Dimsabas έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν είναι πρόβλημα τα τέλη. Επειδή θα μείνει κάποιο διάστημα στο γκαράζ; Δε θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή; Ή υπάρχει Έλληνας που θεωρεί ότι θα μειωθούν κάποτε;
Δημήτρη γιατί εαν δεν κάνω λάθος μπορείς να το βγάζεις έξω συγκεκριμένους μήνες αλλά κι επιπλέον εαν ήταν πρόβλημα τα τέλη δεν θα μιλούσαμε για 9κ ευρώ απλά για χόμπι.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που μένει Ελλάδα και πιστεύει πως τα πράγματα θα καλυτερέψουν κι όσοι είμαστε 30+ θα προλάβουμε να το ζήσουμε


Εγώ αν χωρούσαν άνετα παιδικά καθισματάκια, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
. Αποκτήθηκε τελικώς ένα Honda s2000 ΜΥ2004 με περισσότερα χρήματα από τα αρχικά 8-9κ. Δυστυχώς για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε πως ότι πλη΄ρωνεις παίρνεις μιας και τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που είναι ατρακάριστα τα ψάχνεις με κυάλι.
