Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#339902 Τι τρελή απάτη το Χ1;!
Είναι ντροπή που έχει και τα σηματάκια Μ, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Αξίζει μόνον αν κάποιος θέλει το σήμα και απλώς σέρνεται στο δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#339904 Αν πηγαίνει στα 0-100 όπως το sχ4 προσωπικά με υπερκαλύπτει. Είπα δεν τρέχω, προσπεράσεις μόνο όταν είμαι σίγουρος κλπ. μπορεί άλλος να μην την παλεύει όμως πλέον δεν με νοιάζει απλά. Όταν παίρνω το superd του πατέρα που έχει τον 1.8 Tsi σκέψου ότι το βάζω στο D και πηγαίνω χαλαρά. Βάρυνα ρε :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#339906 Δε πιστεύω να είναι και 3κλυνδρο το πενβέ.... :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: , πεταμένα λεφτά ειδικά αν έχεις οικογένεια ένα τέτοιο μικρό. Αλλιώς θα αντιπρότεινα μια GLA :shifty: , αλλά είναι κοροιδία για οικογενειάρχες :rtfm: C W204 Kombi ή X204 (GLK) Kon5 . Για όλα τα γούστα :rtfm: !
Άβαταρ μέλους
By markvag
belgarion έγραψε:Εγώ πάντως 36 χιλιάρικα για 115 μεταχειρισμένα άλογα δεν τα έδινα επ' ουδενί.Στο συγκεκριμένο πληρώνεις εξοπλισμό και μόνο.

< >

Αυτό... :rtfm:

popolaros έγραψε:https://www.car.gr/9178755-bmw-528

αψογο

Κλείσαμε! :s_yes :rtfm:

Kon5 έγραψε:Ρε pop diesel λέμε τί μου κοτσάρεις το βενζινοκίνητο? :lol:

Μπας και σοβαρευτείς! :rtfm:

Ούτως ή άλλως, με 120-130 στον αυτοκινητόδρομο, μη νομίζεις πως θα έχεις μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση... Η δικιά μου (που δεν έχει το αυτόματο με τη θεόμακρη 8η, ούτε τόσο προχωρημένη τεχνολογία) καίει μπορεί και κάτω από 7 σε τέτοιες συνθήκες... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#339928 Αμαρτωλέ βενζινιάρη ξεχασέ το :rtfm: :lol:
Δεν είναι μόνο η μικρότερη κατανάλωση είναι και η φθηνότερη τιμή του καυσίμου. Άσε που θα το φορτώσω με άπειρα χλμ λόγω αποστάσεων.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#339931 Δεν τρέχεις.... Παιδί..... Ηρέμησες στην οδήγηση....
Γιατί να δώσεις 35κ€ για ένα αυτοκίνητο, όταν θέλεις απλά οικονομικό ανθρωπομεταφορέα;
Δικά σου τα γένια, δικά σου και τα χτένια. Αλλά μήπως κοιτάς λάθος;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#339943 Κωνσταντίνε κάτι με αυτά τα χαρακτηριστικά απο τις τρεις εταιριες που θελεις και μέχρι αυτά τα λεφτά που διαθέτεις σε καινούριο δεν υπάρχει;

(Συγχωρα με αλλά πιάστηκε η ψυχή μου με τόσα μτχ που προταθηκαν για τόοοοσα λεφτά) :(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Εγώ θα κοιτούσα και το νέο VW Tiguan 2.0 TDi 4Motion.
^^^^ΓΑΜΑΤΌ^^^^

δεν εχει σημα πριμιουμ=απορρίπτεται.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
^^^^ΓΑΜΑΤΌ^^^^

Το πήρε συγχωριανός μου...... 48.000€ με φουλ εξοπλισμό. Το τιχουάν..... Νταξ :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kyr80 έγραψε:
^^^^ΓΑΜΑΤΌ^^^^

Το πήρε συγχωριανός μου...... 48.000€ με φουλ εξοπλισμό. Το τιχουάν..... Νταξ :dizzy:

Τι νταξ;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#339956 Νταξ= Εντάξει

Δυνατότητες εκτός δρόμου αστείες, κυρίως λόγο διαδρομής ανάρτησης(όχι ότι έχει καμιά σοβαρή τετρακίνηση με διαφορικά). Premium δε θα γίνει ποτέ. Εσωτερικό και χώροι σαν του golf.
Και 48.000€. Λογικότατη αγορά.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
kyr80 έγραψε:Νταξ= Εντάξει

Δυνατότητες εκτός δρόμου αστείες, κυρίως λόγο διαδρομής ανάρτησης(όχι ότι έχει καμιά σοβαρή τετρακίνηση με διαφορικά). Premium δε θα γίνει ποτέ. Εσωτερικό και χώροι σαν του golf.

Με ποιο το συγκρίνεις στην κατηγορία ας πούμε;
Εσωτερικό Golf 7 = ΓΑΜΑΤΟ
Χώροι = από τους καλύτερους στην κατηγορία

48χιλιάδες;;; Πόσο έχει είπαμε κάτι premium με 4κίνηση και σοβαρό κινητήρα; κάτι Μερτσέντες που γλύφουν τα 70 είδα πιο πριν. <---- αυτό είναι λογικό όμως.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Giuseppe Busso έγραψε:
kyr80 έγραψε:Νταξ= Εντάξει

Με ποιο το συγκρίνεις στην κατηγορία ας πούμε;
Εσωτερικό Golf 7 = ΓΑΜΑΤΟ
Χώροι = από τους καλύτερους στην κατηγορία

48χιλιάδες;;; Πόσο έχει είπαμε κάτι premium με 4κίνηση και σοβαρό κινητήρα; κάτι Μερτσέντες που γλύφουν τα 70 είδα πιο πριν. <---- αυτό είναι λογικό όμως.

Θα αγόραζα X3 με λιγότερο εξοπλισμό.
Giuseppe Busso έγραψε:Εσωτερικό Golf 7 = ΓΑΜΑΤΟ

Ο τόνος στην προπαραλήγουσα.