πλακα πλακα η νεκροφορες βλεπω η bmw στυλ παραβατικος απο το Ζεφυρι (τοχετε προσεξει οτι ολοι οι γυφτοι εχουν bmw;)
Απο οτι εχετε προτεινει , μονο η DS μου κρεμασε το σαγονι.
Αν θελει συμβολο κυρους (για να θυμηθουμε τον Barks) as παρει οτι εχει ο κουγιας ,τελος.
Αναλογα το ποσο του τιμολογιου και τα κυβικα βγαινουν οι φοροι..
επειδή παρα πολλα γινονται με τους εμπόρους, η Mercedes Ελλας (οχι Dealer) πχ πουλαει καποια μτχ οχηματα με εγγυηση και δυνατοτητα ακομα και επιστροφής.
Δεν θα ρισκαρουν καν να πειραξουν το αυτοκινητο και ισως αξιζει το κατι παραπανω
otso έγραψε:Αν θελει συμβολο κυρους (για να θυμηθουμε τον Barks) as παρει οτι εχει ο κουγιας ,τελος.
Αυτο παει πακετο και με το νουμερο που εχει... δεν ειναι ευκολο ...
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Προσωπικά αν μου έσκαγε δικηγόρος με πολύ ακριβό αμάξι ΘΑ ΕΚΟΒΑ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ
Τη μονη περιπτωση που θα καταλαβω καποιος να πρεπει να εχει καλο αυτοκινητο για θεμα κυρους, ειναι να πηγαινει κανα ταξιδι με πελατη, να πηγαινει καπου με πελατη μεσα, οποτε μονο και μονο για τροπους καλης "συμπεριφορας" θα πρεπει να εχει κατι καλο. Βεβαια σε αυτην την περιπτωση το νουμερο 1 και παλι δεν ειναι τι αυτοκινητο ειναι αλλα να ειναι πεντακαθαρο παντα.
Σας παραπέμπω στο dress code των δικηγόρων κτλ.
Για κανέναν σοβαρό επαγγελματία δικηγόρο η μάρκα του αυτοκινήτου δεν προσθέτει στο κύρος.
Η εμφάνιση (δική του, αυτοκινήτου, γραφείου whatever), ναι, προσθέτει.
.
Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα του kon5, απλά γουστάρει premium ο άνθρωπος και καλά κάνει εφόσον φτάνει η τσέπη του.
< >
Δηλαδή μου λέτε ότι μεγαλύτερη σημασία έχει να έχεις ένα Κόρσα στην πένα απ' ότι μια 3αρα κοτέτσι (λέω εγώ τώρα για χάρη της κουβέντας) πχ?
dimik έγραψε:Όλα είναι σχετικά... εξαρτάται με τον κύκλο του καθενός και την πελατεία. Όταν προσφέρεις υπηρεσίες σε high profile κόσμο δεν μπορείς να σκας μύτη με σαραβαλάκι γιατί μπορεί να σκεφτεί ότι για να μην έχεις σοβαρό αυτοκίνητο κάτι δεν κάνεις καλά. Επίσης σε εκδηλώσεις κλπ στις οποίες ψαρευεις και πελάτες πρέπει να δείχνεις ένα στάτους πετυχημένου.
Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα του kon5, απλά γουστάρει premium ο άνθρωπος και καλά κάνει εφόσον φτάνει η τσέπη του.
< >
Αυτό.