Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By markvag
#336028 Βέβαια, για να λέμε του στραβού το δίκιο, με πολλά χλμ (φαντάζομαι σε ΕΟ), θέλεις ένα χαμηλό αυτοκίνητο με καλή αεροδυναμική (για μειωμένη κατανάλωση και θόρυβο). Προσωπικά θα προτιμούσα ένα απλό SW (όχι ψηλωμένο στυλ Allroad). :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#336029 Μπα μια χαρά πάει .Έχει διαφορά πάνω απο τα 170 -180.Αλλά μικρή.Πιο πολύ το επιβαρύνει η τετρακίνηση και το κοντό σχετικά/συγριτικά κιβώτιο.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#336034 Σε αυτά τα λεφτά στο περίπου βγαίνει η gla. Μετά από ένα χρόνο χρήσης, κυρίως από τη γυναίκα, έχω να πω. Για ταξίδι το αυτόματα είναι σούπερ. Μιλάω για τετραμελη οικογένεια φορτωμένο. Ευκολία μέσα στη πόλη σούπερ. Αργό ειδικά στο οικονομικό . Η γυναίκα μου δεν αλλάζει πρόγραμμα.. . Χώροι για εμάς με παιδιά 10 κ 12 . Οριακά καλοί. Στεναχωρο πίσω και μπροστά για ψηλό είναι κάπως. Στο δρόμο ο κινητήρας δεν θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, έχει την ποιότητα που περιμένεις. Ίσως βρεις και καλύτερη σε αυτά τα λεφτά φυσικά. Βασική ερώτηση. Η μαμά του παιδιού είναι αδιάφορη στην επιλογή? Θα το οδηγεί? Στην περίπτωση μου είχε καταλυτικη επίδραση.... Το οδηγεί κάθε μέρα και το ήθελε από όταν το πρώτο είδε.... Gla και μικρά παιδιά μωρά δεν θα συνιστούσα.... Στα συν επίσημες ασφαλείας. Αρνητικά ότι πληρώνεις για τα πάντα ως εξοπλισμό. Led Clima navigation κοστίζουν. Θυσίασα xenon έβαλα after navigation parking camera. Το στοίχημα σε μεταχειρισμενο θέλει υπομονή και ψάξιμο για ευκαιρίες. Να γνωρίζεις τι θέλεις και να είσαι έτοιμος να το χτυπήσεις. Αν είναι στα θέλω /αρέσει σου το gla μπορουμε να κάνουμε test drive το βόρειο forum να απαφανθει η επιτροπή σοφών.!!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#336137 Μεγάλες διαφορές από την "άσχημη" βαλούτα CLA... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 08 Δεκ 2016, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#336147 Γενικα η α κλασε ειναι μεγαλη βαλουτα απλα οτιδηποτε περαν του χατς αντε και της νεκροφορας ειναι ακομα μεγαλυτερη βαλουτα. Αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#336296 Εμένα πάλι μου αρέσουν όλα τα μοντέλα εκτός της Β class. Σε audi - bmw τα στέσιον μου αρέσουν πολύ. Στη mercedes όμως δεν μου αρέσουν καθώς μου θυμίζουν κατευθείαν νεκροφόρα. Δεν μπορώ με τπτ να το χωνέχω. Μόνο η cla shooting brake μου κάθεται καλά. Από κει και πέρα ναι η εποχή monster μπαίνει σε πάγο (οριστικά - προσωρινά θα δείξει) λόγω νέας κατάστασης. Από τότε που ξεκίνησα το ducati post άλλαξαν πολλά καθώς η ζωή δεν ξες πώς σου τα φέρνει. Στην προκείμενη περίπτωση η γενική κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο αλλά η αναμονή νέου μέλους φέρνει και υποχρεώσεις και επιβάλει όχημα με χώρους και το sx4 όχι ότι δεν θα κάνει δουλειά, αλλά δεν έχει χώρο αποσκευών. Φυσικά υπάρχει και η λύση κρατάμε το sx4 και αγοράζουμε ένα slk ή Z4 :inlove: και άντε γεια.
Ωστόσο η λογική λέει πάρε ένα χιλιομετροφάγο αφού το θες για τη δουλειά και άσε τα cabrio. Χρόνο έχω ακόμα, παρακολουθώ την αγορά και τις διακυμάνσεις και αν βγει κάποια ευκαιρία αναλόγως πράττουμε.