Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
nass έγραψε:€60Κ έχω προσφορά για GLC 250 (όχι D) χωρίς δέρματα-οροφή-parktronic-ηλεκτρικά καθίσματα και συν Off-road engineering+μεταλλικό χρώμα.
Αντε να πηγαίνει 70Κ με αυτά, με το που βγαίνει από την πόρτα της έκθεσης -20% --> €56Κ συν 51Κ χλμ.... τρελλό νούμερο τα 66Κ... κάπου 10Κ κάτω έπρεπε να το δίνει.
Οπότε XC60 45K ή GLC 250 56K ?

(Highjack το νήμα του kon5 :oops: )

Γιατί δε κοιτάς να πάρεις κάτι από Γερμανία ολοκαίνουργιο και να γλιτώσεις την αναμονή που δίνουν οι ελληνικές αντιπροσωπίες. Ένας συνφορουμίτης στην Μερσεντολέσχη με ρωτούσε για την GLC 350e και του είπα να ανέβει να πάρει από δώ :lol: , έτοιμες τις έχουν :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:Οπότε XC60 45K ή GLC 250 56K ?

Προσωπικά θα το σκεφτόμουν για τη βολβάρα κατά βάση γιατί δεν γουστάρω τις |λογοκρισία| που χρεώνει η mercedes στο σέρβις και το γενικότερο ύφος που παίζει στις αντιπροσωπείες (εδώ που ήρθες, θα ξηλωθείς)...

Σαν αμάξι δεν έχω ιδέα ποιο είναι καλύτερο... :lol:

nass έγραψε:(Highjack το νήμα του kon5 :oops: )

Όντως... :oops:

Δεν πειράζει όμως, είναι καλό παιδί και μας αγαπάει :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
markvag έγραψε:
nass έγραψε:(Highjack το νήμα του kon5 :oops: )

Όντως... :oops:

Δεν πειράζει όμως, είναι καλό παιδί και μας αγαπάει :inlove:

Πράγματι από εδώ έως το άπειρο :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Kon5 έγραψε:
dekouk έγραψε:Kon@ leasing σε συμφέρει?

< Note >

Δεν ξερω αν με συμφέρει. Αναφέρομαι για ιδιώτες. Έχει κάνεις να μας πει σχετικά?

Αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ όταν κάθε χρόνο βγαίνει καινούριο φορολογικό φιρμάνι. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα, κλείνεις τα μάτια, κάνεις και το σταυρό σου αν είσαι θρήσκος και ότι βρέξει ας κατεβάσει! :lol:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
dekouk έγραψε:Σε ελεύθερο επαγγελματία ιατρο συμφέρει. Όλα μπαίνουν στα έξοδα. Παίζουν και προσφορές (σε σχέση με αγορα) σε BMW audi mercedes volvo., αφού αγοράζουν πολλά μαζεμένα. Αν δεν γνωρίζει ο λογιστής σου γνωρίζουν οι εταιρίες.. Δεν δεσμεύεις το κεφάλαιο, σου το μίσθωμα πάει στα έξοδα, πάγια εξοδα(λάστιχα τέλη συντήρηση) και μπόνους μεικτή ασφάλεια, δεν μένεις χωρίς αυτοκίνητο ποτέ. Αξίζει να το δεις αν σε συμφέρει!

< Note >

Σιγουρα ισχυε αυτο προ διετιας τουλαχιστο.
Εχω την εντύπωση ( ας το επιβεβαιωσει καποιος λογιστης ) οτι ναι μεν περναει σαν εξοδο , απο την αλλη το 70% του εξοδου αυτου πηγαινει σαν επιβαρυνση του προσωπικού εισοδηματος αρα αανεβαινει κλιμακα . Μπορει να κανω κ λαθος γιαυτο ειπα οτι ενας λογιστης μπορει να βοηθησει .
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#339876 Εγώ πάντως 36 χιλιάρικα για 115 μεταχειρισμένα άλογα δεν τα έδινα επ' ουδενί.Στο συγκεκριμένο πληρώνεις εξοπλισμό και μόνο.

< >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#339877 Γενικα αυτο το X1 μ αρεσει πολυ εμφανισιακα. Απο την αλλη ο belgarion μαλλον εχει δικιο. Και απο εξτρα δεν εχει τιποτα φοβερο. LED φωτα και M πακετο.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#339879 5000 χλμ diesel του κουτιού είναι δεν το λες και ''μτχ''. Tώρα τα 115 ίσως λόγω ροπής diesel να δείχνουν περισσότερα.
Να επαναλάβω ωστόσο ότι δεν τρέχω πλέον, βαριέμαι κυριολεκτικά :lol: . Για να καταλάβεις το sx4 (με τα 106 hp / βενζίνης) μου είναι επαρκέστατο σε θέμα επιτάχυνσης :lol: :oops: . Επίσης πρέπει να έχει απαραίτητα xenon.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Kon5 έγραψε:5000 χλμ diesel του κουτιού είναι δεν το λες και ''μτχ''. Tώρα τα 115 ίσως λόγω ροπής diesel να δείχνουν περισσότερα.
Να επαναλάβω ωστόσο ότι δεν τρέχω πλέον, βαριέμαι κυριολεκτικά . Για να καταλάβεις το sx4 (με τα 106 hp / βενζίνης) μου είναι επαρκέστατο σε θέμα επιτάχυνσης :oops: .

5000χλμ μεν, σαν test drive δε. Και με τις 18 αρες θα είναι ακόμη πιο αργό.Βασικά θα έλεγα ότι το καλύτερο είναι να πας να το δεις από κοντά και να το οδηγήσεις να δεις αν σε καλύπτει σαν αυτοκίνητο.Πόσα χλμ υπολογίζεις να κάνεις τον χρόνο?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Kon5 έγραψε:Κάτι τέτοιο? :hmmm:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8613998/

35κ€ για το κουβαδάκι;;;;;;

Το έχει ο ένας συνέταιρος. Μεγάλη απάτη για τα λεφτά που ζητάνε.
Και έχει αστείους χώρους. Πήρες μπρος με παιδί. Αν έρθει και δεύτερο;
Τελευταία επεξεργασία από kyr80 και 18 Δεκ 2016, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By popolaros
kyr80 έγραψε:
Kon5 έγραψε:Κάτι τέτοιο? :hmmm:

https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8613998/

35κ€ για το κουβαδάκι;;;;;;

Το έχει ο ένας συνέταιρος. Μεγάλη απάτη για τα λεφτά που ζητάνε.
Και έχει αστείους χώρους. Πήρες μπρος με παιδί. Αν έρθει και δεύτερο;

+1

https://www.car.gr/9178755-bmw-528

αψογο
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#339892 Αστείους χώρους έχει το προηγούμενο Χ1, αυτό έχει πολύ καλούς.

Μου αρέσει πολύ, το έχει ένας συνάδελφος και το έχω οδηγήσει πολλές φορές.

Η τιμή είναι ακριβή γιατί καινούριο έκανε 40-42.

Χτύπα το κον.

< >