Forum για τα πρωταθλήματα rally, WRC, ERC, Dakar
Άβαταρ μέλους
By dimviii
cmarin έγραψε:Δώσε!!! φτερούγες και διαχύτες :yahoo:

από το πλαι οκ,απο πισω πανεμορφο,απο μπροστα γμσετα. :lol:
Παντως το περιμενα χειροτερο να πω την αληθεια μετα τις φωτογραφιες των δοκιμαστικων.
Άβαταρ μέλους
By theo13
cmarin έγραψε:Δώσε!!! φτερούγες και διαχύτες :yahoo:

Είμαι περίεργος αν θα τερματίζουν στα χωμάτινα rally με όλο το bodykit η θα σκορπίζουν οι διαχύτες και τα ματζαφλάρια :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre

Τελικα το πιο ομορφο ειναι το Hyundai i20 Coupe WRC. Ωραιες γραμμες, τουμπανο αλλα χωρις υπερβολες. Γουστα ειναι αυτα βεβαια...

Πονταρω στη Hyundai για το κατασκευαστων...

Οσον αφορα το C3 το θεωρω μαλλον μετριο εμφανισιακα.
Με μπερδευουν τα φωτα που ουσιαστικα ειναι τεσσερα και τα κυρια-μεγαλα ειναι πολυ χαμηλα τοποθετημενα, επισης δε μου αρεσει που ειναι 5θυρο. Απο το πραγματικα πανεμορφο DS3 των προηγουμενων ετων η αλλαγη στο C3 με χαλαει. Πισω ειναι ομορφο αλλα ολο το υπολοιπο δε μου καθεται καλα.
Αν και πιστευω πως το καινουριο DS3 δεν ειναι οσο ομορφο ηταν το προηγουμενο θεωρω πως θα ηταν πολυ πιο ομορφο ως ντουμπανιαρικο WRC 2017 απο το C3.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#341529 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#341539 όχι δεν μου το εχει πει κανεις. :lol:

@Γιουγκο
και εμενα το ι20 μου αρεσει περισσοτερο οπτικα.
Γενικα δεν μου αρεσει οπτικα η νεα γενια,τα προτιμουσα όπως ηταν πριν.Η τωρινη γενια μου θυμιζει Τολιας εντισιον.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#341570 Μου αρέσουν, λίγο πιο πολύ το Citroen...
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#341589 "Look at Rally Australia: the drivers were all cutting like idiots and next year they will be knocking parts off the car.
"We know this because we have sprayed the countryside with carbon while we have been testing!
"We went more conservative because we thought it would be better to keep good downforce for the whole loop rather than have great downforce for five kilometres then nothing for the rest."
Αυτά είπε ο τεχνικός διευθυντής της VW,από το autosport η πηγή.Χαχαχα,έχουν σκορπίσει καρμπον παντού,φτέλια θα γίνονται!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#341608 χρωματα Qatar?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Yugo_para_siempre έγραψε:Με ποιους οδηγους ομως;

Μικελσεν - Αλ Ατιγια;

μαλλον, ο Μικελσεν θα οδηγησει το ρ5 φαμπια μονο στο Μοντε,οποτε ισως να εχουν ουσια οι φημες ότι ισως από Σουηδια ξανατρεξει με wrc.Μηνξεχναμε ότι ο ΑλΑτιγια τρεχει Ντακαρ,οπουδεν μπορει να τρεξει Μοντε,και ισως να μην ειχε τον καταλληλο χρονο για ναετοιμασει ένα τετοιο προτζεκτ.
Μακαρι να μπορεσουν να το τρεξουν.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#351430 Είναι αληθινό αυτό;

Αν ναι είναι τραγικό...

Αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο θα τρέχουν με τα batmobile...