Deleted User 1 έγραψε:Όχι ρε τι φιγούρα να κάνω σε βρεφικό δώρο? Αλλά δεν θέλω να πάρω κάτι με 10€. Ενδοεπικοινωνία έχουν πάρει αλλιώς το σκέφτηκα κι αυτό. Ένα από τα προτζεκτορς θα πάρω. Ότι βρω ετοιμοπαράδοτο από ιντερνετομάγαζο.
Το νου σου
The Ace έγραψε:Καλού-κακού, πάντα να ζητάς να βάλουν μέσα κάρτα αλλαγής. Μπορεί να το έχουν ήδη, ή να θέλουν να πάρουν άλλο, ή να μην το θέλουν καν αυτό που τους έφερες....
Deleted User 1 έγραψε: σε κόβω για γεροξούρα και έχεις και γυναίκες-παιδιά = αποτρεπτικοί παράγοντες.Ενώ ο Στεφάν θα είναι ο κουλ κουμπάρος που όλες θα θέλουν να τον βάλουν στον ενάρετο δρόμο της οικογένειας.
Κοιμησου εσυ αγγελουδι μου.
Πρεπει να σου βγαλω φωτογραφια το καροτσακι της μικρης μολις γυριζουμε απο την βολτα. 3 χαρτακια με τηλεφωνα +1 που εφαγε η μπεμπα, 4.
Ρε συ Στεφαν, μηπως ειμαι μλκας;
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Πρεπει να σου βγαλω φωτογραφια το καροτσακι της μικρης μολις γυριζουμε απο την βολτα. 3 χαρτακια με τηλεφωνα +1 που εφαγε η μπεμπα, 4
Σε μας τη λένε στο Συμπεριφορές, άλλοι φαίνεται να κάνουν περίεργα κονέ....
g8777 έγραψε:
Κοιμησου εσυ αγγελουδι μου.
Πρεπει να σου βγαλω φωτογραφια το καροτσακι της μικρης μολις γυριζουμε απο την βολτα. 3 χαρτακια με τηλεφωνα +1 που εφαγε η μπεμπα, 4.
Ρε συ Στεφαν, μηπως ειμαι μλκας;
Άσε ρε συ G την παραμύθα τώρα. Άμα θέλουμε γκομενοπαγίδα παίρνουμε σκυλί. Στα εξηγώ καλά?
(επός το "ρε συ Γεωργίου, μήπως είσαι μλκ?" Γεωργίου: "μήπως είσαι εσύ μαλακαsh?"
)
Deleted User 1 έγραψε:Μωρέ ποιος τις χέζει τις γκιόσες? Και που να με δουν να συναρμολογώ αυτό με κλειστά μάτια. Wet pants!!![]()
βρηκες το ευαισθητο σημειο μου...

και καμια 10αρια άλλα που δεν φαινονται!
εχω κανει συμφωνια με την γυναικα μου, οτι ο μικρος, ΜΟΝΟ οταν μεγαλωσει και καταλαβει την πραγματικη αξια -οχι οικονομικη- θα μπορει να τα πιασει στα χερια του.
αν δεν το καταλαβει, κακο δικο του.
< μου
Ελαβα sms απο κουτσουνα οτι σημερα μπουσουλησε και δεν βαζει κωλο κατω η μπομπιτσα!!!
Αν αισθανθειτε σεισμο...ξερετε!!!
Geo f1 έγραψε:Μπουσουλοπιτα,Μπουσουλοπιτα!!!!
Ελαβα sms απο κουτσουνα οτι σημερα μπουσουλησε και δεν βαζει κωλο κατω η μπομπιτσα!!!
Αν αισθανθειτε σεισμο...ξερετε!!!
Nice timing....ο δικός μου σηκώθηκε και μπουσούλησε το ΣΚ, και πλέον όχι απλά δεν βάζει κώλο κάτω, προσπαθεί και να περπατήσει κιόλας (καλά, έστω να σηκωθεί και να κάνει 1-2 βήματα)...9 μηνών
Να μας ζησουν!!!
Θυμαμαι τον τρομο της συζυγου οταν με πηρε να μου πει οτι ο κανακαρης μας ειχε σκαρφαλωσει στο συνθετο
ενος ετους.
Fiat Panda 7,6l/100km