Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By otso
#341224 ανταλλακτικα μαζεμενα απο μενα απο εδω και την γερμανια .
ιμαντας και τα ρουλεμαν
αντλια νερου
πισω τακακια
οι 3 βασεις μηχανης
φλαντζα ψευδοκαπακου
φιλτρο αερα
λαδια φιλτρο
παραφλου
270ε ανταλλακτικα και 240 μαυρα ,εργασια και γω μαζι σχεδον μιαμιση μερα φαγαμε.
Άβαταρ μέλους
By teddx
#341283 Ναι στην επιβεβαίωση αναφέρει τα σωστα μετα όταν θα τα στείλουν θα γίνει και η αλλαγή η μάλλον έγινε ηδη και εγώ φεροντο παρήγγειλα και Σταρκ ήρθαν. Σου είπα τσεκαρε τους κωδικούς που αναφερουν θα δεις ότι προκειτε για Σταρκ. Υγ.Και εμένα τις ίδιες δικαιολογίες ειπαν ...καραμελα.

< Smart ultra >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341322 Μα το παραδεχτηκαν ξεκαθαρα στο live chat οτι στελνουν Stark. Ενα αγενεστατο μπαζο ονοματι Μελινα που εγραφε greeklish. :whatever:

Θα τα στειλω πισω και θα ζητησω refund και ποτε ξανα απο δαυτους. Εγραψα και το αναλογο σχολιο στο feedback τους αλλα απ οτι φαινεται παιζει λογοκρισια. Σιγα μην το δημοσιευσουν. Καλα να παθω που τα εκανα ολα αυτα για να γλιτωσω 20€.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#341377 Ετσι....
Να ψωνιζετε απο το antallaktikaonline.gr να στηριζετε τα γερμανά ,( γιατι προκειται για γερμανικη επιχειρηση) και να σας δουλευουν στα ισια
Τελευταία επεξεργασία από alexandros.K και 22 Δεκ 2016, 11:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
#341378 Παρήγγειλες ferodo και στέλνουν stark; :dizzy:
Ποιο είναι το μαγαζάκι;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341393 Το θέμα δεν τόσο ότι παρήγγειλα άλλο και στέλνουν άλλο. Το θέμα είναι ότι το έκαναν χωρίς να ρωτήσουν. Απατεωνιά επί τούτου δηλαδή.

Το μαγαζάκι προς αποφυγή είναι το antallaktikaonline.gr. Μακριά μακριά μακριά. Θέλει προσοχή γενικά γιατί φαίνεται να έχει διάφορα θυγατρικά sites όπως πχ το autodoc.
Άβαταρ μέλους
By otso
#341439 το σιχαμενο αυτο μαγαζακι ειχε απορριφθεί εδω και παρα πολυ καιρο οταν δε απαντουσαν ουτε ονλαιν ουτε με εμαιλ για συγκεκριμενους κωδικους ανταλλακτικων . οταν ψωνιζουμε απο εξωτερικο εγω τουλαχιστον μονο μεσω εβαυ , και να γραφει ebay money back guarantee . την τελευταια φορα που διαμαρτυρήθηκα με φωτος και ντοκουμεντα σε 5 λεπτα ειχα τα λεφτα μου πισω και μου εμεινε και το ακαταλληλο προιον ,ουτε επιστροφες ουτε τιποτα .
Άβαταρ μέλους
By drdino
#341453 Ο μιστεροτος είναι μια χαρά. Για Γαλλικά στην Ελλάδα υπάρχει κι ο Γκαγκαστάθης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341459 Πάντως τα νιαμού δεν απαντάνε στα email. Μόνο στο live chat απαντήσανε. Τι σκατά να κάνω? Αν τα στείλω όλα πίσω τους φοβάμαι στο refund. Είναι 110€ όπως και να το κάνουμε. Αν στείλω πίσω μόνο τα τακάκια και περιμένω να μου στείλουν τα σωστά πάλι τους φοβάμαι συν του ότι θέλω να τελειώνω μεσα στην άλλη βδομάδα με το θέμα αμάξι. Δε βλεπω να έχουν και fb να μπω μέσα να κράξω.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#341470 Διαβάζοντας για την stark δεν μπόρεσα να βρώ sιte του εργοστασίου, αυτό σημαίνει ότι είναι privet label κάποιων ιντερνετομάγαζων και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη τι σόϊ πάστες είναι και τι προδιαγραφές έχουν κλπ, σίγουρα θα καλύπτουν την προδιαγραφή R90 την οποία καλύπτουν ακόμα και τα πιό χώμα τακάκια που έχω συναντήσει αλλά δεν είναι αξιόπιστη ένδειξη για την ποιότητα της πάστας.

Συναντάς πχ τακάκια Wagner, λες αμάν τι Κινεζιά είναι αυτή, και όμως, είναι εταιρία της Ferodo και αγοράζεις τα ίδια τακάκια με άλλη ονομασία 20-40% φτηνότερα, γιατί αυτό ? Γιατί η Ferodo ανήκει στην τεράστια Federal Mogul που φτιάχνει τα πάντα για τα αυτοκίνητα, έχοντας λοιπόν τεράστια παραγωγή τακακιών έστησαν άλλη μια εταιρία με φτηνότερα προϊόντα αλλά με τις ίδιες προδιαγραφές υλικών σε διαφορετικά κουτιά για να λειτουργούν στη χαμηλότερη οικονομία κλίμακας πουλώντας περισσότερη τακάκια, αυτό είναι εμπορικά έντιμο αφού η ποιότητα είναι πολύ καλή, το ίδιο κάνουν και άλλες εταιρίες και χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να βρεθεί η άκρη και να ξέρεις κανείς τι αγοράζει, πόσοι γνωρίζουν ότι η Brembo έχει αγοράσει εδώ και χρόνια τις AP, Breco, Bybre, Marchesini ( Ναί, αυτές που θεωρούνται και είναι οι απόλυτες ζάντες για μοτό )

Σημείωση : Μέχρι το 2015 η Ισπανική Galfer ανήκε στην ΑΡ άρα στην Brembo, σήμερα ανήκει στο group Continental ( τι έχουν τραβήξει πριν χρόνια με τα κίτ της εδώ στην Ελλάδα δεν λέγεται, τέλος πάντων )

Το Continental group

Continental - Eλαστικά και ελαστικά μέρη ()
VDO όργανα κλπ
ATE Υλικά τριβής - τακάκια / δίσκοι / υγρά / δαγκάνες κλπ
Galfer Δαγκάνες / δίσκοι / τακάκια
Barum Ελαστικά - εταιρία ελαστικών της πρώην Τσεχοσλαβακίας

Εν κατακλείδι χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, βέβαια με το ψάξιμο και την παρακολούθηση βρίσκει κανείς άκρη αλλά ο απλός καταναλωτής κρέμεται από τον γνωστό, τον φίλοτις φήμες, τον συνεργειατζή κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341476 Όπως και να χει επειδή κι εγώ έψαξα και δεν υπάρχει πουθενά στοιχείο του τι εστί Stark, πάνω στο αμάξι ΔΕΝ τα βάζω. Για φρένα μιλάμε. Αν ήταν κάτι άλλο ίσως και να το συζητούσα. Αυτοί πάντως δίνουν 3(!) χρόνια εγγύηση. :lol: Σε 3 χρόνια θα τα χω αλλάξει 2 φορές!
Άβαταρ μέλους
By gakost
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως τα νιαμού δεν απαντάνε στα email. Μόνο στο live chat απαντήσανε. Τι σκατά να κάνω? Αν τα στείλω όλα πίσω τους φοβάμαι στο refund. Είναι 110€ όπως και να το κάνουμε. Αν στείλω πίσω μόνο τα τακάκια και περιμένω να μου στείλουν τα σωστά πάλι τους φοβάμαι συν του ότι θέλω να τελειώνω μεσα στην άλλη βδομάδα με το θέμα αμάξι. Δε βλεπω να έχουν και fb να μπω μέσα να κράξω.

Πως πλήρωσες; Με κάρτα φαντάζομαι.... Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα και με μια πολύ απλή διαδικασία το πολύ σε 45 μέρες παίρνεις πίσω τα χρήματα σου. Το έχω κάνει και με τράπεζα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βασικά τους εξηγείς τι έγινε (μπορεί να σου ζητήσουν αποδείξεις, email κλπ) και αναλαμβάνουν αυτοί, και αν δεν απαντήσει ο πωλητής είτε έχει άδικο σου επιστρέφουν τα χρήματα. Αμφισβήτηση χρέωσης λέγετε.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Deleted User 1 έγραψε:Αν στείλω πίσω μόνο τα τακάκια και περιμένω να μου στείλουν τα σωστά πάλι τους φοβάμαι συν του ότι θέλω να τελειώνω μεσα στην άλλη βδομάδα με το θέμα αμάξι. Δε βλεπω να έχουν και fb να μπω μέσα να κράξω.

Πράξε σύμφωνα με αυτό: http://www.antallaktikaonline.gr/epistr ... a-proionta

Εναλλακτικά, μπορείς να πας απο εκεί. Τακάκια θα πάρεις απο αλλού.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#341489 Thanks. Θα προσπαθήσω πρώτα να βρω άκρη με τους κωλογερμανούς μήπως και καταφέρω να έχω τα σωστά τακάκια μέσα στην επόμενη βδομάδα. Αν δω ότι μέχρι αύριο δεν υπάρχει ανταπόκριση θα το πάω μέσω τραπέζης. Καλό θα ήταν βέβαια πρώτα να δω τι παίζει και με τα υπολοιπα που έχω παραγγείλει κι αν είναι σωστά.

saxon_747 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Αν στείλω πίσω μόνο τα τακάκια και περιμένω να μου στείλουν τα σωστά πάλι τους φοβάμαι συν του ότι θέλω να τελειώνω μεσα στην άλλη βδομάδα με το θέμα αμάξι. Δε βλεπω να έχουν και fb να μπω μέσα να κράξω.

Πράξε σύμφωνα με αυτό: http://www.antallaktikaonline.gr/epistr ... a-proionta

Εναλλακτικά, μπορείς να πας απο εκεί. Τακάκια θα πάρεις απο αλλού.

Τα χω κάνει όλα αυτά εννοείται. Απάντηση δεν έχω πάρει. Επίσης έχω κάνει και αυτό:
Εικόνα