Πάντως απολαυστική η περιγραφή σου.
< phone
Με την καμία!dstou έγραψε:Υπάρχουν και οι αήττητοι που το πουλάνε και ξαναπερνάνε από το ταμείο και τα ξαναακουμπάνε στην ίδια μάρκα.
htanso21 έγραψε:Να το δώσω δεν παίζει, οι λόγοι απλοί.
Πρώτα απο όλα, πήγα να το κάνω, οι μάντρες το παίρνουν 1500 ευρώ μαξ.Με την καμία!
Για να δώσω σε ιδιώτη, πρέπει πρώτα να φτιάξω το θέμα με τις ταχύτητες για να πιάσω κάποια Χ χρήματα, αλλιώς είτε δεν θα φύγει, είτε θα φύγει στα λεφτά που θέλουν οι μαντράδες.
Τώρα (μια μέρα πριν την τράκα) πλήρωσα τα Τέλη, 630 ευρω. Αν είναι να του φτιάξω και τις ταχύτετες θα περάσουμε σύνολο το χιλιάρικο.
Ε να φύγει σε ιδιώτη 4 χιλιάρικα; Παραπάνω δεν φεύγει.
Με 4 τι να πάρω; Και μετά αν έχω άλλα τέτοια τρεχάματα;
Α! που φυσικά πρέπει να φτιαχτεί απο φαρνατζοδουλειά για να φύγει, αλλιως θα είναι αγγελια και θα το κοιτάζω.
Δηλαδή για να φύγει κανένα 400αρι αν δεν με καλύψει η ασφάλεια, συν άλλα τόσα οι ταχύτητες συν τα τέλη που πληρωσα και θα τα βρει έτοιμα ο επόμενος... πάει πολύ και δεν αξίζει πια.
alexandros.K έγραψε::s_omg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχέλαιο γρηγορα
Ποια μερκ ειναι?
htanso21 έγραψε:Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Όμως πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσω ότι κάποια από τα παρακάτω δεν οφείλονται στο αυτοκίνητο αλλά σε κακό συνεργείο, γκαντεμιά και την ελληνική κουλτούρα.
Μην περιμένετε ημερομηνίες, έχουν γίνει τόσα πολλά που έχω ξεχάσει πότε έγινε το κάθε ένα, μόνο με πια σειρά έγιναν θυμάμαι.
Παίρνω το αμάξι μέρα Πέμπτη απόγευμα, βόλτα καλή, όλα τέλεια.
Την επομένη έχουμε φωτογράφιση στο Ναύπλιο και μου λέει ηδεν πάμε με το καινούριο να το δοκιμάσουμε και να δούμε τι κάνει;
Φυσικά απαντώ εγώ!
Παρασκευή λοιπόν πρωί πρωί, ξεκινάμε για Ναύπλιο αλλά πρώτα περνάμε από το πατρικό στον Γέρακα.
Όσο είμαι στην μεσογείων ακούω και νιώθω κάτι σαν φρενάρισμα (σαν να μπήκε το ABS) χωρίς να έχω πατήσει φρένο και καπάκια να ανάβει στην οθόνη ABS – BAS κτλ (βλάβη πηγαίνετε άμεσα συνεργείο). Ώπα! Εχθές το πήρα ρε!
Τηλ αμέσως στον μαντρά, αδερφέ το και το αλλά είμαι στον δρόμο για ταξίδι δουλειάς.
Οκ μου λέει, παρακολούθησε το και Δευτέρα με το καλό έλα από εδώ να πάμε να το δούμε σε συνεργείο.
Εντάξει, θα το κάνω. (εν τω μεταξύ, είχα σβήσει το αμάξι και όταν το ξανά έβαλα μπροστά, είχαν σβήσει οι ενδείξεις).
Όλα καλά, είμαι εθνική για Ναύπλιο και στουκ πάλι το ίδιο! Ω να σου γαμήσω! Τώρα σε συνδυασμό μαζί με ένδειξη χαμηλής στάθμης νερού ψυγείου! #$@@%@# μέσα!
Σταματάω στα goodys στην εθνική, κοιτάω και να χάνει νερά από τον παγούρι! @#@#!$!!!!
Πάλι τηλ στον μαντρά... ρε το και το και το! Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω γιατί θα χάσω την δουλειά! Τεσπά, περιμένω να κρυώσει και συμπλήρωσα νερό (δεν βγήκα κάτι άλλο εκείνη την στιγμή).
Φτάνω Ναύπλιο, πάλι τα ίδια... ξανά τηλ και ο μαντράς μου απαντά, οκ βρες συνεργείο εκεί.
Με δουλεύεις άνθρωπε μου, έχω κατέβει για δουλειά και αύριο είναι Σάββατο! Που θα βρω να το πάω;! Τεσπά, βρήκε αυτός ένα στο Άργος όπου και θα το πήγαινα το Σάββατο.
Παρασκευή απόγευμα, τελειώνουμε με την δουλειά, συμπληρώνω και άλλο νεράκι και λέμε, μιας και τελειώσαμε, δεν πάμε λίγο παραλία Καραθώνα να χαλαρώσουμε; Ε και πήγαμε.
Πάμε να φύγουμε... νέκρα όλα... να μην κάνει κιχ να πάρει. Φώτα, παράθυρα όλα οκ, απλά δεν έπαιρνε, δεν γύριζε καν η μίζα.
Τηλέφωνο μαντρά για ακόμα μια φορά plus οδική να μας μαζέψει.
Τεσπά, έρχεται μετά από ώωωρα η οδική και το βάζει μπρος, κοιτάει, μπαταρία λέει είναι.
Ωραία του λέω αύριο έχω να πάω Άργος να το κοιτάξουν για τα υπόλοιπα, τι κάνουμε;
Μου λέει, αν σε πάω Άργος τέτοια ώρα, πως θα γυρίσεις πίσω, δεν μπορώ να σε γυρίσω εγώ.
Σκατούλες, πήγαινε με Ναύπλιο πάνω από την πλατεία (κοντά στην πυροσβεστική) και αύριο θα πάω μόνος μου στο συνεργείο. Οκ μου κάνει, αλλά να ξέρεις ότι αύριο δεν θα πάρει μπροστά και θα με ξαναφωνάξεις, απλά μην πεις μπαταρία (αυτό είχα πει για να έρθει), πες μια άλλη βλάβη.
Ωραία... σιγά σιγά το πήγαμε Ναύπλιο. Μπροστά η οδική, πίσω εγώ (μην μου σβήσει και μείνω εκεί).
Πάμε ξενοδοχείο, κάτι δεν μου κόλλαγε... γυρίζω στο αμάξι να το πάρω από εκεί να το πάω λιμάνι αλλά άκαρπες οι προσπάθειες, όντως δεν έπαιρνε μπροστά... δε γαμιέται λέω, αύριο θα πάρω την οδική να με πάει.
Ξανά ξενοδοχείο, κοιμόμαστε ωραία και καλά, ξυπνάμε, παίρνουμε το πρωινό μας και πάμε να πάρουμε το αμάξι...
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ... Σάββατο = λαϊκή = κλεισμένο το αμάξι ανάμεσα στους πάγκους!
#@$$@#%#@$^@#$#@$@#$@^@^$@!!!! |λογοκρισία| την πούτσισα, θα με λιντσάρουν!
Πάω σαν βρεγμένη γάτα... μα και μου... ευτυχώς ξύλο δεν έφαγα... αλλά το αμάξι έφυγε από εκεί στις 4 που τελείωσε η λαϊκή! DOH!!! εν τω μεταξύ είχα μιλήσει με το συνεργείο και του λέω αδερφέ, μην κλείσεις με έχει γαμήσει η γκαντεμιά!
Να είναι καλά ο άνθρωπος δεν έκλεισε και με περίμενε.
Κατά τις 4 στέλνει έναν δικό του και με βάζει μπρος και πάμε μαζί συνεργείο.
Αλλαγή μπαταρίας και παγουριού ψυγείου.
Οι ενδείξεις και το γκκρρρ οφείλονταν σε χαμηλό βολτάζ.
Δεν πλήρωσα τίποτα, τα είχε κανονίσει ο μαντράς.
Γυρίζουμε ωραία και καλά και είμαστε τέλεια για λίιιγο καιρό!
Γυρίζουμε από βόλτα με τηνκαι μου λέει, δεν σταματάμε εδώ στον Καρέα στον άγιο Γιώργη που γιορτάζει σήμερα, να ανάψω ένα κεράκι; ε και δεν σταματάμε;...
Σταματάμε, πάει ανάβει το κεράκι, πάω να φύγω, παίρνει μπρος για λίγο και σβήνει.
Και μετά να μην θέλει να πάρει μπρος με τίποτα... ρε καλό μου, ρε χρυσό μου... έδινε η μίζα, αλλά δεν έδινε καύσιμο. @!@#$#@$@!@#!@#!@$%!!!!
Ποιο συνεργείο να βρεις ανοικτό τέτοια μέρα και μετά το Πάσχα (είχε πέσει πρωτομαγιά συν ότι την εργατική πρωτομαγιά την μετέφεραν στις 3 του μηνός).
Μένει έξω από την εκκλησία το αμάξι για 3 μερούλες...
Βρήκα ένα συνεργείο από το internet, πήρα τηλ και λέω μου κάνει αυτό και αυτό.
Αντλία μου λένε και εσύ έχεις διπλή (βασικά μια αντλία δυο φλοτέρ).
Είχα μάθει λίγο πριν ότι να περιμένω κουστουμάκι 500εύρου αν όντως ήταν κάτι τέτοιο.
250 ευρώ μου λένε... τέλεια σας έρχομαι!
Οδική και συνεργείο.
Αφήνω το αμάξι εκεί και το πήρα μετά από 2-3 μέρες.
Όλα τέλεια!
Δεν περνάει μια εβδομάδα, πάω Γέρακα την μάνα μου και την γιαγιά για εξετάσεις στον γιατρό, πάμε να φύγουμε... @@ μια από τα ίδια! @!#!@$@$#!@!!#
Τηλ συνεργείο + οδική + ταξί να φύγουν οι μάνα μου με την γιαγιά.
Έρχεται ένα μηχανάκι της οδικής μετά από καμιά ώρα.
Τι να σε κάνω εσένα ρε φίλε; Φορτηγό θέλω! Περνάει άλλη μια ώρα, έρχεται και το φορτηγό, με φορτώνει και πάμε λάου λάου πάλι συνεργείο.
Φίλτρο βενζίνης λέει... καλά ρε παιδιά, δεν έπαιρνε μπροστά λόγο φίλτρου; Φυσικά μου απαντούν... οκ ρε παιδιά να το αλλάξουμε... 60 ευρώ παρακαλώ... @!@!#@# τώρα είναι οκ;
Φυσικά και είναι! Τεσπά, το αλλάζουν, το πληρώνω, φεύγω.
Όλα ωραία και καλά, φεύγω για φωτογράφιση στο Πήλιο.
Κάτσαμε 3 μέρες, πολλά χιλιόμετρα, όλα κομπλέ (εκτός πάλι από χαμηλή στάθμη νερού ψυγείου).
Καθώς γυρίζαμε, για να ξεκουραστούμε από το ταξίδι, σταματήσαμε λίγο στην Χαλκίδα.
Φάγαμε, κάναμε την βόλτα μας και πίσω στο αμάξι για επιστροφή.
Επιwhat? Πάλι τα ίδια... να μην θέλει να πάρει μπροστά@!#@!$$@!#@! Μπουρδέεεεεελοοοο!!!
Μας βλέπει ένα κύριος που έμενε εκεί κοντά, έρχεται, το κοιτάει (να είναι καλά ο άνθρωπος! Ούτε το όνομα του δεν ξέρω), παιδιά αντλία... μα την αλλάξαμε! Δεν παίζει ρόλο, αν είναι αυνάνες αυτοί που την άλλαξαν θα έχετε θέματα.
Έρχεται η οδική (καλά παιδιά, όλους τους έμαθα) και λέει, είναι Κυριακή, το αμάξι θα πάει στον σταθμό μας και από εκεί Δευτέρα με Τρίτη θα έρθει άλλο όχημα από Αθήνα να το πάρει, να το πάει συνεργείο. Οκ; οκ τι άλλο να κάναμε...
Αδείασαμε το μισό πορτ παγκάζ με πράγματα που χρειαζόμασταν και βλέπαμε το αμάξι να φεύγει μόνο τους πάνω στον γερανό.
Οκ... πως φεύγουμε τώρα από εδώ οεο;
Τηλ σε φίλο, έλα σώσε μας... ήρθε ο άνθρωπος, μας πήρε και βράδυ φτάσαμε σπίτι.
Δεν θυμάμαι αν έφτασε Δευτέρα ή Τρίτη το αμάξι στο συνεργείο (για ακόμα μια φορά, για την ίδια πάλι βλάβη). Μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λένε, το ψάχνουμε, θα σου πούμε εμείς πότε και τι είναι... τεσπά, πέρασαν οι μέρες, εγώ χωρίς αμάξι και να έχω χαλάσει ένα σορό λεφτά σε ταξί για τις δουλειές.
Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε, έλα πάρτο, κομπλέ, ήταν ένα φις και το αλλάξαμε, δεν σε χρεώνουμε τίποτα (αυτό έλειπε). Πάω το παίρνω. Παιδιά, είναι τώρα οκ το γαμωάμαξο; είναι είναι!
Οκ....
Όλα ωραία και καλά, έρχεται το καλοκαιράκι και ήρθε η ώρα των διακοπών.
Α! εν τω μεταξύ από το Πήλιο και μετά, είμαι χωρίς δευτέρα. Πέταξε την πρώτη μόνο του και από τότε αρνείται να πάρει την δευτέρα... λολ. Φυσικά ακόμα συμπληρώνω παραφλού στο ψυγείο.
Όλα που λέτε έτοιμα για το ταξίδι και τελευταία μέρα πριν φύγουμε, πάω και το γεμίζω βενζίνη.
Καθώς το βράδυ ξεκίνησα το φόρτωμα για να φύγουμε την επομένη πρωί, μου μύριζε βενζίνη...
κοιτάω κάτω από το αμάξι... ποταμάκι η βενζίνη... #@#$#@$#!$#%$#%@##!@#!@$@!#!$#@$@!@#!@$#@$!!! το σηκώνω, ξηλώνω το γαμωπλαστικό που έχει από κάτω και η βενζίνη να τρέχει σαν από βρυσούλα... βγάζω πίσω κάθισμα και βλέπω να ξερνάει βενζίνη από τα φισάκια της τρόμπας! @!#@$#@$#@$@
Τι κάνουμε οεο! Όλο το βράδυ να είμαι με πανιά, κουβάδες και ότι άλλο μπορούσα να βγάζω την επιπλέον βενζίνη που ξέρναγε από εκεί. Δεν μπορείς από το γαμίδι να ρουφήξεις βενζίνη από την τάπα, γιατί έχει στο ενδιάμεσο σήτα και δεν σε αφήνει να βάλει σωλήνα.
Ξημερώνει με το καλό η επομένη και εγώ να είμαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Ναι μεν είχε σταματήσει η διαρροή αλλά πως το βάζεις μπρος; και αν κάνει κανένα πράφ;!
Τηλ στον υποδιοικητή του σταθμού που υπάγομαι σαν εθελοντής, έρχεται το βλέπει... Θάνο, κάλεσε την πυροσβεστική να έρθει η πρώτη έξοδος και μετά την οδική.
Τεσπά, το κάνω, έρχονται τα παλικάρια το βλέπουν και μου λέει ο αξιωματικός (έτυχε να είναι ένας από τους εκπαιδευτές μου) αν δεν έρθει η οδική να το πάρει, δεν φεύγουμε εμείς από εδώ. Αν όμως φύγουμε και γίνει κανένα αστείο και λαμπαδιάσει, πας μέσα δεμένος... οκ... λαμπρά!
Το αμάξι εν τω μεταξύ είναι μέσα σε πυλωτή και πρέπει είτε να σπρωχτεί να βγει είτε να πάρει μπρος. Το δεύτερο δεν θέλαμε να το κάνουμε.
Τηλ την οδική (είπαμε, πολύ καλά παιδιά), έρχεται μετά από κανένα 2ώρο, έχουμε πιει ωστόσο τα καφεδάκια μας με τους πυροσβέστες.
Με βάζουν στο αμάξι να το κουμαντάρω και σπρώχνουν οι πυροσβέστες.
Πετάγεται ο της οδικής, άστο μου λέει, θα μπω να το κουμαντάρω εγώ... οκ του λέω, πρόσεχε τον τοίχο πίσω. Οκ; οκ. Ε πάει και το βάζει πέντε εκατοστά από τον τοίχο και τώρα το αμάξι, δεν μπορεί να πάει πουθενά... τέλεια μια ζωγραφιά!
Πρέπει να πάρει μπροστά... αναγκαστικά.
Σαν να του είπα, κόλλα το στον τοίχο... πφφφ
Ωραία λέει ο αξιωματικός, κατέβασε παράθυρα, βάλε την υψηλής, βάλε το μπρος και είμαι εγώ εδώ, αν κάνει μπράφ το σβήνω με πίεση αμέσως!
Εγώ να έχω κλάσει ΜΕΝΤΕΣ!!!1111έναέναένα
Βάζει μπροστά και ευτυχώς δεν έγινε τίποτα! Ουφ... το φορτώνουμε στον γερανό και πάμε αυτή την φορά σε άλλο συνεργείο.
Φτάνουμε εκεί, λέω του παλικαριού τι έχει παίξει και του έχουν πέσει τα μαλλιά.
Τηλεφωνώ και στο παλιό συνεργείο τους χέζω καλά καλά και κανονίζουμε να πάνε καινούρια αντλία στο καινούριο συνεργείο να την αλλάξουν τσάμπα (εννοείται) και να τους εποπτεύει ο καινούριος μάστορας.
Όλα ωραία και καλά... φυσικά το άργησαν όσο περισσότερο μπορούσαν, εγώ πάλι χωρίς αμάξι και οι διακοπές να έχουν αναβληθεί. #@$@##@!#!$@!$@#!@#!$@!
Έρχεται η μέρα που είναι να πάρω το αμάξι από το συνεργείο και όπως είμαι στον δρόμο για εκεί, με παίρνει τηλέφωνο ο νέος μάστορας και μου λέει, το αμάξι το έφτιαξαν, όλα κομπλέ, αλλά ο ηλεκτρολόγος τους, πήγε να το βάλει μπροστά, δεν είδε ότι είχε ταχύτητα μέσα (χωρίς χειρόφρενο) και το έριξε πάνω στην τζαμαρία μου και την κατέβασε όλη κάτω... εσύ θες φτιάξιμο στον προφυλακτήρα... #@$#$#@$%$@#@$@
Φτάνω εκεί κατακόκκινος από τα νεύρα, όλη η τζαμαρία κάτω, πουτάνα ο προφυλακτήρας του αμαξιού... τους παίρνω τηλέφωνο (αυτοί δεν είχαν μπει στον κόπο να με πάρουν να μου το πουν) και ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε.
Τουλάχιστον το αμάξι δούλευε σωστά.
Κανονίζουμε με το πάω πάλι σε αυτούς μιας και έχουν φανοποιείο να το φτιάξουν, εννοείται με δικά τους έξοδα, αλλά με τον όρο ότι αυτή την φορά, θα μου δώσουν αμάξι αντικατάστασης.
@@ μετά τις διακοπές το πήγα, δήθεν δεν είχαν ελεύθερο αμάξι.
Τεσπά, πήγαμε τις διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά με λαβωμένο προφυλακτήρα.
Δε γαμιέται...
Τελειώνει κοντά ο Αύγουστος και το πάω για φτιάξιμο. Σε 3 μέρες, έλα πάρε το.
Και μου δίνουν ένα smart μέσα στην μπίχλα! Ασταδιάλα λέω... θα κινούμε με αυτό, τι να κάνω.
Ε πήγα να μείνω από μπαταρία με δαύτο. #!@#!@#@!#@!
Περνάνε οι 3 μέρες, πάω να το πάρω... όλα ωραία και καλά, είχαν φτιάξει το σημείο που είχε πέσει η τζαμαρία και το είχαν χτυπήσει σε ΆΛΛΟ!
Ώπα παίδες αυτό δεν ήταν εδώ!
Μα φυσικά και ήταν μου απαντούν και μου δείχνουν ένα χαρτί με ένα σχεδιάγραμμα του αυτοκινήτου που είχαμε φτιάξει όταν το είχα πάει, σαν αυτό που έχουν οι ασφαλιστικές για της ζημιές, όπου έδειχνε που ήθελε επισκευή και που έχει το αμάξι άλλες γρατσουνιές, χτυπήματα κτλ όπου δεν είναι δικό τους θέμα.
Και στο χαρτί αυτό, είχαν σημειώσει με Χ ότι το αμάξι ήταν χτυπημένο ενώ το είχα πάει εγώ (στο καινούριο σημείο – πράμα που δεν έπαιζε μιας και δεν ήταν!) Ναι λέω... έτσι λέει το χαρτί σας ε; Το δικό μου χαρτί όμως δεν το λέει! (μου είχαν δώσει αντίγραφο, που φυσικά δεν είχε αυτό το Χ μιας και εκεί δεν υπήρχε ζημιά).
Τι έγινε τους λέω, θέλετε μετά από όλα αυτά, να το πάμε αλλιώς το θέμα;
Κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει και έμεινε άλλες 3 μέρες το αμάξι εκεί, φυσικά εγώ πήρα το smart και έφυγα.
Γύρισα και το πήρα φτιαγμένο αυτή τη φορά.
Δεν μου έχει βγάλει από τότε πάλι πρόβλημα η αντλία (φτου φτου φτου).
Πριν 2-3 εβδομάδες δεν υπολόγισα σωστά την είσοδο στην πυλωτή γιατί είχε παρκάρει ντελιβεράς και έφαγα το δεξί πίσω φτερό... |λογοκρισία| μου...
Και πριν μια εβδομάδα το ωραίο...
Είμαι στον δρόμο και ο μπροστά μου πάει να τρακάρει με τον δίπλα του (κουλό...) φρενάρει, φρενάρω και το σώζω τελευταία στιγμή... ωραία λέω την γλυτώσαμε... αμ δε. Μπαααμ ο από πίσω σε εμένα! Ω_ΝΑ_ΣΟΥ_ΓΑΜΗΣΩ @$@#$@#@!#!
Σταματάω στην άκρη, κατεβαίνω, πίσω δεξιά μέσα ο προφυλακτήρας... κατεβαίνει και αυτός, ασφάλεια μου κάνει, έχεις; φυσικά και έχω του απαντώ... ναι αλλά εγώ δεν έχω!
#@!#@!#!@$!@$! νταχ ντιριντί τυρόπιτες, νταχ ντιριντι ζεστές!!!
Μου αρχίζει εκεί τα παρακάλια, θα βάλουμε ότι το τράκαρα με άλλο και λοιπές |λογοκρισία|...
NOPE τροχαία και ασφαλιστή τώρα!
Μετά από καμία ώρα έρχεται η ασφαλιστική μου, βγάζει φωτογραφίες και εγώ κρατάω τον τύπο με τα χίλια ζόρια μην φύγει να προλάβει να έρθει η τροχαία.
@@ η τροχαία ήρθε μετά από 3 ώρες και 40 λεπτά! Ο Τύπος είχε φύγει... ε δεν θα πήδαγα πάνω στο καπώ του να μην φύγει!
Τώρα περιμένω από την ασφαλιστική μου να δω αν θα το καλύψει γιατί τουλάχιστον είχε έρθει ο δικός τους και είχε βγάλει φωτογραφίες.
Πάω εξαντλημένος να φύγω από εκεί να πάω σπίτι και @@ για ακόμα μία φορά!
Να μου πετάει μόνιμα την πρώτη, να μην παίρνει δευτέρα (κλασικό) και να προσπαθώ με τρίτη να το πάω σπίτι... τις περισσότερες φορές, το πετάλ του συμπλέκτη δεν επέστρεφε πίσω, έμενε στο πάτωμα και το έφερνα εγώ με το πόδι πάνω.
Τώρα το αμάξι είναι στο γκαράζ, περιμένω την απόφαση της ασφαλιστικής και λεφτά από έναν πελάτη να πάω (με οδική hell yea!) να δω τι είναι αυτό με τον συμπλέκτη (δίσκος ή κιβώτιο οεο; )
Αυτά τουλάχιστον... μπορεί να έχω ξεχάσει και τίποτα άλλο!
bill33 έγραψε:Πω ρε Θάνο!!!!!!!!!Τι γκαντεμιά είναι αυτή;Οσα δεν σου έβγαλαν όλα τα άλλα σου έβγαλε αυτό!!!!!!!
Καλά στο Ναύπλιο δεν το θυμόσουν ότι γίνεται λαική Τετάρτη και Σάββατο κοντά στο βενζινάδικο;
belgarion έγραψε:Πω πω, είναι να μην σου κάτσει τέτοιο λεμόνι.Μήπως θα έπρεπε να γράψεις και από ποιόν το πήρες και ποιά καλόπαιδα το "έφτιαχναν" με τέτοιο επαγγελματισμό?
< >
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]