Μήπως κάνα Moto Guzzi V7 ;
Αλλιώς, κάνα Aprilia Pegaso με τιμές χώμα;
xenos έγραψε:dimik έγραψε:xenos έγραψε:Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;;![]()
![]()
Ducati monster
Αυτό είναι το νο 1 στη λίστα μου.Μιλάμε για το 620;
Anonymous Founder έγραψε:Το Dark δεν είναι το απλούστερο και φθηνότερο που βγήκε;
Νίκος Παππάς έγραψε:Αυτό που το χαλάει είναι το 3κ που λες. Αλλιώς 990 SD και τέλος!!
Anonymous Founder έγραψε:Τα Monster δεν είναι τόσο άνετα για κάθε μέρα νομίζω...
Anonymous Founder έγραψε:
Μήπως κάνα Moto Guzzi V7 ;
Anonymous Founder έγραψε:Αλλιώς, κάνα Aprilia Pegaso με τιμές χώμα;
xenos έγραψε:Υποθετικό σενάριο: αν ήταν να πάρετε ένα μηχανάκι για διασκέδαση πιο πολύ, τι θα παίρνατε με κριτήρια: περίπου στα 3κ, όχι πολύ παλιό, όχι ss, 2/3cyl.;;;![]()
![]()
dimik έγραψε:Dark όχι απλό![]()
dimik έγραψε:Βέβαια....βέβαια λέγω....παίζει και Μ900
georgetz έγραψε:2 cyl : Suzuki SV 650 (το γυμνό )
georgetz έγραψε:2 cyl : Ducati Multistrada 620
georgetz έγραψε:2 cyl : Kawi ER 6N
georgetz έγραψε:2 cyl : Aprilia Tuono 1000
Πολλά κυβικά.georgetz έγραψε:1 cyl : Yamaha MT-03 , Honda XR 650 SM
georgetz έγραψε:3cyl : http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9147640/ είμαι σίγουρος ότι δεν είναι πρακτικό, οτι μάλλον έχει
θεματάκια και οτι θα πίνει βενζινάδικα΄ αλλά who cares
).
NiTse έγραψε:Πάντως για διασκέδαση στα πλαίσια της πόλης που το θες νομίζω ότι η ιδανικότερη κατηγορία είναι τα μονοκύλινδρα motard.
georgetz έγραψε:Μ'αρέσει πάντως xenos που δεν θες supersport αλλα πρακτικά ότι σ'αρέσει είτε προέρχεται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απ'εκεί ή συγγενεύει τρελά με τα περιφερειακά που χρησιμοποιεί (φρένα Monster δεν τα λες "βολτάδικα").
georgetz έγραψε:Έλα πες την αλήθεια τώρα, το θες για μόστρα στη καφετέρια έτσι ?![]()
georgetz έγραψε:Γενικότερα πάντως, αν σκέφτεσαι πόλη, καλά σκέφτεσαι για 1-2 κυλίνδρους , και μεσαίο κυβισμό , κατα τη γνώμη μου
πάντα.
georgetz έγραψε:3cyl : http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/9147640/ είμαι σίγουρος ότι δεν είναι πρακτικό, οτι μάλλον έχει
θεματάκια και οτι θα πίνει βενζινάδικα΄ αλλά who cares
IKE έγραψε:Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα παίδες, σημασία έχει ποιος θίγεται από αυτή.
xenos έγραψε:NiTse έγραψε:Πάντως για διασκέδαση στα πλαίσια της πόλης που το θες νομίζω ότι η ιδανικότερη κατηγορία είναι τα μονοκύλινδρα motard.
Δεν θέλω 1κύλινδρα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]