Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By umaga
JimClark έγραψε:Υπάρχει και "τρεχαντήρι", έτσι το ζητάς, το οποίο το συνδέεις στη φωτοσωλήνα (είναι φις ρεύμα, τρεχαντήρι και 3πλή ακίδα) για να κάνει παιξίματα στο φώς κτλ αν θες :eat:

θα παρω :superman: φχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#329829 Μιας και θυμάμαι από παλιότερα ότι ορισμένοι έχετε αγοράσει ατμοκαθαριστές Karcher, θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από αυτούς. Αξίζει η αγορά τους; Σκέφτομαι την αγορά του SC3, αλλά βλέπω ότι αρκετοί επέλεξαν τον SC4. Τι διαφορές έχουν; Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε το φίλτρο αφαλάτωσης και πόσο κοστίζει;
Άβαταρ μέλους
By xenos
gianik έγραψε:στα γηπεδάκια 5χ5 που παίζει ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναικού (ο υιός μου .. :inlove: ) , στα δοκάρια δεν υπάρχει κάποια λεπτή επένδυση από αφρολέξ ή κάτι άλλο με αποτέλεσμα τα πιτσιρίκια που σε αυτή την ηλικία παίζουν σαν σμήνος από μέλισσες (όλα κυνηγούν την μπάλα..) και ειδικά ο τεματοφύλακας , να κινδυνεύει κάθε φορά που κάνει μπλονζόν προς τα δοκάρια.
Σκεφτομαι να προτείνω στους υπεύθυνους της ομάδας να αναλάβω εγώ να '' ντύσω '' τα δοκάρια με μία λεπτή επένδυση από μαλακό υλικό ώστε ναι μεν να προστατεύει από χτυπήματα αλλά να μην επηρρεάζεται και πολύ όταν πέφτει η μπάλα πάνω στο δοκάρι.
Τι υλικό μπορώ να χρησιμοποιήσω? να το δέσω με ταιρ απ?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#331488 Μάλλον σκέτο είναι, δεν αναφέρει κάτι.
Bits για βιδωμα(+το μαγνητικό τσουτσουνακι υποδοχεα bits), και τρυπανια για τρυπημα χρειάζεσαι.
Καλό θα ήταν να πάρεις Bits-μυτες για βιδωμα τουλάχιστον, για να μη φαίνεται λειψο το δώρο. Υπάρχουν κασετινες με διάφορα μέσα.

Sent from mobile
Άβαταρ μέλους
By bill33
Red Garland έγραψε:Μάλλον σκέτο είναι, δεν αναφέρει κάτι.
Bits για βιδωμα(+το μαγνητικό τσουτσουνακι υποδοχεα bits), και τρυπανια για τρυπημα χρειάζεσαι.
Καλό θα ήταν να πάρεις Bits-μυτες για βιδωμα τουλάχιστον, για να μη φαίνεται λειψο το δώρο. Υπάρχουν κασετινες με διάφορα μέσα.

Sent from mobile

Πχ http://www.e-shop.gr/set-41-temaxion-bo ... TLS.030568
Άβαταρ μέλους
By nEK
axel12p έγραψε:Μιας και θυμάμαι από παλιότερα ότι ορισμένοι έχετε αγοράσει ατμοκαθαριστές Karcher, θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από αυτούς. Αξίζει η αγορά τους; Σκέφτομαι την αγορά του SC3, αλλά βλέπω ότι αρκετοί επέλεξαν τον SC4. Τι διαφορές έχουν; Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε το φίλτρο αφαλάτωσης και πόσο κοστίζει;

Sc3 αρκει για ολα, γρηγορος και ποιοτικος.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
bill33 έγραψε:
Red Garland έγραψε:Μάλλον σκέτο είναι, δεν αναφέρει κάτι.

Sent from mobile

Πχ http://www.e-shop.gr/set-41-temaxion-bo ... TLS.030568

σωστός και για πιο τσίπικες καταστάσειςαυτό που τα χει όλα από λίγο.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#338745 Ηλεκτροκολληση inverter στα 170 με 200 Α για ελαφρα χρηση.

Εχει κανενας εμπειρια?

Πολλες κινεζικες στην αγορα. Καμια ιδεα για το που να κινηθω?
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
glf έγραψε:Τι να την κάνεις;

Θα το ραψω ποντο πόντο :lol:

Οχι μη φοβάσαι.

Απο κάγκελα μεχρι μπαλώματα σε ηδη υπαρχουσες σιδηροκατασκευες.

Οικιακη χρηση δλδ

Αυτη που εχω τωρα ειναι η παλια κλασική ασήκωτη λαι εχει max 130_140 Α.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
blackpug106 έγραψε:
glf έγραψε:Τι να την κάνεις;

Θα το ραψω ποντο πόντο :lol:

Οχι μη φοβάσαι.

Απο κάγκελα μεχρι μπαλώματα σε ηδη υπαρχουσες σιδηροκατασκευες.

Οικιακη χρηση δλδ

Αυτη που εχω τωρα ειναι η παλια κλασική ασήκωτη λαι εχει max 130_140 Α.

Πάρε μια Imperia στα 190Α, πάρε όμως και μάσκα ηλεκτρονική αν δεν έχεις, έχει η Imperia με κάπου 50€, θα έχεις ελεύθερο το αριστερό χέρι και θα είσαι και απόλυτα προστατευμένος από τις λάμψεις, εγώ έχω 2 Telwin TIG που κολλάει και αλουμίνια και MIG αλλά είναι ακριβές, όλοι οι γνωστοί μου έχουν Imperia χρόνια και δεν έχουν πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#338925 Άναψα χθες το τζάκι, 1η φορά φέτος, 2η στο σύνολο. Στην αρχή έβγαλε λίγο κάπνα αλλά μετά οκ. Επίσης έβγαζε κάπνα και όταν έριχνα κανά χαρτί, όταν φούντωνε δηλαδή. Είχα κι ανοιχτό ένα παράθυρο για ελκυσμό.

Επειδή όμως ούτε ανοιχτά παράθυρα θέλω, ούτε να πονάνε τα μάτια μας και να μυρίζει το σαλόνι από την κάπνα, υπάρχουν 2 πιθανές λύσεις:

Μοτέρ ή μετατροπή σε ενεργειακό. Ακούω + και -
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#338932 Απο την στιγμη που το ενεργειακο εχει γυρω στο 80% αποδοση ενω το ανοιχτο 20% και αυτο με το ζορι, δεν υπαρχει λογος να αναρωτιεσαι.
Κερδιζεις οικονομια στην καυση και σαφως πιο απροβληματιστη λειτουργια αφου το μοτερακι καποια στιγμη θα τα φτυσει.