Anonymous Founder έγραψε:Γνώμη μου είναι να μην μπλέξετε ..... αλλά αυτή δεν είναι καθόλου μοντέρνα άποψη
Sorry HF, για να πω τη γνώμη μου (σ)το έφτιαξα στα μέτρα μου !
Anonymous Founder έγραψε:Γνώμη μου είναι να μην μπλέξετε ..... αλλά αυτή δεν είναι καθόλου μοντέρνα άποψη
Εντελώς μπακαλίστικά, νομίζω είναι προτιμότερο για ένα φτωχό νοικοκυριό να του δώσεις δωρεάν κάποιες κιλοβατώρες (στα πλαίσια της κρατικής πολιτικής), καθώς θα μπορούσε έτσι με λίγη ακόμα οικονομία να πληρώσει πιο λίγα απ' όσα πληρώνει σήμερα.
mirage έγραψε:Εντελως μπακαλιστικα και εν ταχει τιποτα απο τα οσα γραφεις δεν ειναι δυνατο να γινει και δεν εχει γινει πουθενα στον κοσμο. Ενα ατμοηλεκτρικο εργοστασιο δεν ειναι φαση αγορασα μια γεννητρια απο το praktirer παραγω ρευμα.
Επισης αυτο με το πραγματικό κοστος. Πραγματικα θα ηθελα να το αναλυσεις αλλα οχι μπακαλιστικα
< >
Hellenic tifosi έγραψε:mirage έγραψε:Εντελως μπακαλιστικα και εν ταχει τιποτα απο τα οσα γραφεις δεν ειναι δυνατο να γινει και δεν εχει γινει πουθενα στον κοσμο. Ενα ατμοηλεκτρικο εργοστασιο δεν ειναι φαση αγορασα μια γεννητρια απο το praktirer παραγω ρευμα.
Επισης αυτο με το πραγματικό κοστος. Πραγματικα θα ηθελα να το αναλυσεις αλλα οχι μπακαλιστικα
< >
Προφανώς και δεν είναι τόσο απλό , και το αντιλαμβάνομαι απολύτως!
Απλά έχω την αίσθηση ότι αυτή τη στιγμή η ΔΕΗ ουσιασιτκά δεν πληρώνει το λιγνίτη, έτσι δεν είναι;
rx8_drifter έγραψε:Κοίτα, αν εσυ θεωρείς pisnes keis να έχεις ένα προϊόν ως κράτος, το οποίο να το παραχωρήσεις για ψίχουλα σε κάποιον για να στο ξαναπουλήσει μαζί σου![]()
ακόμα και δωρεάν 
nass έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Κοίτα, αν εσυ θεωρείς pisnes keis να έχεις ένα προϊόν ως κράτος, το οποίο να το παραχωρήσεις για ψίχουλα σε κάποιον για να στο ξαναπουλήσει μαζί σου![]()
Ο λιγνίτης δεν είναι προϊόν.
Να τον χρεώσει το λιγνίτη το κράτος προφανώς, όχι δωρεάν.
Ελα όμως που κανείς δεν τον θέλειακόμα και δωρεάν
Αλλο ένα "φιλέτο" που θέλουν να μας πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί
Γιατί υπάρχει αυτός στο γκριντ ; https://x.com/tr[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]