Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#3243 :s_omg Δεν έχω ενεργοποιημένη απόκρυψη! Τώρα πάλι το ελεγξα!

Α! Τωρα ειδα το edit!
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 06 Σεπ 2014, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
#3247 Πολύ καλός - κλασικός - Λιούις! Η αυριανή εκκίνηση θα είναι εφιάλτης για εμένα... :s_sad
Κατά τα άλλα... Mercedes POWER!! :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#3286 Είναι πραγματικά άθλιο το run-off της Parabolica.

Ιδού και οι δηλώσεις του LH:

"I think naturally you can take more risks, in the past it was a corner you had to build up to, you didn’t want to go into to the gravel.

"Now you can attack it more but you know you have that cushion there, you can run wide and come back on.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Hellenic tifosi έγραψε:Είναι πραγματικά άθλιο το run-off της Parabolica.

Ιδού και οι δηλώσεις του LH:

"I think naturally you can take more risks, in the past it was a corner you had to build up to, you didn’t want to go into to the gravel.

"Now you can attack it more but you know you have that cushion there, you can run wide and come back on.

Συμφωνώ μαζί σου! Είναι άθλιο! :s_mad
Δεν κατάλαβα καν γιατί το έβαλαν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι βοηθάει στην ασφάλεια των οδηγών αφού η αμμοπαγίδα στην είσοδο της στροφής είναι τεράστια.
Επιπλέον, όταν η FIA αποφασίζει να κάνει τέτοιες αλλαγές, υπάρχει κανένας επαγγελματίας οδηγός που να τον ρωτάνε για συμβουλές και αν υπάρχει που/ποιός είναι;;!! :s_mad Έστω ότι υπήρχε, δε θα ήταν καλύτερο να ρωτήσουν και τους οδηγούς της F1 ποια είναι η γνώμη τους έτσι για πλάκα τουλάχιστον και ας μην λογαριάσουν τις απόψεις τους;;!!
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#3360 Επρεπε τουλαχιστον να παραμενε το γρασιδι στην θεση του παρα το πρασινο astroturf. Παλι καλυτερη η ασφαλεια θα ηταν απο πριν αλλα μεγαλυτερη η τιμωρια λαθους απο τωρα και σε χρονο και σε ρισκο στουκας.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#3370 6/6 η Μερκεντε.

Η Williams δείχνει πολύ δυνατή, να δούμε αν θα μπορέσουν να πιέσουν τις Mercedes.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#3377 Όπως το πάνε σε λίγο θα μπαζόσουν όλες τις πίστες...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ripper έγραψε:Η Williams δείχνει πολύ δυνατή, να δούμε αν θα μπορέσουν να πιέσουν τις Mercedes.

Αμ η McLaren? Αυτό κι αν ήταν έκπληξη, παρά το μοτέρ.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Silberpfeil έγραψε:O Kimi εκτός 11άδας... στην Μοντσα!? Κάτι τέτοιες ώρες δε θα μου λείψει καθόλου ο/η Alba... :s_thumbsup

+1 :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Silberpfeil έγραψε: όταν η FIA αποφασίζει να κάνει τέτοιες αλλαγές, υπάρχει κανένας επαγγελματίας οδηγός που να τον ρωτάνε για συμβουλές και αν υπάρχει που/ποιός είναι;;!!

Κάποιοι υπάρχουν...

http://www.autoblog.gr/2014/09/01/lotus ... a-changes/

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Silberpfeil έγραψε:Πολύ καλός - κλασικός - Λιούις! Η αυριανή εκκίνηση θα είναι εφιάλτης για εμένα... :s_sad

Το πρώτο βήμα για "νίκη-επιστροφή" έγινε! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Same_old_story έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:Πολύ καλός - κλασικός - Λιούις! Η αυριανή εκκίνηση θα είναι εφιάλτης για εμένα... :s_sad

Το πρώτο βήμα για "νίκη-επιστροφή" έγινε! :yahoo:

Πρώτο βήμα για 1-2 (επιτέλους)! :rtfm:

φοβάμαι πολύ τον Bottas
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#3392 Me Hamilton στην pole αύριο - και μάλιστα στη Monza - "θα χτυπήσει κόκκινο" η τηλεθέαση στο κεφάλι μου, τουλάχιστον στην εκκίνηση :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By ripper
JarnoT έγραψε:Αμ η McLaren? Αυτό κι αν ήταν έκπληξη, παρά το μοτέρ.

H McLaren είναι αρκετά ανεβασμένη (τις ταιριάζει πολύ η πίστα βέβαια) αλλά αν δεις χρόνους είναι αρκετά πιο πίσω σε σχέση με τους άλλους δύο.

Έκπληξη και η κακή επίδοση των Ferrari μετά τα ελεύθερα. Τι διάολο άδειοι τρέχουν εκεί;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Silberpfeil έγραψε:
φοβάμαι πολύ τον Bottas

Μπααα, αν δεν έχουμε θερμό επεισόδιο μεταξύ των "παλιόφιλων" θα φύγουνε άνετα μπροστά οι Mercedes!

Trust me :s_cool