Η φωτό είναι απο εκεί?
Δεν θα 'χει άλλη θερμοκρασία κάτω και άλλη πάνω;
Προς το παρόν φωτογραφία από το δέντρο....
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

50-60 τμ max) που με τον α-β τρόπο, το θέμα λύνεται. Το κόστος βέβαια για την όποια κατανάλωση, θα είναι επιβαρυμένο σε σχέση με μιά κατασκευή που θα είχε "διαιρεμένο" το ύψος.
Αλλά, .... αυτό είναι και το προτέρημά του, σαν design-ιά!
παντως το θεμα με την διαφορα θερμοκρασιας ειναι πολυ μεγαλο . για να φανταστειτε σε πανω κατω κρεβατι , ενω τον πρωτο χρονο γινοταν χαμος με τα παιδια ποιος θα παρει το πανω , τωρα μενει αδειο μιας και ολοι λενε οτι κανει πολυ ζέστα και δεν μπορουν να κοιμηθουν.

Βάζω κάποιες λίγες, ενδεικτικές

otso έγραψε:υπεροχο φανταζομαι οτι εχει μονωση κατω απο τα κεραμιδια.
Έχει μόνωση παντού!
Το χειμώνα πέρυσι ο ηλεκτρολόγος με 1 βαθμό έξω και χωρίς να έχει θερμανθεί ποτέ το σπίτι είχε δει 16.5 μέσα.
Βέβαια η χρήση είναι καλοκαιρινή αλλά και το καλοκαίρι είναι πολύ δροσερά.
dimitrisB έγραψε:Πρίν 2 χρόνια περίπου , είχες ποστάρει κάποιες "παραδοσιακές" κατοικίες, υπό κατασκευή.
Η φωτό είναι απο εκεί?
Μετά από πολύ κόπο και άγχος τελείωσαν (και δούλεψαν).
KWSN-Men έγραψε:![]()
Μετά από πολύ κόπο και άγχος τελείωσαν (και δούλεψαν).
Τα παρακάτω είναι λεπτοιμέρειες που λίγη σημασία έχουν από τώρα αλλά καλό είναι να τα σκεφτείς αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Δεν έχω καταλάβει το ρόλο του παταριού, θα περίμενα να είναι κρεβαροκάμαρα αλλά είναι απλά άλλο ένα καθιστικό (θα μπορούσε και γραφείο). Που δεν προσφέρει απομόνωση άρα δεν μπορείς να ακούς τη μουσική σου....
Και θεωρώ μεγάλο μείον το πλυντήριο στεγνωτήριο επάνω, ανέβαζε κατέβαζε ρούχα είναι μεγάλο no-no.
sknipper έγραψε:Και θεωρώ μεγάλο μείον το πλυντήριο στεγνωτήριο επάνω, ανέβαζε κατέβαζε ρούχα είναι μεγάλο no-no.Αν έχεις οικιακή βοηθό, .... δε σε νοιάζει!
sknipper έγραψε:Πολύ ωραία τα σχέδια. Δείχνει πολύ καλό το σπίτι.
Τα παρακάτω είναι λεπτοιμέρειες που λίγη σημασία έχουν από τώρα αλλά καλό είναι να τα σκεφτείς αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
Δεν έχω καταλάβει το ρόλο του παταριού, θα περίμενα να είναι κρεβαροκάμαρα αλλά είναι απλά άλλο ένα καθιστικό (θα μπορούσε και γραφείο). Που δεν προσφέρει απομόνωση άρα δεν μπορείς να ακούς τη μουσική σου....
Και θεωρώ μεγάλο μείον το πλυντήριο στεγνωτήριο επάνω, ανέβαζε κατέβαζε ρούχα είναι μεγάλο no-no.
Ο πάνω χώρος θα γίνει το γραφείο μου-προσωπικός χώρος. Δε με νοιάζει που δεν αποκόβεται. Από το να την πέφτω στο σαλόνι, θα την πέφτω πάνω. Και όταν έρχεται κανένας φίλος μου, θα κάνουμε καραγκιοζιλίκια εκεί. Τα πλυντήρια πηγαίνουν πάνω, γιατί δε χωράνε αλλού. Αλλιώς θα έπρεπε να μικρύνω το βεστιάριο της κρεβατοκάμαράς μου, και δεν ήθελε η σύζυγος.
Και για να λέμε όλη την αλήθεια..... Το σπίτι δεν έχει καμιά δικιά μου πινελιά. Εγώ ζήτησα ένα χώρο πάνω ΜΟΝΟ για εμένα, και μπιντέ στο μπάνιο. Το σχεδιαστικό είναι του διακοσμητή με την καθοδήγηση της γυναίκας μου. Έχω επέμβει στα μηχανολογικά και τα μη εμφανή(θέρμανση, έξυπνο σπίτι, κουφώματα, μόνωση). Θεωρούσα το σπίτι ως το βασίλειο της νοικοκυράς, ας κάνει ότι θέλει.
dimitrisB έγραψε:sknipper έγραψε:Και θεωρώ μεγάλο μείον το πλυντήριο στεγνωτήριο επάνω, ανέβαζε κατέβαζε ρούχα είναι μεγάλο no-no.Αν έχεις οικιακή βοηθό, .... δε σε νοιάζει!
Όποιος το διάλεξε, κουβαλάει....