Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#339085 Θου κύριε. Ούτε τι γεύση έχει αυτή η |λογοκρισία| δεν ξέρω. :rtfm:

Έχω πολύ καλή σχέση με τα γλυκά όμως και η γιαγιά μου έλεγε ότι θα μου πέσουν τα δόντια! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
#339090 για τα δοντια θα ηθελα την γνωμη του busso που μεγαλωσε αναμεσα σε γλυφιντζουρια . απο οτι εχω δει την μεγαλυτερη υστερια την παθαινουν οι οδοντιατροι οταν δουν γλυφιντζουρι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Tip;
Οδοντιατρος =/=Περιοδοντολογος

... πήγα σε πιο κουφό γιατρό όμως που αγνοούσα την ύπαρξη του, ενδοδοντιστή, ...

Ενδοδοντολόγοι, περιοδοντολόγοι, εμφυτευματολόγοι είναι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ εξειδικευμένοι. Πρίν από χρόνια δεν υπήρχαν αυτά και ο οδοντίατρος έκανε τα πάντα, από απονευρώσεις και άλλες ενδοοδοντικές εργασίες και θεραπείες ουλίτιδας, έως και απλές επεμβάσεις στις γνάθους. Και τώρα κάποιοι οδοντίατροι κάνουν το ίδιο. Η δουλειά τους είναι άλλωστε.

Ακόμη πιό παλιά για όλα αυτά πήγαιναν στους κουρείς... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Pitt έγραψε:
dimik έγραψε:
g8777 έγραψε:Tip;
Οδοντιατρος =/=Περιοδοντολογος

... πήγα σε πιο κουφό γιατρό όμως που αγνοούσα την ύπαρξη του, ενδοδοντιστή, ...

Ενδοδοντολόγοι, περιοδοντολόγοι, εμφυτευματολόγοι είναι ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ εξειδικευμένοι. Πρίν από χρόνια δεν υπήρχαν αυτά και ο οδοντίατρος έκανε τα πάντα, από απονευρώσεις και άλλες ενδοοδοντικές εργασίες και θεραπείες ουλίτιδας, έως και απλές επεμβάσεις στις γνάθους. Και τώρα κάποιοι οδοντίατροι κάνουν το ίδιο. Η δουλειά τους είναι άλλωστε.

Άρα δεν είμαστε off topic....

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Geo f1 έγραψε:Αυτη λεω...
Πιτσιλιθρα!!
https://www.pharmacydiscount.gr/pharmac ... ional-care

Μοιάζει πολύ με την δική μου. Επειδή τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, θα σου συνιστούσα να πάρεις μια που έχει 4 ακροφύσια και 4 οδοντόβουρτσες, ένα για κάθε μέλος της οικογένειας. Αυτή δεν κατάλαβα πόσες οδοντόβουρτσες έχει.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:

:shifty:

:s_laughat :s_laughat :s_tongue :s_tongue :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
Pitt έγραψε:

Το πιστεύεις ότι αυτό άκουγα όταν άνοιξα το ποστάκι σου; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
markvag έγραψε:
Pitt έγραψε:

Το πιστεύεις ότι αυτό άκουγα όταν άνοιξα το ποστάκι σου; :lol: :lol: :lol:

Θυμόσουνα τα σχολικά σου χρόνια;;; :innocent: :s_tongue :s_tongue :s_tongue :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#339578 Δεν έχουν όλοι ίδια δόντια ούτε ούλα. Μερικοί έχουν σφιχτά άλλοι αραιά δόντια, μερικοί έχουν γερά ούλα αλλά μέτρια δόντια άλλοι το αντίθετο.
Μερικοί με το βούρτσισμα καταφέρνουν να ξηλώνουν τα ούλα τους.
Εγώ βγάζω τρομερή πέτρα, θέλω καθαρισμό 3-4 φορές το χρόνο ή πιο άγριο 1-2 φορές το χρόνο.

Μετά από κάτi τραλαλά με περιοδοντίτιδα επεμβασούλες κλπ και επιμονή των ιατρών ξεκίνησα μεσοδόντιο βουρτσάκι. Μία φορά την ημέρα, κάθε βράδυ. Βγάζει πράματα που δεν μπορεί η βούρτσα (χειροκίνητη ή ηλεκτρική). Και μετά κάθε πλύσιμο ξεπλένω και με καθημερινής χρήσης διάλυμα.
Από τότε που το συστηματικοποίησα έχω δει μεγάλη βελτίωση, λιγότερη πέτρα και ματώματα.

Σε βουρτσάκια έχω καταλήξει στο σετάκι της Colgate έχει 2-4-5-6mm βουρτσάκι με πολύ λεπτό άξονα (σε αντίθεση με άλλα που όσο παχαίνει σκληραίνει και μπορεί να τραυματιστείς) και έχω δει ότι μου κρατάνε πολύ καιρό. Χρησιμοποώ όλα τα μεγέθη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Αυτη λεω...
Πιτσιλιθρα!!
https://www.pharmacydiscount.gr/pharmac ... ional-care

Άλλο η οδοντόβουρτσα και άλλο η πιτσιλίθρα; Δεν υπάρχει κάτι 2 σε 1; Να σε πιτσιλάει η οδοντόβουρτσα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#340477 μεγειες! σε Πανασονικ δεν βρηκες κατι?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα
http://www.philips.gr/c-p/QG3380_16/mul ... oe-trimmer

Μεγειά μου

Πήρες το παλιότερο μοντέλο, το νέο είναι όλο νίκελ.
Πόσο το πήρες? Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, μέχρι και το ξυράφι για τις γραμμές στο μούσι σταμάτησα να χρησιμοποιώ.

Edit: και το ανταλλακτικό για την μύτη είναι διαφορετικό στο νεότερο μοντέλο.

< >
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 19 Δεκ 2016, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά