Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#337298 για αυτό τα βλέπει όλα διαπλανητικά. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By markvag
#337305 Τίποτε για φίλους που τον βοηθάνε να βρει το αμάξι που του ταιριάζει δεν έχει;;; :innocent: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:Τίποτε για φίλους που τον βοηθάνε να βρει το αμάξι που του ταιριάζει δεν έχει;;; :innocent: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έχεις πενβέ τι άλλο θέλεις επιτέλους :rtfm: :x :lol:
Ξέρω ότι θές Μέρκ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#337324 Και για να σοβαρευτώ, Κον5 αν κοιτάς W/S*204 και είναι fl δλδ 2011-2014 είναι τέρατα αξιοπιστίας, οι πρώτες πρώτες σειρές το 2007 στα προ φλ σε ντίζελ άλλαζαν τα μπεκ καυσίμου. Γερμανία είχε βγεί οδηγία και είχαν αλλαχθεί σε ανάκληση, δε γνωρίζω για Ελλάδα γτ τότε ήταν και η πετρελαιοαπαγορευση στις 2 μεγαλουπόλεις οπότε και δεν πούλαγαν τα πετρελαιοκίνητα.
Αν θές 4κινητη C250 CDI 4Matic ή GLK 220-250-320/350 CDI 4Matic. H GLK 200CDI ήταν πισωκίνητη. Φίλος την έχει σε GLK 300 V6 βενζίνη με 218000χλμ του 2009 και πίνει νερό στο όνομα της, σπάνιο για τα γερμανικά δεδομένα suv και βενζίνη. Τώρα κοιτάει να πάρει την GLE 350d Coupe
Για Ε91 fl συνάδελφος έχει την 335d με 192000χλμ , συνομίληκος γερμανός 26χρονος, δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα θέμα, μόνο μια διαρροή στο κάρτερ στο οποίο και άλλαξε.
Άλλος με Ε83, Χ3, 3,0d του 2007 έχει μόνο δυο θέματα, το πρώτο ήταν τον Ιούλιο με το τούρμπο και αλλαγή διαφόρων περιεφεριακών (θα τον ρωτησω για αναλυτικότερα αν θέλεις) και τώρα την Τρίτη έχει ραντεβού στην αντιπροσωπία γιατί του έβγαλε διαρροή το σασμάν και πάει για επισκευή.
Για Audi A4 B8 δεν έχει συζητηθεί τίποτα από κάτοχο.

Η Ε250 που ανέβασε ο Sknipper φαίνεται καλή αλλά από τον συγκεκριμμένο μαντρά δε ξέρω αν θα ψώνιζα..., 3 φίλοι μου και συγκάτοικοι που είμασταν μαζί στο CERN ψώνισαν το 2014 και οι 3 ανακάλυψαν ότι είχαν γυρισμένα χιλιόμετρα..... Opel Astra H, Fiat Bravo και Smart fortwo, πιάστο αυγό και κούρευτο....

*ο κωδικός S μπαίνει για τα station wagon (kombi) της Μέρκ.
Τελευταία επεξεργασία από Thomas_C200K και 11 Δεκ 2016, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
Thomas_C200K έγραψε:Ξέρω ότι θές Μέρκ :iconcool:

Αν δεν έχει V8 μοτέρ και τα τρία γραμματάκια (AMG) όχι, εκτός αν έχω άλλα 2-3 για τα γούστα... :iconcool: ή είναι το 4ο μου αμάξι...

Και δεν εννοούσα βόλτα με το αμάξι που θα πάρει! :rtfm: :lol: :lol:

Thomas_C200K έγραψε:τότε ήταν και η πετρελαιοαπαγορευση στις 2 μεγαλουπόλεις οπότε και δεν πούλαγαν τα πετρελαιοκίνητα.

+ ταξί... :innocent: :lol:

Thomas_C200K έγραψε:Η Ε250 που ανέβασε ο Sknipper φαίνεται καλή αλλά από τον συγκεκριμμένο μαντρά δε ξέρω αν θα ψώνιζα..., 3 φίλοι μου και συγκάτοικοι που είμασταν μαζί στο CERN ψώνισαν το 2014 και οι 3 ανακάλυψαν ότι είχαν γυρισμένα χιλιόμετρα..... Opel Astra H, Fiat Bravo και Smart fortwo, πιάστο αυγό και κούρευτο....

Ο συγκεκριμένος δεν είναι που δεν σε αφήνει να πάρεις το αμάξι εκτός της μάντρας του για έλεγχο;;; Μόνο και μόνο γι' αυτό εγώ ούτε για φτύσιμο δεν θα περνούσα... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
markvag έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Ξέρω ότι θές Μέρκ :iconcool:

Αν δεν έχει V8 μοτέρ και τα τρία γραμματάκια (AMG) όχι, εκτός αν έχω άλλα 2-3 για τα γούστα... :iconcool: ή είναι το 4ο μου αμάξι...

Και δεν εννοούσα βόλτα με το αμάξι που θα πάρει! :rtfm: :lol: :lol:

Thomas_C200K έγραψε:τότε ήταν και η πετρελαιοαπαγορευση στις 2 μεγαλουπόλεις οπότε και δεν πούλαγαν τα πετρελαιοκίνητα.

+ ταξί... :innocent: :lol:

Thomas_C200K έγραψε:Η Ε250 που ανέβασε ο Sknipper φαίνεται καλή αλλά από τον συγκεκριμμένο μαντρά δε ξέρω αν θα ψώνιζα..., 3 φίλοι μου και συγκάτοικοι που είμασταν μαζί στο CERN ψώνισαν το 2014 και οι 3 ανακάλυψαν ότι είχαν γυρισμένα χιλιόμετρα..... Opel Astra H, Fiat Bravo και Smart fortwo, πιάστο αυγό και κούρευτο....

Ο συγκεκριμένος δεν είναι που δεν σε αφήνει να πάρεις το αμάξι εκτός της μάντρας του για έλεγχο;;; Μόνο και μόνο γι' αυτό εγώ ούτε για φτύσιμο δεν θα περνούσα... :rtfm:

Όταν πήραν και οι 3 τα αμάξια από τον ίδιο μαντρά είμασταν Ελβετία :slap: και οι συγγενείς/φίλοι δε ξέρω ποιοι πήγαν για τα αμάξια απλά έβαλαν τις υπογραφές πλήρωσαν μετρητά, πήραν τα αμάξια και τα πάρκαραν ώστε να τα βρούν οι δικοί μου όταν θα κατεβαίναμε μετά από λίγες εβδομάδες που τελείωναν τα συμβόλαια μας.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#337343 Να τι παθαίνει όποιος δεν προτιμάει το e-pop! :rtfm: :s_yes Εκεί ΔΕΝ υπάρχουν δυσαρεστημένοι πελάτες! :rtfm: :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339347 Κατουράει εύκολα την 3πλετα Χ3-Q5-GLE σ' αυτά τα χρήματα. Μακάρι να είχα μια 20αρου για αμάξι να διώξω το Audi και να πάρω αυτό και να μαστε όλοι ευχαριστημένοι στην οικογένεια. Αρκεί να είναι αξιόπιστο βέβαια γιατί δεν έχω καθόλου εικόνα για το συγκεκριμένο μονδέλο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/8010514/

End of story. Σοβαρό μηχάνημα. :adminpower:

Τι το σοβαρό έχει δηλαδή; :lol:
Το έχει ένας φίλος. Εμένα δεν μου λέει τίποτε. Ειδικά για τα λεφτά που ζητάει. Μπροστοκίνητο, ψηλό, ντίζελ. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα, ήμαρτον δηλαδή. Αυτό, μπορεί να το πάρει σε 30 χρόνια, όταν θα βγαίνει στην σύνταξη και τα παιδιά θα έχουν ανοίξει δικιά τους δουλειά ο Kon5.
:lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339354 Αφού σοβαρό αμάξι θέλει ο άνθρωπος με φυσική παρουσία (όγκος=αμαξάρα για τον πολύ κόσμο) συν σήμα (οκ δεν ανήκει στην γερμανική 3πλέτα που αναγνωρίζει ο μέσος έλλην τσομπάνης). Αυτό εκτός από το πλεονέκτημα αυτόματου+diesel (με επαρκή δύναμη), έχει και το πλεονέκτημα της μη 4κινησης που μειώνει κατανάλωση, συντήρηση, βάρος κτλ και το φέρνει πιο κοντά σε ένα αντίστοιχο σεντάν ή καραβαν.
Άβαταρ μέλους
By mcduck
#339394 Υπάρχουν κάποια red flags με το συγκεκριμένο πάντως.
α) Δεν αναγράφονται τα χλμ.
β) 210 άλογα; Δε βγαίνει εργοστασιακό τέτοιο, άρα είναι με πρόγραμμα;
γ) Δύο από τις φωτό είναι "αρχείου".