κινητηρας (περαν ιμαντα), ουτε περιεργα ηλεκτρικα,κλπ...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#341803 Φίλος μηχανικός με δικό του συνεργείο αν και ο πλέον έντιμος από όσους γνωρίζω μου είχε πεί πριν πολλά χρόνια μια μεγάλη κουβέντα που με προβλημάτισε και με έβαλε σε άλλο δρόμο σκέψης στα επαγγελματικά μου βήματα και να προσπαθώ συνειδητά να μην με καταριούνται και να σέβομαι ακόμα περισσότερα τα χρήματα που μου εμπιστεύονται, τώρα πια με τα φρένα μου εμπιστεύονται την περιουσία και την ζωή τους φορτώνοντας με με ακόμα μεγαλύτερο βάρος αλλά είναι επιλογή μου και όχι από ανάγκη.

Εμείς οι μηχανικοί μου είχε είπε, όταν πεθαίνουμε δεν λιώνουμε από τις κατάρες των πελατών μας, κουβέντα με βάρος και βάθος για όποιον θέλει να έχει καθαρή συνείδηση και να λέγεται επαγγελματίας.

Ίσως ο nass τον γνωρίζει, Γρ. Λαδογιάννης και τον αναφέρω γιατί του αξίζει και όχι γιατί είναι φίλος.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#341911 Φιλε htanso21, ειμαι κατοχος μεταχειρισμενων απο το 2000. το 2.24v του 90 80.000km, Barchetta του 96 90.000, Lancia Kappa του 96, ο γιος μου εχει το Mini R53 Cooper S, του 2006, και περυση πηρα το Aygo 2006 135000Km της κορης μου. Αυτα που περιεγραψες δεν εχουν συμβει συνολικα σε καμμια περιπτωση σε ολα αυτα τα οχηματα, οδικη χρειαστικα στην Μαζερατι γιατι ενα ρελε εκοβε τα ηλεκτρικα και οπως λες δεν εκανε κιχ.. μετα την πρωτη φορα βεβαια που εντοπιστηκε το θεμα λυθηκε κιολας με το να βαζεις και να βγαζεις ξανα το συγκεκριμενο ρελε (φταιει η βαση του ρελε και με τρανταγμα φευγει απο την θεση του το ρελε) και μια φορα ανεβαινοντας την Συγγρου ενας πολλαπλασιαστης της Καππα παρεδωσε το πνευμα. Αυτη η ιστορια με τις αντλιες συνεχως κ.λ.π. μιας και ανακατευτηκαν τοσοι διαφορετικοι μηχανικοι και δεν λυνουν το προβλημα, με κανει να πιστεψω οτι εκει εξω οι μηχανικοι για αυτη την μαρκα δεν ξερουν την τυφλα τους. Κανε και ενα ευχελαιο οπως ειπαν οι προηγουμενοι, και ευχομαι μετα απο ολα αυτα που εχεις αλλαξει να παψει να επαναλαμβανει τετοια προβληματα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#341916 Εντωμεταξυ τώρα που το σκέφτομαι, να έχεις εδώ μέσα Διγετιο, BEAMS :inlove: :inlove: :inlove: και Οbelix και να μην κάνεις καν μια ερωτηση.... :hmmm:

Τι να πω..
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#341951 Επειδή με τον Obelix έχω "συνεργαστεί" ζητώντας 4-5 φορές συμβουλές με τηλέφωνο ή πμ, αλλά και εμπιστευόμενος την τεχνική του κατάρτιση και τα "χέρια του" 2 φορές που έπιασε το αυτοκίνητο , έχω να πώ τα καλύτερα! :s_howdy
Αν και εργάζεται πλέον εκτός Αθηνών, προτιμώ να κάνω κάποια χλμ παραπάνω, προκειμένου να είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και το ανάλογο κόστος. :)