Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#341242 Σκάει μύτη στη δουλειά προχθές ένας νεαρός γύρω στα 30 με μαλλιά, μουσακι απεριποιητο, ενα χαχολικο ανώνυμο μπουφάν που θα μπορούσε να φοράει και ο παππούς μου, παπούτσια οτι να ναι κλπ , δεν έχω ιδέα περί μόρφωσης και δουλειάς.Ξέρετε τι οδηγούσε και μείναμε όλοι κάγκελο? Mercedes-Benz e200 w211 μπεζ-σαμπανιζε , αν μη τι άλλο μας έδωσε θέμα συζήτησης.Πάντως πολύ σχετικό το θέμα σύνδεσης εμφάνισης-δουλειάς, προφανώς σε κάποιες δουλιες πρέπει να είσαι στην πένα αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητο.Εμένα πάντως με περνούν για καλλιτέχνη, κανείς δεν πιστεύει ότι είμαι γιατρός εκ πρώτης όψεως
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#341251 Απο πολλα που διαβασα στην προηγουμενη σελιδα φαινεται γιατι διαιωνιζονται τα ιδια και τα ιδια και αυτος (αλλα και ολοι οι υπολοιποι υποθετω σε παρομοιο βαθμο) ο τοπος δεν θα αλλαξει ποτε...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Billopoulos έγραψε:Απο πολλα που διαβασα στην προηγουμενη σελιδα φαινεται γιατι διαιωνιζονται τα ιδια και τα ιδια και αυτος (αλλα και ολοι οι υπολοιποι υποθετω σε παρομοιο βαθμο) ο τοπος δεν θα αλλαξει ποτε...

Μεγάλη κουβέντα αγαπητέ μου Βασίλη. Ο κόσμος ΒΑΣΙΚΑ δεν θέλει αλλάξει. Κράτα το αυτό στην άκρη του μυαλού σου.
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#341266 Ο Κούγιας πάντως πριν χρόνια οδηγούσε R8 και σε ένα ταξίδι του φυγε η ρόδα στον αυτοκινητόδρομο :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
dimik έγραψε:Όλα είναι σχετικά... εξαρτάται με τον κύκλο του καθενός και την πελατεία. Όταν προσφέρεις υπηρεσίες σε high profile κόσμο δεν μπορείς να σκας μύτη με σαραβαλάκι γιατί μπορεί να σκεφτεί ότι για να μην έχεις σοβαρό αυτοκίνητο κάτι δεν κάνεις καλά. Επίσης σε εκδηλώσεις κλπ στις οποίες ψαρευεις και πελάτες πρέπει να δείχνεις ένα στάτους πετυχημένου.

Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα του kon5, απλά γουστάρει premium ο άνθρωπος και καλά κάνει εφόσον φτάνει η τσέπη του.

< >

Στον άνθρωπο είναι φυσικά, αλλά αν μου σκάσει μύτη ιατρός/δικηγόρος/μηχανικός στο γραφείο μου μου με στυλ Κονιόρδου, αμαξάρα (δεν θεωρώ αμαξάρα προφανώς μια 320), κοστούμι με μαντήλι/λέλουδο στο πέτο κλπ θα τον πάρω στο ψιλό! :svivhaha:
Ξέρεις σε ποιούς μηχανικούς ανέθεσα να μου κάνουν δουλειές; Σε όσους ήρθαν με λασπωμένα off roaders, hard hats και βρώμικα τζιν! Φυσικά έκανα background checks, αλλά προσωπικά εμπιστεύομαι τον "μάχιμο", όχι τον φλώρο. :svivhaha:

Άντε να σας δώσω και ένα άλλο hint. Ο Κων/νος δεν ασχολείται πια με αυτό που νομίζετε. Οπότε για τον εαυτόν του το θέλει μάλλον, όχι για να εντυπωσιάσει τον τσοπάνη πελάτη. :innocent:

Ξέρω, έχω καταλάβει ότι είναι μάλλον μερακλής.... Άσχετο όμως.

Το αυτοκίνητο είναι καλώς ή κακώς status symbol και δεν βλέπω να αλλάζει σύντομα αυτό. Φυσικά και δεν κάνει τον καλό επαγγελματία το αυτοκίνητο.

Kon5, παράτα το θέμα αυτοκίνητο πολυτελείας, πάρε ένα Nissan Note και τα ρέστα monster... μόνο εκεί υπάρχει σωτηρία. Κοστούμι, κράνος open face με γυαλιά, χαρτοφύλακας χιαστί στην πλάτη και σούζες στην Γιαννιτσών.

< >
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 22 Δεκ 2016, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#341297 Το τοπικ έχει ξηλωθεί παντελώς. Σαν να έλεγα οτιδήποτε εκτός μερκ/bmw/0000 :lol:

Ας μείνουμε σε αυτά τα 3 και κυρίως ας μείνουν εκτός οι λοιποί προβληματισμοί περί επίδειξης κλπ
Τελευταία επεξεργασία από Kon5 και 22 Δεκ 2016, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#341306 Ενώ έξω μου αρέσει πολύ μέσα το ταμπλό είναι λίγο παππουδέ στην προηγούμενη Ε. Η νέα σειρά όμως και η C που προηγήθηκε μέσα είναι :inlove: με παραφωνία το τάμπλετ στη μέση.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#341354 Ε μόνος σου έδωσες την απάντηση. Σειρά C Class τελευταία γενιά ελαφρώς μεταχειρισμένη έχει μέχρι 35.000 €. Απλά θα πρέπει να υποστείς τον μικρό ντίζελ κινητήρα για το οποίο δήλωσες ότι δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#341514 ^
Όταν πόσταρε ο Νίτσε.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#341627 Μάλλον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη c sedan γιατί το coupe θα δυσκολέψει την κατάσταση με το μικρό, όπως φαίνεται. Δεν αποκλείεται όμως να κάνω την επανάσταση. Εξαρτράται και τί θα βρω σε προσφορά.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Βλέπεις έναν καλοντυμένο, περιποιημένο, με γυαλισμένη μαύρη Mercedes. Το αν είναι "βλαχάκι" ή όχι, θα φανεί αν μιλήσεις μαζί του ή αν τον γνωρίσεις. Αλλά μέχρι τότε αναφωνείς "Ουάου ή ωωω, ποιος να είναι αυτός; τι δουλειά να κάνει άραγε; κάποιος μεγαλογιατρός να'ναι; μεγαλοδικηγόρος;"

Πρέπει να ζούσε κανείς απομονωμένος στον Αμαζόνιο για να εντυπωσιάζεται τόσο εύκολα. :lol: Δεν το συζητώ καν ότι ο πλούτος δεν αποτελεί στοιχείο εντυπωσιασμού. :iconcool:
ΥΓ: Κι εγώ σε πάω! :s_airkiss

Kon5 έγραψε:Ας μείνουμε σε αυτά τα 3 και κυρίως ας μείνουν εκτός οι λοιποί προβληματισμοί περί επίδειξης κλπ

Πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι η 316d καινούρια κοστίζει 36Κ!!! Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς και να κλείσει το τοπικό παρακαλώ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Kon5 έγραψε:Μάλλον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη c sedan γιατί το coupe θα δυσκολέψει την κατάσταση με το μικρό, όπως φαίνεται. Δεν αποκλείεται όμως να κάνω την επανάσταση. Εξαρτράται και τί θα βρω σε προσφορά.

https://www.car.gr/9024889-audi-a5-sportback-1-8-tfsi

Το σκέφτηκα σαν συνδυασμό σενταν-κουπέ.
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#341871 https://www.car.gr/9144508-mercedes-ben ... 600-cc-dct

43900€. Ποσο κανει καινουρια ρε γαμωτ; :lipsealed:

https://www.car.gr/8439481-bmw-318-dies ... ato-m-pack

Κοντα στο μπατζετ.