Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34137 Εμένα μου λείπει το τοπικό που είχε ανοίξει ο kon5 για ducati monster.
Έμπαινε ο spiridon stathakis (ή κάπως έτσι) και μαζί με τον kon5 είχε καβλώσει το μισό forum να πάρει monster.

"Ήταν ωραία χρόνια εκείνα. Αγνά, ηθικά... με τσόντα βασισμένη στην Ελληνοχριστιανική παράδοση..."

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα μου λείπει το τοπικό που είχε ανοίξει ο kon5 για ducati monster.
Έμπαινε ο spiridon stathakis (ή κάπως έτσι) και μαζί με τον kon5 είχε καβλώσει το μισό forum να πάρει monster.

"Ήταν ωραία χρόνια εκείνα. Αγνά, ηθικά... με τσόντα βασισμένη στην Ελληνοχριστιανική παράδοση..."

Αυτό;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
EDDIE_147 έγραψε:Εμένα μου λείπει το τοπικό που είχε ανοίξει ο kon5 για ducati monster.

+oo :lol: :lol:
Και το θέμα για το Shelby Cobra ήταν εξίσου πορωτικό.

Ο kon5 γράφτηκε καν εδώ; :(
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Ο kon5 γράφτηκε καν εδώ;

Και από το άλλο είχε χαθεί... :(

Γενικά η φάση ήταν πολύ τσόντα.
Νομίζω τα post του kon5 ξεπερνούσαν σε καψούρα τα δικά μου για τη Brera. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#34150 Τελικά δεν αγόρασε ε; :hmmm: Ας του πει κάποιος από τους παλιούς αν δεν το έχει πάρει χαμπάρι για εδώ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#34197 Με κάτι τετοια πάντως είναι πραγματικά να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο για το τι υλικό είχαν μέσα στα πόδια τους οι 4Τ και το πέταξαν στα σκουπίδια :(

Επίσης, μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τώρα ήταν και η απουσία οικονομικής κρίσης, που έκανε πολύ περισσότερο "relevant" το θέμα "αυτοκίνηση", και παράλληλα δεν ήταν τόσο τσιτωμένος για καυγά ο κόσμος όπως είναι τώρα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#34211 O Κοn5, για τους ίδιους λόγους (επαγγελματικούς) που σταμάτησε να γράφει στο 4τφ, δύσκολα θα συμμετείχε και στο παρόν και είναι ενήμερος για τις εξελίξεις. Εξαιρετικός τύπος και καλός φίλος, χαίρει άκρας υγείας, και παραμένει εργένης, χωρίς Ducati.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#34222 Κρίμα όντως, ήταν στην friend zone.
Μπλέκει ακόμα με δικηγορίνες; :shifty:

ο πάσχος πού 'ναι;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#34226 Αυτά παθαίνεις όταν χώνεις απατεώνες στα μούτρα των μελών σου.

Συν ότι υπάρχουν λάθη και λάθη, αυτό ήταν yotta-λάθος και για πολλά μέλη ασυγχώρητο.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#34233 https://www.facebook.com/media/set/?set ... 892&type=3

kon5 ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ...

Ή έστω τηλεφώνα...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
dimitrisB έγραψε:O Κοn5, για τους ίδιους λόγους (επαγγελματικούς) που σταμάτησε να γράφει στο 4τφ, δύσκολα θα συμμετείχε και στο παρόν και είναι ενήμερος για τις εξελίξεις. Εξαιρετικός τύπος και καλός φίλος, χαίρει άκρας υγείας, και παραμένει εργένης, χωρίς Ducati.

:) .
Άβαταρ μέλους
By nafpaktos
#36612 Βλεπω οτι οτι μερα με τη μερα η δυναμική του φορουμ ανεβαίνει ενω αντίθετα το φορουμ των 4t αργοπεθαίνει.καθε μερα πολλα θέματα στο petrolheads εχουν πολλα reply αντίθετα στο αλλο στον αντίλογο χθες ή προχτές μονο ενα θεμα ειχε απαντηση εκείνη τη μερα.παει για κλείσιμο.σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχει λογος ύπαρξης.τελικα καλο ηταν που ο χατζηπαναγιωτου και οι αλλοι έβαλαν διαχειριστή τον τύπο με τη lyoness αφου αυτο ηταν η αφορμή για τη δημιουργία του νέου φορουμ,αρα καλο μας εκαναν ,τους ευχαριστούμε.μπραβο στα παιδια που στήσανε ενα υγιές δυναμικό φορουμ.κανενα δεν εχουμε αναγκη.

μεταφέρθηκε εδώ το θέμα σου nafpaktos [mod]