Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mirage έγραψε:Κυριακο. Πουλανε και απλα καπακια με αυτοματισμους. Οποιος χρησιμοποιησε Ιαπωινκη χεστρα δυσκολα γυριζει πισω

και στο χεσιμο μπροστα ειμαστε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Chris έγραψε:Oh god no. Πριν λιωσουμε και το θεμα θρονος, μετα το θηλασμο που εξαντλησαμε

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#338401 Το κωλοβρυσακι βολευει απίστευτα! Μπιντε κανονικό δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για να μπορώ να συγκρινω όμως...

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
kyr80 έγραψε:
mirage έγραψε:Κυριακο. Πουλανε και απλα καπακια με αυτοματισμους. Οποιος χρησιμοποιησε Ιαπωινκη χεστρα δυσκολα γυριζει πισω

< >

Την έχω δει μόνο σε έκθεση. Δεν είχα την "τιμή" να την χρησιμοποιήσω.
Έχεις κάτσει σε τέτοια;
Chris έγραψε:Oh god no. Πριν λιωσουμε και το θεμα θρονος, μετα το θηλασμο που εξαντλησαμε

Συζήτηση του κώλου.....

Μια ολοκληρη βδομαδα στην Κορεα δοκιμασα 4 διαφορετικά μοντελα. :s_biggrin:

< >
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#338423 Αξίζει 4κ€(αρχική τιμή) για μια που μπάνισα; Να γλιτώσω και το χώρο του μπιντέ στο μπάνιο.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#338438 Kυριάκο, αν σε παίρνει οικονομικά τσέκαρε και το το βιομηχανικό πατωμα κάτι σαν αυτό που χρησιμοποιούν σε νοσοκομεία. Εχει κολήσει το μυαλό μου τώρα και δεν μπορω να θυμηθώ πως λέγεται.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#338440 Ενδυκνειται σε ενδοδαπεδια; απο θεμα βαρους; νομιζω ειναι σε ηδη υπαρχουσα οικοδομη...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
mirage έγραψε:Tι features εχει; Μαρκα;

< >

Δε θυμάμαι. Ο Μπακατσέλος τα έχει.

rx8_drifter έγραψε:Kυριάκο, αν σε παίρνει οικονομικά τσέκαρε και το το βιομηχανικό πατωμα κάτι σαν αυτό που χρησιμοποιούν σε νοσοκομεία. Εχει κολήσει το μυαλό μου τώρα και δεν μπορω να θυμηθώ πως λέγεται.

Παρόμοιο είναι και αυτό που θα βάλουμε. Από την kourasanit.

Dodger έγραψε:Ενδυκνειται σε ενδοδαπεδια; απο θεμα βαρους; νομιζω ειναι σε ηδη υπαρχουσα οικοδομη...

Θα ξηλωθεί το παλιό μωσαϊκό. Εκεί ίσα ίσα, που θα κερδίσω και κάποιο βάρος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#338706 Κουτσουνοπινελια..αφου καθόταν σε ντουλαπι στην κουζινα, την εβαλε σαλονι

Εικόνα

< edge >
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#339218 Άντε επειδή ξεκαθάρισε ή κατάσταση σήμερα και ενθουσιάστηκα
Εικόνα

Απορροφητήρας, εστίες και τα χερούλια στα συρτάρια έμειναν και τελειώσαμε

< >