Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#334987 Πολυ ωραιο και πολυ ζεστο.

Περιμενω προσκληση για καφεδακι.
Θα φερω και σπαικ. Του αρεσει να τριβεται στα χαλια!
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
rx8_drifter έγραψε:Με τη ζαρτινιέρα εχουμε μόνιμα θέμα πάντως, κι ας την έχουμε μονώσει απο μέσα :s_no

Για αυτό και τα συγκεκριμένα, όπως και τα αντίστοιχα "διακοσμητικά" δεντράκια στον 1ο ορ. ......
είναι τεχνητά (πλαστικά). :iconcool:
Επειδή παντού υπάρχει αυτόματο πότισμα, τα συγκεκριμένα σημεία ήταν προβληματικά και βρήκαμε αυτή τη λύση, κόστους συνολικά 50€, απο κατάστημα που έκανε εκποίηση, αλλιώς ξεπερνάνε άνετα τα 200€.

@ rocsta : Ωραία είστε ! :s_thumbsup

Εχω την :inlove: , που δεν έχει "όρια" και παραγεμίζει τους χώρους με διακοσμητικά.
Άλλωστε, αγοράζει και νέα κάθε χρόνο (και για κάθε "σεζόν" :dizzy: ), οπότε .... ούτε τα παλιά πετιούνται ! :lol:
Ούτε εγώ προτιμώ το πολύ "φόρτωμα" , αλλα ... δεν έχω όρεξη να είμαι καθημερινά δαρμένος !
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Geo f1 έγραψε:Πολυ ωραιο και πολυ ζεστο.

Περιμενω προσκληση για καφεδακι.
Θα φερω και σπαικ. Του αρεσει να τριβεται στα χαλια!

Και σε απόσταση βολής από Γαμβέτα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
rocsta έγραψε:Και σε απόσταση βολής από Γαμβέτα!

:omg:
Ξεροκαταπινω....
Δε θα το αντεχα...

Ειμαι συναισθηματικο αγορι.

Τερμα τα off topics mods.
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By popolaros
rocsta έγραψε:Τελειώσαμε και εμείς την χριστουγεννιάτικη (λολεν) διακόσμηση. Μία γιρλάντα, ένας φιόγκος, μία κάλτσα, κάτι κόκκινα ου. Τα λαμπάκια τα έχουμε όλο το χρόνο :s_shout
Εικόνα

Μικρή τηλεόραση πήρες κύριος
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#335007 Άσε, μας μάμησε η Κατερίνα. Έβαλε εκείνο το ραφάκι στο ύψος της 48άρας οπότε δεν χωράει μεγαλύτερη. Για να αλλάξοουμε τηλεόραση πλέον πρέπει να αλλάξουμε σπίτι :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#335015 Μα καλά... να μην πιάνει 2 τοίχους η τηλεόραση;;; :thumbsdown: Απαράδεκτη η Κατερίνα! :thumbsdown:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#335021 Να αλλάξετε ή καταργήσετε ραφάκι δεν παίζει;
Εγώ στην καινούργια σύνθεση υπολόγισα χώρο για τηλεόραση μέχρι 60, όταν με το καλό
(2,5 μέτρα απόσταση)
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:Ξηλώνεις το ραφάκι και βάζεις δεξιά αριστερά από την οθόνη βάσεις τοίχου για ηχεία. :innocent:

Θα τον φιλοξενήσεις μετά?

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#337188 Έχει κανείς υπόψιν τον Ζυμαρίδη; ( woodwell.gr )
Νόμιζα ότι έχει δική του βιοτεχνία αλλά τελικά είναι εισαγωγής. Μάλιστα κάποια έπιπλα είναι φθηνότερα από τα αντίστοιχα του ΙΚΕΑ. Από ποιότητα ξέρουμε κάτι;
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#337197 Πάρε τα ποδαράκια σου και πήγαινε, ... να μας πείς κι εμάς. :lol:

Μασημένη τροφή και μάλιστα, για κάτι τόοοοοοοοσο υποκειμενικό, πως να σου δώσουμε? :hmmm:

Τέσπα, woodwell είναι η τραπεζαρία
http://www.woodwell.gr/assets/ZYMARIDIS ... 016/#190/z
και το σαλόνι "κήπου"
http://www.woodwell.gr/assets/ZYMARIDIS ... 016/#189/z
που αγόρασα φέτος, αλλά όχι απο τον ίδιο αλλά απο εδώ => http://www.epipla-agapios.gr/ σε τιμές 10% οικονομικότερες .

Στην κατηγορία τους ανήκουν στις καλύτερες ποιότητες, αλλά ... ως εκεί.
Για τα υπόλοιπα, ... δε γνωρίζω-δεν απαντώ !
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#337230 Δημήτρη τα είδα, αλλά το μη έμπειρο μάτι πού να καταλάβει;
Ντεν κσαίρο από κσοίλα καρντιά μου

Στο μάτι καλά μου φαίνονται, γερά, από κει και πέρα ο χρόνος δείχνει.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
dimitrisB έγραψε:
mjacob έγραψε:κι εδω τα κανουν πλέον με μικρότερο ύψος απ'ότι παλιότερα (που επαιζε στο 3.10 τουλάχιστον)

Κατασκευές ακόμα και στη δεκαετία 60 έως τις αρχές ΄70 έφταναν στα 3,5 μέτρα.
Στην ανακαίνιση, κατεβάσαμε όλο το σπίτι (με ψευδοροφή) στα 3μ. αλλά στους κοινόχρηστους παρέμεινε στα 3,5 μ.

BTW, όταν βλέπεις πολυκατοικίες που φτιάχτηκαν τέλη δεκαετίας ΄50 στο κεντρο (κυρίως πέριξ Βουλής-Εθνικού κήπου-Π. Μεγάρου -Κολωνακίου), που έχουν κοινόχρηστους με ακόμα και σήμερα σαλόνι, χαλιά το χειμώνα και ύψος σχεδόν στα 4μ, δεν μπορείς να πείς....
Αποπνέουν "αρχοντιά" .
Και επειδή συχνά απ΄αυτές περνάω πεζός -απ΄έξω προφανώς :lol: - ....."υποκλίνομαι'! . :s_howdy

Ύψος μέχρι το υψηλότερο σημείο της οροφής, σκάρτα 7 μέτρα.

Εικόνα

Το φωτιστικό κρέμεται με 4+ μέτρα σύρματα. :iconcool: