Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
kyr80 έγραψε:Εκείνη είναι γιατρός, άλλο έργο.... Αυτή ψωλοκοπανάει και καλά κάνει. Προσφάτως χώρισε κιόλας, και πρέπει να :lipsealed:
Σάματις τι; Θα χαλάσουν τα πάσα;

Επειδή είμαι δίπλα εγώ και 27 χρονώνε να την παντρευτώ εγώ? Και στο Γερμανικό Δημόσιο είμαι και ερευνητικό κέντρο το μεγαλύτερο του είδους του και βασικά το μοναδικό. Δεν με χαλάει ένας γάμος :lol:
Άβαταρ μέλους
By italakias
kyr80 έγραψε:
otso έγραψε: μηπως κατεβει η δικη σου τα χριστουγεννα ; να τους γνωρισουμε;

Θα κατέβει... Αλλά γνωριμίες και προξενιά δεν κάνω. 2 μέτρα γυναίκα, γιατρός, και με ικανοποιητική περιουσία.... Προξενιό θα της κάνω σε 15 χρόνια. Ουρά κάνουν από πίσω της. Πριν 2 χρόνια, της λέω ντύσου- στολίσου και βάλε ότι πιο κοντό έχεις σε φούστα. Έβαλε και τακούνια... Ένα κεφάλι με περνούσε και περπατούσαμε αγκαζέ στη Νίκης :lol: Πολύ με ανέβασε :yahoo:

Επρεπε να ασχοληθει με την καλαθοσφαιριση.
Άβαταρ μέλους
By otso
Thomas_C200K έγραψε:
kyr80 έγραψε:Εκείνη είναι γιατρός, άλλο έργο.... Αυτή ψωλοκοπανάει και καλά κάνει. Προσφάτως χώρισε κιόλας, και πρέπει να :lipsealed:

Επειδή είμαι δίπλα εγώ και 27 χρονώνε να την παντρευτώ εγώ? Και στο Γερμανικό Δημόσιο είμαι και ερευνητικό κέντρο το μεγαλύτερο του είδους του και βασικά το μοναδικό. Δεν με χαλάει ένας γάμος :lol:

Επ προηγειται ο φιλος μου.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
otso έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:

Επ προηγειται ο φιλος μου.

Κοίτα αν δεν είναι Γερμανία, είναι κάπως μακρυά :lol: . Οπότε σα γείτονας λέω να κλέψω σειρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
otso έγραψε:ο φιλος μου ειναι 1.82 και νομιζω σε νικαει

1,71 και είμαι ωραίος :lol: , οι ψηλοί είναι οι δούλοι των κοντών :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Kon5

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Thomas_C200K έγραψε:
otso έγραψε:ο φιλος μου ειναι 1.82 και νομιζω σε νικαει

1,71 και είμαι ωραίος :lol: , οι ψηλοί είναι οι δούλοι των κοντών :iconcool:
Κερδίζει ο Θωμάς λόγω απόστασης και φυσικής τσαχπινιάς! :lol:
Το πόσο άτοπες βρίσκω όλες αυτές τις συζητήσεις που χωρίς να ξέρουμε πρακτικά τίποτα για τη γυναίκα βρήκαμε και γαμπρούς για τους οποίους επίσης δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα και αποφασίσαμε ότι ταιριάζουν και μαλιοτραβιόμαστε για το ποιος θα προλάβει.... Το διασκεδάζω όμως. Θα ήθελα να ήμουν από μια μεριά, παρέα με την κοπέλα και να σας σχολιάζαμε! :lol:

#nass
Εννοείται ότι θέλεις να κάνεις τη δουλειά που κατέχεις και για την οποία μόχθησες να αποκτήσεις προσόντα και έχεις προϋπηρεσία και όχι κάποια άλλη δουλειά άσχετη. Και θα προσπαθήσεις να βρεις κάτι τέτοιο. Αν όμως δεν υπάρχει δουλειά θα κάνεις και τον εργάτη, σερβιτόρο κλπ. Και αν πεινάς και αρνείσαι να το δοκιμάσεις τότε είσαι πάνω στο καλάμι. Έχεις δίκιο όμως, βιάστηκα να το πω, συγνώμη, έπρεπε να περιμένω λίγο καιρό πρώτα. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#338825 Βασικα οι ανθρωποι που δεν θελουν να αλλαξουν επαγγελμα το κανουν επειδη δεν θελουν να παραδεχθουν μεσα τους,ισως φοβουνται ,πως οτι προσπαθειες εκαναν για χρονια πηγαν χαμενες.
Το βρισκω φυσιολογικο,οταν καποιος εχει ονειρευτει εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης και οι καταστασεις πανε να τον αναγκασουν να τον αλλαξει,εκεινος προσπαθει να αντισταθει.
Γιατι οπως και να το κανουμε,καλα τα λεφτα αλλα δεν ειναι το παν.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#341730 Πολυ ενδιαφερον αρθρο , ριξτε του μια ματια...
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/ ... in-ellada/
Άβαταρ μέλους
By edmond
gianik έγραψε:Πολυ ενδιαφερον αρθρο , ριξτε του μια ματια...
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/ ... in-ellada/

Η οικογενειοκρατία, που ζει και βασιλεύει στον χώρο, είναι ένας σοβαρότατος παράγοντας για να ξενερώσει κάποιος και να την κάνει με ελαφρά. Και αν δεν θέλει να φύγει, θα υποστεί τα μύρια όσα για να καταλήξει σε κάποια ιδιωτική κλινική-νοσοκομείο για να τον έχουν μέχρι και να σφουγγαρίζει που λέει ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#341791 Πάντως τα περιςςοτερα από αυτα, αναξιοκρατία, οικογενειοκρατία , γλειψιμο κτλ δεν ειναι καινούργια πράγματα, οποίος εχει γιατρό στην οικογένεια τα ξέρει.
Ο αδερφός μου τελείωσε ιατρική Αθηνών πρωτεύοντας στο έτος του, έκανε το στρατιωτικό του και με πολλα όνειρα και φιλοδοξίες πήγε να ξεκινήσει. Έφαγε τη φρίκη της κατάστασης που χωρίς γνωστό θα φυτοζωούσες για χρόνια (δεν είμαστε οικογένεια γιατρών όποτε...) έφυγε στην Αμερική εδώ και 16 χρόνια και πρόκοψε .