Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#341502 Εγώ θα γίνω λίγο κακός και θα πω ότι με αυτές τις τιμές ή και καλύτερες αγοράζει κανείς και από τα εδώ τα αναλώσιμα ψιλολόγια για το service από - φυσικά καταστήματα - που πληρώνουν φόρους, που έχουν προσωπικό, που κάνουν τον τζίρο που χρειάζεται η αγορά, μετά ας μην μιλάμε για ανεργίες και διάφορα άλλα - επαναστατικά - χαριτωμένα.

Και δεν κάνω κριτική στον Στέφανο αλλά το κάνω διαρκώς όπου μπορώ γιατί θεωρώ κοροϊδία προς τον εαυτό του και στους άλλους να ψάχνει κανείς να αγοράσει κάτι απλό που υπάρχει παντού όπως ένα σετ τακάκια, ένα 5λιτρο λάδι και να τα σκάει στους ξένους.

Άλλο να ψάχνεις το ειδικό που δεν το βρίσκεις ή το βρίσκεις υπερτιμημένο, και για να προλάβω αντιρρήσεις, τα δικά τα αγοράζω από εδώ, και μια φωτογραφική που χρειαζόμουνα την αγόρασα με 400€ μετρητά από εδώ, σιγά μην τα δώσω σε αυτούς που μας βρίζουν και μας ειρωνεύονται σε κάθε ευκαιρία.

sorry Στέφανε, τίποτα επί προσωπικού, μιλούσα γενικά για το ιντερετικό εμπόριο στα ευτελή πράγματα τη στιγμή που όλοι χρειαζόμαστε και την τελευταία δεκάρα να μείνει εδώ στην δική μας αγορά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#341511 Πάντως μέχρι στιγμής 2 είναι τα ελληνικά καταστήματα που με έχουν εκπλήξει θετικότατα

http://www.g-market.gr/ για λιπαντικά
https://www.powerparts.gr/ για ανταλλακτικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341513 Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου λογική. Κι εγώ εσωτερικά θέλω να διακινώ το όποιο χρήμα. Αντίστοιχα τα λάδια και τα υγρά φρένων τα πήρα από μαγαζί στη Θεσσαλονίκη σε εξαιρετικές τιμές και με εξαιρετική εξυπηρέτηση. Επίσης ακόμα κι αυτά τα ξένα site που παρέχουν υποστήριξη στην Ελλάδα, ένα κομμάτι ψωμί το δίνουν κι εδώ, είτε αυτό λέγεται τηλεφωνικό κέντρο, είτε courier κτλ κτλ.

Από κει και πέρα εγώ ψώνισα από εκεί πρώτον γιατί είδα (ελαφρώς) καλύτερες τιμές απ' ότι σε ελληνικά site, δεύτερον άμεση διαθεσιμότητα (που τελικά ήταν ψέμα), τρίτον γιατί είχα ξαναπάρει και ήμουν ευχαριστημένος και τεταρτον γιατί γενικά μου αρέσει η διαδικασία της έρευνας αγοράς μιας και νιώθω ότι συμμετέχω και δεν πάω να αμολήσω το αμάξι στο μηχανικό και να του πω ένα σκέτο "κάνε service".

Τώρα αν στις 10 διαδικτυακές αγορές την πατήσεις σε μία...οκ, υποθέτω είναι στατιστικά αποδεκτό και μάθημα για το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ από mister auto πάντως, που πήρα ψαλίδια κλπ, ό,τι αγόρασα, ήρθε σωστό.

drdino έγραψε:Ο μιστεροτος είναι μια χαρά. Για Γαλλικά στην Ελλάδα υπάρχει κι ο Γκαγκαστάθης.

Εικόνα

Εικόνα

Ειναι συνήθης πρακτική σε ολα τα ιντερνετομαγαζα μαλλον. Ειχα παραγγείλει KYB και αποφάσισαν να στείλουν τα μισα SACHS γιατι τους ειχαν τελειωσει τα KYB. Φυσικα χωρις να ενημερωσουν / ρωτησουν. Ευτυχως που ειχα πληρωσει τα 3-4 ευρω που ηθελαν για δωρεαν επιστροφή αν δεν ταιριαζε το προιον, τα γυρισα πισω και μου ηρθε το refund μετα απο 2 εβδομαδες.
Τελευταία επεξεργασία από swiftakias και 22 Δεκ 2016, 18:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#341566 Yes really. Άλλο αυτό κι άλλο να σου στείλουν Keeb ας πούμε. Έπρεπε να ενημερώσουν όμως.

Πάντως για κάθε έναν που γκρινιάζει σωστά που του έβαλαν Mann αντί για Purflux, υπάρχει ένας άλλος που γκρινιάζει γιατί δεν στέλνουν οτιδήποτε γιατί βιάζεται.
Άβαταρ μέλους
By swiftakias
drdino έγραψε:Yes really. Άλλο αυτό κι άλλο να σου στείλουν Keeb ας πούμε. Έπρεπε να ενημερώσουν όμως.

Πάντως για κάθε έναν που γκρινιάζει σωστά που του έβαλαν Mann αντί για Purflux, υπάρχει ένας άλλος που γκρινιάζει γιατί δεν στέλνουν οτιδήποτε γιατί βιάζεται.

Same old same old. Δεν ειναι καθόλου άλλο. Δεν έστειλαν οτι παραγγέλθηκε.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
drdino έγραψε:Πάντως για κάθε έναν που γκρινιάζει σωστά που του έβαλαν Mann αντί για Purflux, υπάρχει ένας άλλος που γκρινιάζει γιατί δεν στέλνουν οτιδήποτε γιατί βιάζεται.

Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ενημερώνουν. Με ένα σχεδόν αυτοματοποιημένο email πχ:

Τα παρακάτω προϊόντα δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα:
Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής:
Εναλλακτικό προϊόν:

Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν επιθυμείτε:

1. Να σταλεί η παραγγελία χωρίς τα παραπάνω προϊόντα
2. Να σταλεί η παραγγελία σας μόλις τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα
3. Να σταλεί η παραγγελία αντικαθιστώντας το μη διαθέσιμο προϊόν με αντίστοιχο εναλλακτικό
4. Να ακυρωθεί η παραγγελία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
drdino έγραψε:Yes really. Άλλο αυτό κι άλλο να σου στείλουν Keeb ας πούμε. Έπρεπε να ενημερώσουν όμως.

Δύσκολο να συμβαίνει αυτό γιατί απ' ότι κατάλαβα η φασούλα γίνεται για σπρωχτεί η private label. 200 μάρκες έχουν με συμβατά τακάκια, όλως τυχαίως τα Stark στείλανε. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimik έγραψε:Πάντως μέχρι στιγμής 2 είναι τα ελληνικά καταστήματα που με έχουν εκπλήξει θετικότατα

http://www.g-market.gr/ για λιπαντικά
https://www.powerparts.gr/ για ανταλλακτικά

Εγώ έχω πάρει κάτι μόνο απο το https://www.onparts.gr/ και στο συγκεκριμένο ανταλλακτικό (θερμοστάτης για το πουντο) ήταν κατά πολύ φτηνότεροι απο όλους τους άλλους .