Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Από που προκύπτει τόση σιγουριά για τα td;

Έχει δίκιο ο Στέφαν. Ειδικά αυτή την εποχή. Και επίσης πέρα από αυτό είναι η πολιτική της κάθε εταιρείας.
Για παράδειγμα, αγόρασα το 2010 το Tiguan μοντέλο 11 μηνών (11ο του 2009 μοντέλο δηλαδή), με 2900 χλμ που ήταν για κάποια χιλιόμετρα αυτοκίνητο TD και προσωπικής χρήσης του Διευθ. της Κ@ρέντα.
Εγγυημένα σου λέω ότι τα TD από τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, είναι υπερβολικά strict και περιορίζονται σε χαλαρό cruising τετραγώνου.
Εγώ το αμάξι λοιπόν αυτό το αγόρασα κατά 8000 ευρώ κάτω, 28.000 με αρχική 36.000, και τόσα χρόνια δεν έχω πρόβλημα πέρα από την αντλία κομπρέσορα που αλλάξαμε πριν καιρό.

Όσο για το V60, το πέτυχα στο δρόμο τις προάλλες και είναι υπέροχο.

Για τα σεντάν πάλι σας τα έχω πει. Απλά δεν κάνουν. Η λύση του Kon5, που δεν ξέρω γιατί κωφεύει, είναι ΜΟΝΑΧΑ SUV. Μετά θα ζητάει το τηλέφωνο μου να μου πει ευχαριστώ.
Πήγαινε πάρε ένα Tiguan new άνθρωπε μου και θα με θυμηθείς. Και αν φτάνει η τσέπη σου για κάτι premium, πάρε κάτι από την 3άδα. Πάρε κάνα Q5 που είναι πακετάρα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Αν σαν ποιότητα, εννοείς τα μαλακά πλαστικά, συμφωνώ είναι ανώτερο. Αν πάλι πάμε στο πλαίσιο, στο τι αναρτήσεις έχει το ένα και το άλλο, σε πολλές άλλες κατασκευαστικές λεπτομέρειες, όχι δεν είναι.
Το Χ1 έχει φτιαχτεί να είναι ένας τυπικός ανθρωπομεταφορέας, το δικό μου όχι. Γι' αυτό και δεν είναι άνετο, γι' αυτό και δεν έχει χώρους. Έχει όμως άλλα.
Έχει και κάμποσα έντονα αρνητικά επίσης: έχει ένα μοτέρ που τα μπεκ του ψοφολογάνε για παράδειγμα. Το μοτέρ είναι χάλι σαν αξιοπιστία λοιπόν. Το σασμάν είναι σκληρό. Αλλά στην ίδια στροφή, το δικό μου σαπάκι θα μπει εύκολα με 10-20% παραπάνω χιλιόμετρα, ενώ με το Χ1 (με το Μ πακέτο...), θα κάνεις προσευχές και τάματα να βγεις.
Οπότε, προφανώς και δεν απευθύνονται στους ίδιους αγοραστές. Το δικό μου (ή το νέο μοντέλο αν θέλεις) απευθύνονται και σε αυτούς που τους αρέσει η οδήγηση. Το Χ1 απευθύνεται σ' αυτούς που θέλουν να μεταφέρονται από το Α στο Β, με άνεση και με γουστόζικο σηματάκι.
Σε αυτό επιμένω: αν αφήσουμε εκτός το σηματάκι, πουθενά δεν είναι καλύτερο το Χ1 από ένα CRV. Να μην μιλήσουμε για αξιοπιστία της BMW τώρα και κλαίμε ναι;
:help:
Είπαμε, να λέμε τα καλά της κάθε μάρκας, να λέμε και τα στραβά. Εγώ αν έψαχνα SUV, θα κοιτούσα Ιαπωνία ή Κορέα μεριά.

Για να μιλάς πάντως με τόση σιγουριά (ιδιαίτερα για το υπογραμμισμένο) μάλλον το έχεις οδηγήσει.

Είναι υπερβολικά αυτά που γράφεις.

Το δικό σου δεν είναι άνετο γιατί είναι προηγούμενης γενιάς πλαίσιο/αναρτήσεις. Ακόμα και η Μ-ανάρτηση στις πρόσφατες 1 είναι πιο άνετες από τη δική σου διότι έχει εξελιχθεί στο σύνολό του το αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Giuseppe Busso έγραψε: Η λύση του Kon5, που δεν ξέρω γιατί κωφεύει, είναι ΜΟΝΑΧΑ SUV. Μετά θα ζητάει το τηλέφωνο μου να μου πει ευχαριστώ.

Σας διαβάζω με προσοχή και αφοσίωση μεγίστη.
Το πάω αγάλι αγάλι γιατί δεν βιάζομαι. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά μένω μόνο στις 3 εταιρείες που ανέφερα και με τη σειρά που τις ανέφερα. :s_whiteflag
Χ1 το πολύ allroad σε suvοειδή. Πιο ψηλά δεν θέλω.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Deleted User 1 έγραψε:Αν δεν υπηρχε το θεμα του σηματος στα 35Κ ενδεχομενως να παιρνεις κι αυτο.

https://www.car.gr/9194462-peugeot-3008 ... 180hp-eat6

<+
Ναι, αλλά υπάρχει,
Για αυτό και δε χωράνε ούτε vw, ούτε Peugeot. Βαριά Volvo.
Δυστυχώς στο επάγγελμα του δικηγόρου, μετράει ΚΑΙ το αυτοκίνητο. Όπως μετράει το γραφείο, το πόσα γκομενάκια ασκούμενα έχει από εξω κλπ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ

στο προκείμενο.... πήγα σήμερα βόλτα με το tiguan που έλεγα λίγες ημέρες πριν. 48;;;; 48;;;. Το δικό μου, μοντέλο 2009 και σου δίνει καλύτερη αίσθηση στο εσωτερικό. Που η jeep δε φημίζεται και για αυτό.

Κωνσταντίνε... Νομίζω ότι τα χρήματα που θέλεις να δώσεις, για αυτό που θέλεις να πάρεις, είναι λίγα. Premium με τις ανάγκες παιδιών ή θα πας σε κάτι παλιότερο ή θα ανέβεις χρηματικά. Θεωρώ ανούσιο να δώσεις τόσα λεφτά, και να μην χωράς μέσα τα απαραίτητα. Οπότε μικρά suvοειδή πιστεύω ότι πρέπει να απορριφθούν.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#340569 Ειναι 2 κατηγοριες πανω το Jeep. Δεν τιθεται θεμα συγκρισης εστω κι αν δεν ειναι απο τα ποιοτικοτερα της κατηγοριας του.

Επισης γνωστο οτι στη δικηγορια παιζει πολυ η μουρη. Σε αντιστοιχη περιπτωση, ο δικηγορος κουμπαρος μου με ταβανι τα 30Κ, πηρε Renegade εναντι 500Χ που τον εψηνα με βασικο κριτηριο το σημα.

<+
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 20 Δεκ 2016, 00:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kyr80 έγραψε: Θεωρώ ανούσιο να δώσεις τόσα λεφτά, και να μην χωράς μέσα τα απαραίτητα. Οπότε μικρά suvοειδή πιστεύω ότι πρέπει να απορριφθούν.

Δεν χωράνε τα απαραίτητα για ένα παιδί σε μικρά SUVοδειδη?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
NickTG έγραψε:
kyr80 έγραψε: Θεωρώ ανούσιο να δώσεις τόσα λεφτά, και να μην χωράς μέσα τα απαραίτητα. Οπότε μικρά suvοειδή πιστεύω ότι πρέπει να απορριφθούν.

Δεν χωράνε τα απαραίτητα για ένα παιδί σε μικρά SUVοδειδη?
Για ένα παιδί χωράνε. Αν έρθει δεύτερο, θα αλλάξει αυτοκίνητο;
Και γιατί να μην είναι πιο άνετα; Έχω βαρεθεί να ακούω γνωστούς, να αγοράζουν μπαγαζιέρες οροφής.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#340580 Δικηγόρος με station?
Τέτοιο έχει ο υδραυλικός μου.

@kyr80
Ούτε με δεύτερο βλέπω κάποιο θέμα.
Τίθεται βέβαια ζήτημα του τι θεωρεί καθένας ως απαραίτητο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Εγώ πάντως θα χτύπαγα κάτι τέτοιο...

https://www.car.gr/8868117-bmw-316-m-sport-full-extra

Και το κλείνουμε.

< >

Νίκο τα αυτοκίνητα όπως τα θες εσύ (ξέρω πως τα θες), δεν έχουν το κύρος που θέλει ο Κον5, που αν κατάλαβα καλά είναι δικηγόρος.
Δηλαδή άνθρωπος που θα κυκλοφορεί κοστουμαρισμένος, μέσα σε SW, λευκού χρώματος και σπορτέξ καθίσματα; Δεν κολλάει.

Θέλει κάτι σε μαύρο ή μπλε μεταλλικό, με τη μπεζαδούρα δέρμα μέσα και επειδή παίζει ρόλο το brand name, τότε Mercedes Benz.
Κοίτα να δεις! Στη δική μου δουλειά δεν θέλουμε να φαινόμαστε γιατί λένε "αααα, κοίτα αυτός τα κονόμησε" και στη δουλειά του δικηγόρου θέλουν ίματζ.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Deleted User 1 έγραψε:Που τα βρηκε τα 148 αλογατα ο κυρ Jordan απ τα Γιαννενα?

<+

Μάλλον όπου βρήκες και εσύ τα Γιάννενα. Γιαννιτσά γράφει
Άβαταρ μέλους
By kyr80
NickTG έγραψε:@kyr80
Ούτε με δεύτερο βλέπω κάποιο θέμα.
Τίθεται βέβαια ζήτημα του τι θεωρεί καθένας ως απαραίτητο.

Εξαρτάται και η δουλειά του- καθημερινότητά του. Κρίνοντας από τη δική μου πραμάτεια, πηγαινοέρχομαι μισογεμάτος 2 φορές την εβδομάδα Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη. Με 2 παιδιά, θα ήμουν οριακά.
Το μεγάλο γίνεται μικρό. ο μικρό μεγάλο, δεν μπορεί να γίνει.
Giuseppe Busso έγραψε:Νίκο τα αυτοκίνητα όπως τα θες εσύ (ξέρω πως τα θες), δεν έχουν το κύρος που θέλει ο Κον5, που αν κατάλαβα καλά είναι δικηγόρος.
Δηλαδή άνθρωπος που θα κυκλοφορεί κοστουμαρισμένος, μέσα σε SW, λευκού χρώματος και σπορτέξ καθίσματα; Δεν κολλάει.

Θέλει κάτι σε μαύρο ή μπλε μεταλλικό, με τη μπεζαδούρα δέρμα μέσα και επειδή παίζει ρόλο το brand name, τότε Mercedes Benz.
Κοίτα να δεις! Στη δική μου δουλειά δεν θέλουμε να φαινόμαστε γιατί λένε "αααα, κοίτα αυτός τα κονόμησε" και στη δουλειά του δικηγόρου θέλουν ίματζ.

Ακριβώς έτσι. Και ενώ δε συμφωνώ, πιάνω καμιά φορά τον εαυτό μου να σκέφτεται έτσι. Σαν ο κλασικός ο μ@λ@κας ο Έλληνας. Λες και απαγορεύεται να είναι επιτυχημένος στη δουλειά του κάποιος, που δεν είναι γιατρός-μηχανικός-δικηγόρος. Φίλος με μπουγατσαδικο έχασε μέρος της πελατείας του, όταν αγόρασε tucson. "Τον πούστη με τις μπουγάτσες τζιπ αγόρασε...." . Μιλάμε για παράνοια.