Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#33777 Καλά έτσι και πάει για ισοβαθμία θα φέρουν ένα μεγαλειώδες χ τελευταία αγωνιστική γιούβε αθλέτικο και γεια σας, χρόνο παρά χρόνο έτσι μένουμε έξω
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Chris έγραψε:Καλά έτσι και πάει για ισοβαθμία θα φέρουν ένα μεγαλειώδες χ τελευταία αγωνιστική γιούβε αθλέτικο και γεια σας, χρόνο παρά χρόνο έτσι μένουμε έξω

Καλά ειδικά εκείνο το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μαρσέιγ (αν θυμάμαι καλά) ήταν.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#33885 http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/olympiacos/o-gios-toy-romperto-tragoydaei-ton-umno-toy-olympiakou-video.3123774.html

Τι συμβαίνει εδώ?? :x Ακόμα και στα γκόσιπ ψέμα και προπαγάνδα απ' τους λιμανίσιους!! :thumbsdown: Εγώ νόμιζα χωρίσανε αυτοί και εκτέθηκα ανεπανόρθωτα χθες που το συζητούσα βλέποντας τη μπάλα!! :(
Άβαταρ μέλους
By 007
#33975 Εικόνα

:twisted:

Στεναχωρημενος για τα χτεσινα, αλλα παιξαμε με οτι ειχαμε και ειμαι περηφανος για την ομαδα. Παιξαμε για τη νικη και ακομα και μετα το 1-1 δεν κλειστηκαμε πισω να κρατησουμε το x (μας συμφερε). Και εγω το ιδιο θα εκανα θα πηγαινα για το διπλο και οτι γινει (και εγινε το χειροτερο).
Τελοσπαντων, δε πειραζει, ακομα εχουμε 2 αγωνιστικες, ΟΛΑ ειναι ανοιχτα και εχουμε συνεχεια.

Η κατασταση ελλειψης φορ δε παει αλλο, δλδ ειναι απαραδεκτο παιζουμε χωρις επιθετικο...Ο Μητρογλας χτες οχι απλα σερνοτανε, δε μπορουσε να παρει τα ποδια του, τρεχει/στεκεται με λυγισμενα γονατα δε το εχω ξαναδει σε παιχτη αυτο, φαινεται η κοιλιτσα απο τη φανελα και το σωσιβιακι γυρω γυρω, σαν σαπια κατσαρολα εχει καταντησει δλδ τι αλλο να πουμε....

Ο Roberto αποδυκνυει για ακομα μια φορα οτι οι μεγαλες ομαδες χτιζονται και πορευονται απο τον αριθμο 1.
Τελευταία επεξεργασία από 007 και 05 Νοέμ 2014, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
cabala10 έγραψε:εγω θελω να μαθω ποσοι πηγαν κουβα χτες με την αρσεναλ :svivhaha:

Tετοια να γινονται μπας και παψει ο κοσμος να παιζει αποδοσεις 1.25 στον κωλοΟΠΑΠ
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#34002 http://www.gazzetta.gr/football/article/667356/uefa-still-loves-juve

Απορία 1η: τα γράφει επειδή τα πιστεύει ή επειδή θέλει να τσιμπήσει likes/clicks/views ;
Απορία 2η: τα γράφει ως "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος ή ως υπάλληλος της ΠΑΕ ;
Απορία 3η: είναι ή δεν είναι το μεγαλύτερο troll του ελληνικού ποδοσφαιρικού διαδικτύου ;

Bonus Απορία 4η: ποιοι τον διαβάζουν και -κυρίως- ποιοι πιστεύουν αυτά που γράφει ;

Τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι γελάμε και λιγάκι με αυτά που γράφει :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#34013 Ανοιξα το λινκ, διαβασα το:

Ο Κώστας Νικολακόπουλος βλέπει...

Εικόνα

και έκλεισα τη αντικειμενικη κ φρεκσια άποψη, με φτανουν αυτα που ανεφερες και δεν χρειάζομαι τοσο υπερβολική δοση αντικειμενικοτητας για σήμερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#34014 Φοβερή λογική η περαίτερω δημοσίευση τέτοιων άρθρων :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By The Ace
CARυοθραύστης έγραψε:Φοβερή λογική η περαίτερω δημοσίευση τέτοιων άρθρων :s_thumbsup

Γιατί να μην δώσουμε και σε άλλους συνανθρώπους μας την ευκαιρία να γελάσουν λιγάκι, ειδικά στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#34026 Ξέρει πολύ καλά τι γράφει ο Νικολακοπουλος, όπως και οι αντίστοιχοι δημοσιογραφοι των υπολοιπων ομάδων....
Άβαταρ μέλους
By panos2171
cabala10 έγραψε:εγω θελω να μαθω ποσοι πηγαν κουβα χτες με την αρσεναλ :svivhaha:

Χθες λόγω της τρελής απόδοσης που έδινε τη Roma και με dnb είπα να παίξω ένα fun bet όπου έβαλα μέσα τη Σιτι και την Τσέλσι για να ανέβει η απόδοση (εννοείται φυσικά πως είχα και μονό τη Ρόμα). Ήταν τα 2 φαβορί που έσπασαν... :lol: