Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#336550 Εγώ γι' αυτό το λέω, γιατί αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ή έστω υποβόσκει ένα κάποιο πετρολχεντισμ, θα πάρεις τη μαούνα ή τη ντουλάπα με ρόδες και σε κάθε φανάρι θα σου τρέχουν τα σαλακια με το διπλανό αμάξι. Κρίμα δεν είναι να έχεις την τύχη να διαθέσεις 35Κ και να βρίσκεσαι σ' αυτή την κατάσταση?

bibendum έγραψε:συμφωνω...

xenos έγραψε:Πωπω, αυτά τα allroad τι ωραία είναι! :inlove:

Ναι γι' αυτό έχετε bmw και οι δύο... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#336553 Ντιζελ θελει ο ανθρωπος! :rtfm:

http://www.car.gr/9117459-audi-a4-allroad

και σε "σοβαρο" χρωμα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#336555 σε υπερα αριστη κατασταση,δεχτος οποιος διποτε και οπου διποτε ελενχος,το αμαξι ειναι φουλατο,,, :lol:
+6500 € + 130.000km από το "δικό μου" :ninja:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ γι' αυτό το λέω, γιατί αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ή έστω υποβόσκει ένα κάποιο πετρολχεντισμ, θα πάρεις τη μαούνα ή τη ντουλάπα με ρόδες και σε κάθε φανάρι θα σου τρέχουν τα σαλακια με το διπλανό αμάξι. Κρίμα δεν είναι να έχεις την τύχη να διαθέσεις 35Κ και να βρίσκεσαι σ' αυτή την κατάσταση?

εγω τον βρηκα τον ανθρωπομεταφορεα μου. :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Νίκος Παππάς έγραψε:Ντιζελ θελει ο ανθρωπος! :rtfm:

http://www.car.gr/9117459-audi-a4-allroad

και σε "σοβαρο" χρωμα

5ετίας, χειροκίνητο, χωρίς ΜΜΙ, με χιλιόμετρα ταρίφα και 30Κ?? :s_whiteflag

Δε ζητάει τίποτα ο άνθρωπος...να του χαρίσουν ένα φροντιστήριο ζητάει. :svivhaha:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 09 Δεκ 2016, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
Deleted User 1 έγραψε:Εγώ γι' αυτό το λέω, γιατί αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει ή έστω υποβόσκει ένα κάποιο πετρολχεντισμ, θα πάρεις τη μαούνα ή τη ντουλάπα με ρόδες και σε κάθε φανάρι θα σου τρέχουν τα σαλακια με το διπλανό αμάξι. Κρίμα δεν είναι να έχεις την τύχη να διαθέσεις 35Κ και να βρίσκεσαι σ' αυτή την κατάσταση?

Χιλιοεξακοσσάρι φιλαράκι. :rtfm: Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε:Ενταξει. Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. CLA/GLA ή SX4 με μπαγκαζιερα;

Το σουτζούκι δεν θα το πληρώσει σαν να είναι φτιαγμένο από πλατίνα... :rtfm: :lol:

mirage έγραψε:Το MX5 καλο αλλα θελει και ταξιδιαρικο αμάξι.

< >

Λεπτομέρεια... θα μας φάει η λεπτομέρεια... :lol: :lol:

Σοβαρά τώρα, για all round αμάξι, νομίζω μία 3άρα είναι εξαιρετική...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
markvag έγραψε:Σοβαρά τώρα, για all round αμάξι, νομίζω μία 3άρα είναι εξαιρετική...

Μόνο αν είναι touring. Sedan για οικογενειακό :s_no
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Kon5 έγραψε:Ζητείται μεταχειρισμένο οικογενειακό, άνετο, ήσυχο, diesel για πολλά χλμ. Επιδόσεις δεν με ενδιαφέρουν και τόσο. Πρώτη σκέψη αυτόματο σασμάν,
:lol:

Mercedes C klass
Άβαταρ μέλους
By elteo
#336649 Πάρε ένα κασκαι και τα ρέστα στην τράπεζα για τους δυσκολους καιρούς.

Υγ όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας

< phone
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:
markvag έγραψε:Σοβαρά τώρα, για all round αμάξι, νομίζω μία 3άρα είναι εξαιρετική...

Μόνο αν είναι touring. Sedan για οικογενειακό :s_no

Συμφωνώ! :s_yes

Εκτός και αν έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και δεν σε νοιάζει πολύ η πρακτικότητα... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#336698 O popol@ros ρετάρει; Ακόμα να προτείνει λιζάκι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#336700 Ο Ποπ ψάχνει στην database του για να βρει το καλύτερο deal. Η μπίλια μπορεί να κάτσει από Defender 110, μέχρι Quattroporte S. Ανάλογα με το τι έχει σε στοκ. :shifty:

ΥΓ: Μόλις ειδοποιήθηκα ότι βρέθηκε στην βάση δεδομένων Jag S Type 3.0 άριστη. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 09 Δεκ 2016, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά