Hellenic tifosi έγραψε:Το TRF ήταν από τα ωραιότερα πράγματα του παλιού φόρουμ....
+1
Hellenic tifosi έγραψε:Το TRF ήταν από τα ωραιότερα πράγματα του παλιού φόρουμ....
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα μου λείπει το τοπικό που είχε ανοίξει ο kon5 για ducati monster.
Έμπαινε ο spiridon stathakis (ή κάπως έτσι) και μαζί με τον kon5 είχε καβλώσει το μισό forum να πάρει monster.
"Ήταν ωραία χρόνια εκείνα. Αγνά, ηθικά... με τσόντα βασισμένη στην Ελληνοχριστιανική παράδοση..."
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα μου λείπει το τοπικό που είχε ανοίξει ο kon5 για ducati monster.
Έμπαινε ο spiridon stathakis (ή κάπως έτσι) και μαζί με τον kon5 είχε καβλώσει το μισό forum να πάρει monster.
"Ήταν ωραία χρόνια εκείνα. Αγνά, ηθικά... με τσόντα βασισμένη στην Ελληνοχριστιανική παράδοση..."
Ο kon5 γράφτηκε καν εδώ;
Ας του πει κάποιος από τους παλιούς αν δεν το έχει πάρει χαμπάρι για εδώ
JasonLouk έγραψε:Και το θέμα για το Shelby Cobra ήταν εξίσου πορωτικό.

dimitrisB έγραψε:O Κοn5, για τους ίδιους λόγους (επαγγελματικούς) που σταμάτησε να γράφει στο 4τφ, δύσκολα θα συμμετείχε και στο παρόν και είναι ενήμερος για τις εξελίξεις. Εξαιρετικός τύπος και καλός φίλος, χαίρει άκρας υγείας, και παραμένει εργένης, χωρίς Ducati.
.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]