Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε:16 mbps αντέχει λέει... 10 mbps κλειδώνει

Και κατεβάζει με την παρακάτω ταχύτητα

http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016120 ... ad5753.jpg

Cosmote 24αρα γιατί αλλάζουμε....

< phone

Και φταίει ο ΟΤΕ που μένεις σε favela και δεν εχει DSLAM εξω απο την πόρτα σου, και μοιράζεσαι το DSLAM με αλλους λαικούς?

Ελα στην premium Καλαμαριά να κλειδώνεις 25 στα 24 και να κατεβαζεις με 3mb/s :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#337870 xenos έχει αυξηθεί το crosstalk (έχουν αυξηθεί δηλαδή οι συνδέσεις dsl στο καφαο που σε σερβίρει) είτε υπάρχει κάποιο καλωδιακό πρόβλημα στη διαδρομή. Αν η αλλαγή είναι σταδιακή είναι το πρώτο, αλλιώς αν είναι από τη μια μέρα στην άλλη, ή έστω σε σύντομο χρονικό διάστημα, μάλλον είναι πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
corsair έγραψε:
elteo έγραψε:16 mbps αντέχει λέει... 10 mbps κλειδώνει

Και κατεβάζει με την παρακάτω ταχύτητα

http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016120 ... ad5753.jpg

Cosmote 24αρα γιατί αλλάζουμε....

< phone

Και φταίει ο ΟΤΕ που μένεις σε favela και δεν εχει DSLAM εξω απο την πόρτα σου, και μοιράζεσαι το DSLAM με αλλους λαικούς?

Ελα στην premium Καλαμαριά να κλειδώνεις 25 στα 24 και να κατεβαζεις με 3mb/s :shifty:

των γονέων είναι στην «φτωχή_δεν_την_λες» Ραφήνα του Καραμανλέα του Β' του σουβλακοφάγου. :lol:
εγώ έχω vdsl καρδιά μου. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
Dimitris_P έγραψε:xenos έχει αυξηθεί το crosstalk (έχουν αυξηθεί δηλαδή οι συνδέσεις dsl στο καφαο που σε σερβίρει) είτε υπάρχει κάποιο καλωδιακό πρόβλημα στη διαδρομή. Αν η αλλαγή είναι σταδιακή είναι το πρώτο, αλλιώς αν είναι από τη μια μέρα στην άλλη, ή έστω σε σύντομο χρονικό διάστημα, μάλλον είναι πρόβλημα.

Μίλησα με οτε και μου είπε ότι είμαι 800μ από το κέντρο και τσέκαρε όλη την περιοχή και συγχρονίζει μεταξύ 9-14 και εγώ που είμαι στα 14 είμαι μια χαρά. Ίσως όντως αυξήθηκαν οι συνδέσεις της περιοχής έχουμε πέσει όλοι. :rant:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#342780 Τα φοιτητικά πακέτα ιντερνετ ισχύουν για τον 1ο χρόνο;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#343706 Λοιπον......
Οπως μου ειχε συστησει ο Asimov , πηρα την forthnet κ ζητησα να διακοψω την nova κ (ταχα μου) να κρατησω μονο το τηλ με σκοπο κ αυτο σε 1~2 μηνες να το αλλαξω κ να παω σε νεο παροχο...
- Γεια σας , με λενε Τοτο , θελω αυτο κ αυτο....
- κυριε Τοτε αν κοψουμε τη nova κ κρατησετε μονο το τηλεφωνο τοτε γινεται αυτοματα νεο συμβολαιο για το τηλ με 18μηνη δεσμευση... :oops:
- :x :s_mad
-γιατι ομως θελετε να διακοψετε;; :hmmm:
-διοτι δινω 53€/μηνα με full πακετο +24αρι ιντερνετ κ ο ΟΤΕ μου κανει πολυ καλη χριστουγεννιάτικη προσφορα με ΟΤΕ tv ... :whistlink:
-Μα κ εμεις σας εχουμε νεα προσφορα.... :) Σας δινουμε οτι εχετε κ τωρα με νεα τιμη 42.70€....,,
- Δηλαδη απο 53 πεφτω στα 43;
- Ακριβως...
-και αν θελω κ vdsl;
- +10€ δηλαδη 52.70 με vdsl..μαλιστα αν θελετε θα επικοινωνησουν μαζι σας οι τεχνικοι μας να δουν κ να σας εξηγησουν για το vdsl, ποσο κοντα ειστε , τι ταχυτητα θα εχετε κ.λ.π....
-και δε μου λες ρε κοπελια , τοσο καιρο που εχει ληξει η δεσμευση μου γιατι δεν μου δινατε αυτην την τιμη ????
Ε κυριε Τοτε που να ξεραμε οτι θελετε να φυγετε απο την Forthnet :s_dunno

Αρα τελικο συμπερασμα:
Nova 3play με full πακετο +24αρι ιντερνετ adsl ----->43€(18μηνη δεσμευση)
-//- -//- +vdsl. ------>53€ (24μηνη δεσμευση)

Της ειπα αυριο θα της απαντησω.....
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#343732 Μα δεν είναι τραγικοί; :lol:
Btw αυτό με το νέο συμβόλαιο άμα κόψεις τη Nova, που το στηρίζουν; Καραπαράνομο μου ακούγεται. Μήπως είναι άδεια για να πιάσουν γεμάτα;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#343736 Το στηριζουν κ καλα απο οτι μου ειπε στο οτι αν φυγει το πακετο της nova απο το συμβολαιο μου , τοτε το υπαρχον τ/φ συμβολαιο επειδη δεν υπαρχει πλεον σαν προγραμμα , τιμολογειται απο την αρχη υπογραφοντας 18μηνη δεσμευση... :lol:

Μιλαμε δεν παιζονται...,,,,

Το θεμα ειναι βαζω ή οχι vdsl....??? :hmmm:
Ταινιες δεν κατεβαζω , δεν τρεχω βαρια προγραμματα ......
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#343741 Άμα με την 24αρα πιάνεις πάνω από 10-12 δε βλέπω λόγο να πας σε vdsl για τη χρήση που λες. Αν πιάνεις κάνα τραγικό 5-6 όπως εγώ, τότε ναι αξίζει, είτε κατεβάζεις είτε όχι μεγάλα αρχεία.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#343747 Upload: 1023 Kbps.
Download: 20957 Kbps.

Νομίζω πως καλά είμαστε για 24άρα :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
gianik έγραψε:Το στηριζουν κ καλα απο οτι μου ειπε στο οτι αν φυγει το πακετο της nova απο το συμβολαιο μου , τοτε το υπαρχον τ/φ συμβολαιο επειδη δεν υπαρχει πλεον σαν προγραμμα , τιμολογειται απο την αρχη υπογραφοντας 18μηνη δεσμευση... :lol:

Μιλαμε δεν παιζονται...,,,,

Το θεμα ειναι βαζω ή οχι vdsl....??? :hmmm:
Ταινιες δεν κατεβαζω , δεν τρεχω βαρια προγραμματα ......

Καλά, βλακείες, πες της, αορίστου γίνεται η σύνδεση.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#343790 Γιάννη γύρω στα 6-7 mbit σε κοβω. Vdsl από μένα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#343791 Και μιας και το είπατε, τα δικά μου νούμερα στο σπίτι με Vodafone.

Link Status Connected
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate (Up/Down) 796/8248 kbps
Attainable Rate (Up/Down) 896/9532 kbps
Noise Margin (Up/Down) 12.5/11.1 dB
Line Attenuation (Up/Down) 18.2/31.6 dB
Output Power (Up/Down) 12.5/20.7 dBm
Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved
Interleave Depth (Up/Down) 4/32
Interleave Delay (Up/Down) 771/751 ms
INP (Up/Down) 1.1/0.7 symbols
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM